Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζεσταινεστε καθολου;εδω μπηκε για τα καλα το καλοκαιρι..πολλη ζεστη

ναι ρε συ εδω και 10 μερες μονο με air-conditioner ασε δε γινεται αλλιως εγω ζεσταινομαι παρα πολυ!δε μπορω να ξαπλωσω χωρις δροσια πλεον νιωθω οτι ολα κολανε πανω μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εσεις κανενα μπανακι κανατε που την εχετε και κοντα τη θαλασσα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι ρε συ εδω και 10 μερες μονο με air-conditioner ασε δε γινεται αλλιως εγω ζεσταινομαι παρα πολυ!δε μπορω να ξαπλωσω χωρις δροσια πλεον νιωθω οτι ολα κολανε πανω μου!

λογικο ρε παπι,εδω εγω κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.ποσο μαλλον εσυ στην κατασταση σου,κ η ρουλα τα ιδια με σενα ειναι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λογικο ρε παπι,εδω εγω κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.ποσο μαλλον εσυ στην κατασταση σου,κ η ρουλα τα ιδια με σενα ειναι

εσυ τι κανεις κουκλιτσα;;ποτε περιμενεις τωρα να αδιαθετησεις;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εσεις κανενα μπανακι κανατε που την εχετε και κοντα τη θαλασσα;;

η θαλασσα κοντα ειναι,καθαρη δεν ειναι.για μπανιο πρεπει να κανεις αποσταση με το αυτοκινητο 40 λεπτα το λιγοτερο,κοντα στην πεθερα της αντριανης,οχι οτι εκει ειναι καθαρα,ειναι ομως πιο καθαρα απο την πατρα.

στην ουσια οι καλες θαλασσες ειναι 1 ωρα αποσταση,δηλ εκει που μενει η ρουλα.

απο μπανια εχω κανει..ουουουουου....1......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα !! αννια πω! ρε κοριτσακι με επιασε ανατριχιλα..μπηκα και διαβασα τι ειναι αυτο το συνδρομο.κριμα...

παπακι μου δεν εχω να πω κατι καινουριο.. υπομονη!!!εφτασες στο τελος!

ευγενια δεν εχει σημασια ποιος εμενε εκει αλλα τι τοπος ειναι εκει και αν κραταει και ξερεις οτι εγω τα πιστευω,και δεν ειναι που αλλαξες περιβαλον γιατι εγω αλλαξα καΙ πολη και σπιτι και ζωη ..τα ξερεις αλλα ειμαι μια χαρα.απο τοτε που πηγες εκει ολο κατι σε πιανει.και μην κοιτας τον αντρα σου

HouVp2.png

oVGVp2.png

εσυ τι κανεις κουκλιτσα;;ποτε περιμενεις τωρα να αδιαθετησεις;;;

τωρα κοντα,αλλα παπι σταματησα να μετραω να κοιταω συμπτωματα,ειναι λιγο χαζο αυτο που θα πω αλλα κουραστηκα,αγχωθηκα και αυτο δεν βοηθησε ουτε εμενα ουτε τον αντρα μου...ειδικα τον αντρα μου..το εχω αφησει στην τυχη ουτε γονιμες κ ξεγονιμες..τπτ..αν ειναι να ρθει θε να ρθει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

η θαλασσα κοντα ειναι,καθαρη δεν ειναι.για μπανιο πρεπει να κανεις αποσταση με το αυτοκινητο 40 λεπτα το λιγοτερο,κοντα στην πεθερα της αντριανης,οχι οτι εκει ειναι καθαρα,ειναι ομως πιο καθαρα απο την πατρα.

στην ουσια οι καλες θαλασσες ειναι 1 ωρα αποσταση,δηλ εκει που μενει η ρουλα.

απο μπανια εχω κανει..ουουουουου....1......

1 μπανακι μονο;;;αχ εγω κανενα!

ρε συ εγω δε μπορω χωρις μπανιο το καλοκαιρι τρελαινομαι!

ναι ναι ξερω κι εμεις πηγαιναμε λιγο πιο μακρια!μονο στο αρκουδι δεν εχω παει.

566b716e1f.png?html%22

τωρα κοντα,αλλα παπι σταματησα να μετραω να κοιταω συμπτωματα,ειναι λιγο χαζο αυτο που θα πω αλλα κουραστηκα,αγχωθηκα και αυτο δεν βοηθησε ουτε εμενα ουτε τον αντρα μου...ειδικα τον αντρα μου..το εχω αφησει στην τυχη ουτε γονιμες κ ξεγονιμες..τπτ..αν ειναι να ρθει θε να ρθει..

σε καταλαβαινω απολυτα ασε κι εγω οταν παραιτηθηκα τσουπ ηρθε!

ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις αλλα κανεις το καλυτερο!μπραβο σου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα αστερινακι μου πως εισαι εσυ;;τι κανει η ζουζουνα;;;σε τρελαινει;;;;

566b716e1f.png?html%22

ντροπη αυτο το εσχος με την ΔΕΗ εμεις δεν φταιμε σε τιποτα!

και δεν μιλαω για εμας που ειμαστε εγκυες ουτε για τους ανθρωπους που ειναι αρρωστη,αλλα για αυτους που δεν τους φτανει η αναδουλεια τους εχουν να αντιμετωπισουν και την ΔΕΗ.

να πανε στην βουλη να το κοψουν και οχι σε εμενα (σε εμας )που πληρωνω 450 ευρω ρευμα.αλλα εχουν το μονοπωλιο.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

HouVp2.png

oVGVp2.png

ντροπη αυτο το εσχος με την ΔΕΗ εμεις δεν φταιμε σε τιποτα!

και δεν μιλαω για εμας που ειμαστε εγκυες ουτε για τους ανθρωπους που ειναι αρρωστη,αλλα για αυτους που δεν τους φτανει η αναδουλεια τους εχουν να αντιμετωπισουν και την ΔΕΗ.

να πανε στην βουλη να το κοψουν και οχι σε εμενα (σε εμας )που πληρωνω 450 ευρω ρευμα.αλλα εχουν το μονοπωλιο.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

καλα αστο αστερινακι μην το ψαχνεις!

νομιζεις οτι ζουμε σε μια δικαιη κοινωνια;;;τι λες τωρα;;

ασε μη ψαχνεις να βρεις το δικιο σου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...