Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια !

μπηκα να δω αν γέννησε το Παπάκι....αλλά μπαααα......πως εισαι κοριτσάκι ?

Ξανθη, κι εμενα δεν με νοιαζει φετος η θάλασσα...τον μικρό δεν νομίζω να τον βάλουμε...θα ρωτήσω και τον παδίατρο βεβαια...αλλα ετσι κι αλλιώς εμείς μονο απογευμα παμε....δεν αντεχουμε τον ηλιο.....παιζαμε και ταβλι στην παραλία....τωρα δεν εχει τέτοια....χαχαχαχχαχα

Ανδριανή, εεε...όχι ακομα ρε φιλενάδα....ασε να ευχαριστηθούμε λίγο τα μπεμπεκια μας....εγω δεν το σκεφτομαι καν.......για πολλούς λόγους.....άλλωστε μικρή είμαι ακόμα....τρομάρα μου......

τεσπα, με τετοια ανασφάλεια στις δουλειές το κοβω πολύ χλωμό....βεβαια δεν θελω να μεινει μονος του ο μπεμπης ....θα δουμε...ουτε 3 μηνων δεν ειναι.........

Αυριο, θα δω επιτέλους Αννετ+Γερασιμάκη !!!!!!!!!!!!

δε γεννησα ακομα!θα σας ενημερωσω οταν με το καλο ερθει η ωρα!ολο και καποια θα βρω να στειλω κανα μηνυμα!

απλα ειχα βγει λιγο στη βεραντα να ποτισω τα δεντακια μου!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί καλέ ? ξερεις τι ωραία ειναι την νυχτα στα νοσοκομεία ? καμία σχέση με τον πανικό του πρωινού

λες ε;;;;ρε συ φοβαμαι μεσα στη νυχτα!δεν ξερω γιατι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου !!!!!!!!!!

α σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!

ηθελε ο κακομοιρης να βγει σημερα ο γιος του αλλα δεν του εκανε τη χαρη!

566b716e1f.png?html%22

λες ε;;;;ρε συ φοβαμαι μεσα στη νυχτα!δεν ξερω γιατι!

σωπα βρε....σιγα.....εμείς 2 30 ξεκινήσαμε απο το σπίτι και πηγαμε να παρουμε την μαμά μου και την αδερφή μου:P:p

και ησυχίαααα.............στο νοσοκομείο....απλά ξύπνησα τους αναισθησιόλογους, γιατρούς κλπ κλπ:tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

α σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!

ηθελε ο κακομοιρης να βγει σημερα ο γιος του αλλα δεν του εκανε τη χαρη!

Δεν πειράζει....σε καμια βδομάδα το πολύ , θα τον κρατάτε αγκαλιά

εμείς τσακώνομαστε ποιος θα τον κρατησει πιο πολύ:D:D:D

χθες μου λεει ο αντρας μου ...μην τον κρατας και μαθει να κοιμαται πανω σου...

ζηλευεις του λεω , θες κι εσυ.........χαχαχαχαχχα

σε λιγο καιρό δεν θα ερχεται ....ασε να τον ευχαριστηθούμε !!!! ειναι απίστευτη αίσθηση να κοιμάται πανω σου το μωρό.......αφημενο........στην αγκαλιά σου !!!!

Διαφημίσεις

Αααααα είμαι τόσο άτυχη όταν βρίσκω κάποια να μιλήσω όλο κάτι γίνεται.Τώρα είχαμε διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ ήταν η σειρά μας μάλλον....

Κίττυ η γιατρός μου είπε ότι βιβλιάριο δίνουν μία μέρα στους 3 μήνες και οι περισσότεροι φεύγουν με κόλλα α4...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αααααα είμαι τόσο άτυχη όταν βρίσκω κάποια να μιλήσω όλο κάτι γίνεται.Τώρα είχαμε διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ ήταν η σειρά μας μάλλον....

Κίττυ η γιατρός μου είπε ότι βιβλιάριο δίνουν μία μέρα στους 3 μήνες και οι περισσότεροι φεύγουν με κόλλα α4...

τι να πω....ημουν τυχερη....παντως την μερα που βγηκαμε και περιμεναμε στην σειρα να δει η παιδίατρος τα μωρά , όλες ειχαμε βιβλιάριο

γεια σας κοριτσακια γυρισα και εγω...μολις μπηκαμε σπιτι κοψανε το ρευμα ελεος σαν τις τυφλομυγες ειμασταν..Λοιπον τα νεα απο τον πλ.χειρουργο πολυ καλα,δεν εχω τιποτα απλα η τομη ειναι υπερτροφικη και θα υποχωρησει σε λιγους μηνες συνηθως θελει 1χρονο απο οταν γινετε το χειρουργειο,για να την βοηθησω να επουλωθει πι ο γρηγορα να βαζω μια ενυδατικη κρεμα και να κανω μασαζακι εκει...Επισης μπορω σε 9μηνε ςνα βαλω το σκουλαρικι μου ξανα yesssssssssss!!!!Στα νεα του γυναικολογου τωρα οχι και τοσο καλα,βρεθηκε και στα 2εμβρυα συνδρομο εντουαρτς η αλλιως τρισωμια 18... οπως μου τα εξηγησε ο γιατρος ειναι πολυ ασχημο συνδρομο και ετσι κι αλλιως θα φαινοταν στην αυχενικη ειναι ενα συνδρομο που πειραζει σχεδον τα παντα σε ενα εμβρυο...Αυτα απο μας!!

οσες θελετε να μου στειλετε με πμ τα τηλ σας,θα σας στειλω και εγω εννοειτε το δικο μου

:-D

Διαφημίσεις

αννια μου αν θυμαμαι καλα αυτη η τρισωμια ειναι σπανια κ δεν εχει να κανει με κληρονομικοτητα απλα ειχες την ατυχια να σου τυχει απο την αλλη ξερεις οτι αν προχωραγε η εγκυμοσυνη θα εμπαινες στο διλλημα στην αυχενικη του τι θα εκανες ,αν το σκεφτεις με το μεσα μυαλο ησουν τυχερη μεσα στην ατυχια σου!ξερω πως ειναι να χανεις μωρο εχω χασει 3 κ στα δυο οταν γυρνουσα σπιτι δεν ειχα κανεναν εσυ γυρισες κ ειχες τα παιδακια σου κ οπως κ να χει ειναι παρηγορο το τριτο το εχασα σε αυτη την εγκυμοσυνη που ηταν διπλαρικα οπως λεμε εδω αλλα σε διαφορετικους σακους αυτο εσωσε την μπεμπουλα μου!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα καλημερα!τι κανετε;

εγω καλα,κοιμηθηκα εχτες το μεσημερι 2 ωρες,το βραδυ ξαπλωσα στις 1,30 με πηρε ο αγαπουλης αγκαλια κ με τα πολλα απο μια ωρα κοιμηθηκα.με πηρε τοσο αργα να κοιμηθω μονο κ μονο γιατι φοβομουνα οτι θα ξαναεχω ιστοριες.τελικα ολα οκ.

Αννα το σπιτι που μενω ειναι καινουριο,πριν απο μενα εμενε ενα ζευγαρι που εφτιαξε δικο του σπιτι κ εφυγε,τα γνωρισαμε τα παιδια.οποτε δεν εχω θεμα.αυτο μου συμβαινει κατα καιρους αλλα οχι τοσο εντονα κ οχι πριν κοιμηθω για τα καλα.αρα το θεματακι ειναι με εμενα.οταν μπηκα στο σπιτι εκανα ευχελαιο..η αληθεια ειναι με αγριευεις με αυτα που λες,ελπιζω να μην με ακουσει κ εμενα ολη η γειτονια..τι να πω..

τον αγαπουλη γιατι δεν τον πιανει τπτ μπορεις να μου πεις;κοιμαται με το που θα κλεισει τα ματια του σαν βοδι.ασε που σχεδον ποτε δεν βλεπει ονειρα.εγω βλεπω καθε μερα μα καθε μερα,ονειρα με πλοκη..κ ....αιμα....κ να πω οτι βλεππω θριλερ..σταματησα να βλεπω εδω κ 5 χρονια..εβλεπα ομως απο τα δεκα μου..λες να φταιει αυτο;..αστο καλο αγριευτηκα πρωι πρωι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!!!!!

εδω ειμαι ακομα!

σημερα στις 18.00 εχω ραντεβου να δω αν αυτη τη φορα θα εχεις αλλαξει κατι με τις συσπασεις ελπιζω να εχω εστω λιγες οχι καθολου οπως την αλλη φορα!

κατα τα αλλα μια χαρα απλα παντα αργω να βολευτω στο κρεββατι το βραδυ παει 4 το πρωι μεχρι να χαλαρωσω!!!!!!!!!!!!αλλα μετα μεχρι τις 10 λιωνω!

εσεις τι κανετε κουκλιτσες μου;;;

566b716e1f.png?html%22

καλημερα παπι,τι εγινε δεν βολευεσαι στον υπνο;

καλημερα τζενιω μου ναι δε βολευομαι ουτε εγω ουτε το βατραχακι!

παλευουμε και οι δυο μια απο δω και μαι απο κει!!!!!!!!!!!!!!

αλλα κατα τις 4 μια χαρα καθε βραδυ χαλαρωνουμε και οι δυο και μετα υπνος!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...