Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με την αννια, άναψε κανένα κερακι, βάλε και κανένα σταυρουδακι η εικονισματακι δίπλα στο μαξιλάρι σου. Ο αδερφός μου μικρός έβλεπε εφιάλτες και παραπονιοταν και του είχε πει η γιαγιά μου να σταυρωνει τρεις φορές το μαξιλάρι του πριν ξαπλωσει. Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα του αλλα μετα που το έκανε ολα καλα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο μαξιλαρι μου εχω ενα φυλαχτο με μια εικονα μικρη,στο κομοδινο μου ενα ροζαριο διαβασμενο απο μοναστηρι.

και τα δυο μου τα εδωσε η αντριανη οταν γεννησε,της τα ειχε δωσει η μανα μου,τι αλλο να κανω ρε παιδια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγω τώρα φεύγω αλήθεια!

Ξυπνησαμε και πεινάμε!

Καλο μεσημέρι

καλο μεσημερι κ καλη ορεξη.τα λεμε μαρακι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλα θα κανεις...φευγω και εγω κοριτσακια ετοιμο το φαγακι..φιλιαααα

γεια σου κ σενα αννια,καλο μεσημερι,θα τα πουμε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπερα κουκλες Ξανθουλα μια χαρα η μπουμπουκα! Αστερια μου και τα δικα σου τα ζουζουνια ειναι σουπερ! Γυναικακι και εμενα η μεση με ποναγε πριν την γεννα! Αντε κουκλα μου πλησιαζει η ωρα! Συμπεθερα παρε εσυ πλην μεσημεριου 4-7 που κοιμουντε και αν δεν μπορω θα το σηκωσει ο αυτοματος τηλεφωνητης(δηλ. η Εβελινα....). Ο γαμπρος μου σουπερ! Εμεις φτασαμε 4700 και απο δευτερα θα κανουμε το πρωτο μας τσιμπι τσιμπι...

Τζενακι πιο πολυ μπηκα για σενα... Ακριβως τα ιδια παθαιναν ο κολητος του αδερφου μου και ολη η οικογενεια... Το βραδυ ενιωθαν οτι καποιος του κραταγε στο κρεβατι και δεν μπορουσαν να κουνηθουν... Στην αρχη μετα τα πραγματα αγριεψαν δεν στα γραφω ομως γιατι εχουμε και εγκυουλες αν θες λεπτομερειες στο τηλ... Λοιπον φωναξαν παπα για ευχελαιο το τι εγινε αστο και το θεμα ειναι οτι τα ακουσαμε ολη η γειτονια οποτε στο τελος ο παπας το μονο που τους ειπε ειναι να φυγουν απο εκει εφυγαν και βρηκαν την ηρεμια τους. Σε αυτο το σπιτι τελικα δεν στεριωσε κανενας και στα λεω εγω αυτα που δεν τα πιστευα αλλα εγινα μαρτυρας τους οπως και αλλα 20 με 30 ατομα που βγηκαμε στον δρομο για να δουμε τι ηταν αυτη η φασαρια... Πες τα σε εναν παπα και κανε κατι οσο ειναι νωρις. Και αν το ξανανιωσεις ο παπας ειχε πει τοτε οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε ειναι να βαζουμε δυναμη και να αναβουμε ενα φως και να λεμε το πατερ ημων...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια;

Τι κάνετε; Ολα καλα διαβάζω, εκτός απο της τζένης τα περιστατικά; Λέτε να έχουμε γεννητουρια; Άντε με το καλό να παίρνετε σειρά να γεννατε να μείνουμε και οι επόμενες εγκυουλες... Εγω τελευταία εννοώ, δεν βιαζομαι...

χαχαχαχχαχα.....με τρόμαξες , λέω κιόλας ?

οχι, οχι εγώ τελευταία............χχαχαχαχαχαχαχα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κατι εψαχνε,δεν μπορουσα να καταλαβω τι..η αληθεια ειναι το σκευτομαι να παω σε ενα παπουλη να μου διαβασει μια ευχη..μπορει να νιωσω καλυτερα..

να πας , να πας............α πα...πα...σκιάχτηκα! τι να είναι αυτό τωρα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα κοριτσια

παπακι αντε κοντευεις κ συ με το καλο κ με εναν πονο!

μαριαθ μου τι κανει ο μικρος?

αννουλα η αληθεια ειναι οτι κ γω τρεχοντας θα εφευγα απο ενα τετοιο σπιτι χαχαχαχα.τα ζουζουνακια σου διαβαζω καλα μπραβο!

αννια μου πως εισαι?ελπιζω να εχεις ηρεμησει!

ανετακο χαθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!περιμενω τηλ σου!

ξανθη μου πως τα περνας με την ζεστη?χαχαχαχα εγω χριστουγεννα γυρναγα με κοντομανικο!

κιττυ σε αφησα τελευταια γιατι βρε να μην κανουμε κ αλο συντομα?εγω αν γινοταν κ τωρα θα θελα να μαι εγκυος

κατσε να μεινει το τζενακι εγκυος κ μετα θα το μπουμπουνισω κ γω να μαστε μαζι εγκυουλες ωραια θα ναι αν λεω αν με αξιωσει ο θεουλης να ξαναγινω μανα γιατι τωρα μπορει να βλεπει τι περναει το δολιο με μενα κ να μην θελει να βασανισει αλο!!!χαχαχαχαχ

εμεις ειμαστε καλα μετα απο καποια προβληματα κ ελπιζουμε να συνεχισουμε ετσι σημερα πηγαμε κ παραλια ηπιαμε καφε κ καναμε καμακι σε εναν μπεμπη!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπέρα..Αξιώθηκα και πήρα λαπτοπ και τώρα το σετάρω.

Ανδριανή ευτυχώς δεν τραβάω κανένα ζόρι ακόμα με την ζέστη.Τώρα από 40 και πάνω πιστεύω θα ζοριστώ.Είναι που είμαι κρυουλιάρα στα κανονικά μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ουουουουου ειναι καμια μεσα;;;;

αντριανουλα που χαθηκες μωρε;;;;

ναι κοντευω και αγχωνομαι κι ολας ελαφρα!

ελεγα μηπως μας κανει τη χαρη σημερα ο βατραχος αλλα τσουκ δεν ηθελε να εχει γενεθλια μαζι με το μπαμπα μας!ηθελε δικη του ξεχωριστη μερα!χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...