Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Βρε τζενακι μου αυτό με το σπίτι τι εννοείς κάποια ήταν μέσα στο δωμάτιο σου; Ανατριχιασα, φοβήθηκα θα έλεγα.... Η δεν το κατάλαβα καλα; Μήπως μπαίνεις και στο καφέ των μυστηρίων;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδες βρε αννια πως μας μυριζονται τα άτιμα; Το χειρότερο είναι που μερικές φορές λέω αφού κοιμάται ακόμη ας κοιμηθώ κι εγω λιγάκι. Ε πάνω που κλείνουν τα ματιά μου, ανοίγουν τα δικά του...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αυτο τζενη το εχει παθει η κουνιαδα μου και το παθαινω και εγω πολλες φορες αλλα συνηθως σε εφιαλτες δεν μπορω με τιποτα να ανοιξω τα ματια ξυπναω λεγοντας το πατερ ημων απο μεσα μου...

:-D

Διαφημίσεις

Βρε τζενακι μου αυτό με το σπίτι τι εννοείς κάποια ήταν μέσα στο δωμάτιο σου; Ανατριχιασα, φοβήθηκα θα έλεγα.... Η δεν το κατάλαβα καλα; Μήπως μπαίνεις και στο καφέ των μυστηρίων;

οχι ρε μαρια δεν εχω μπει ποτε στο καφε των μυστηριων,μηπως θα επρεπε;και ναι καλα καταλαβες,στο δωματιο δεν ημουν μονο εγω κ ο αντρας μου..οταν με επιανε το μουδιασμα κ δεν μπορουσα να κουνηθω ακουγα συνομιλια,ακουγα χαρακτηριστικα μια γυναικια φωνη που μιλαγε λες κ δεν ειμασταν εμεις εκει,οταν καταφερνα να κουνησω χερια κ ποδια τπτ..ασε σου λεω πικρα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αυτο τζενη το εχει παθει η κουνιαδα μου και το παθαινω και εγω πολλες φορες αλλα συνηθως σε εφιαλτες δεν μπορω με τιποτα να ανοιξω τα ματια ξυπναω λεγοντας το πατερ ημων απο μεσα μου...

ρε αννια κ εγω το παθαινω οταν βλεπω εφιαλτες κ πολλες φορες μαλιστα,αυτο ηταν διαφορετικο,δεν προλαβα να κοιμηθω για να δω ονειρο,με το που εκλεισα τα ματια με επιασε..επρεπε να το καταλαβω ομως,το δωματιο ηταν βαρυ..αν καταλαβαινεις τι σου λεω..αλλα δεν εδωσα σημασια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Η μινα που εχει χαθει??μιλαει καμια μαζι της???

δεν ξερω για τις αλλες ,εγω την εχω χασει τη μινα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε αννια κ εγω το παθαινω οταν βλεπω εφιαλτες κ πολλες φορες μαλιστα,αυτο ηταν διαφορετικο,δεν προλαβα να κοιμηθω για να δω ονειρο,με το που εκλεισα τα ματια με επιασε..επρεπε να το καταλαβω ομως,το δωματιο ηταν βαρυ..αν καταλαβαινεις τι σου λεω..αλλα δεν εδωσα σημασια..

γιατι δεν πας σε μια εκλησια να αναψεςι ενα κερακι να προσευχηθεις να ηρεμησεις....Και γιατι οχι να εξομολογηθεις σε ενα παπα και να του πεις και το περιστατικο που εγινε...και εμενα με τρομαζουν πολυ αυτα...Ο αντρας σου δεν καταλαβε τιποτα???Και σαν τι ελεγε αυτη η γυναικα...πωπω ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι

:-D

Διαφημίσεις

γιατι δεν πας σε μια εκλησια να αναψεςι ενα κερακι να προσευχηθεις να ηρεμησεις....Και γιατι οχι να εξομολογηθεις σε ενα παπα και να του πεις και το περιστατικο που εγινε...και εμενα με τρομαζουν πολυ αυτα...Ο αντρας σου δεν καταλαβε τιποτα???Και σαν τι ελεγε αυτη η γυναικα...πωπω ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι

κατι εψαχνε,δεν μπορουσα να καταλαβω τι..η αληθεια ειναι το σκευτομαι να παω σε ενα παπουλη να μου διαβασει μια ευχη..μπορει να νιωσω καλυτερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τι να πω βρε Τζένη; Σου έχει ξανασυμβεί αυτο;

πριν κοιμηθω ποτε,να ξυπνησω απο εφιαλτη κ να καταλαβω οτι δεν μπορω να κουνηθω κ να φοβαμαι πολυ ναι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...