Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! αννετ μια χαρα ο αντρακος σου,μπραβο! τωρα δεν ξερω αν θα γινει η συναντηση πατρα αν θα μπορεσω,γιατι μονη μου τωρα δεν κανω μετακινησεις και ο αντρα μου τωρα ειναι φουλ σεζον.κανονισε ομως οτι σε βολευει και θα δουμε.

παπακι ελα απολυεσαι!!!ευγενια τι εγινε ρε παιδακι μου με εσενα,πρωτον αλλαξε σπιτι στο εχω πει! αυτα τα περιεργα απο τοτε ποιυ πηγες εκει σου συμβαινουν..και το αλλο κριμα η κοπελα εχει μεγαλη φοβια..στεναχωριεμαι με κατι τετοια..κρισεις πανικου ειναι οτι χειροτερο

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας.

Κιττάκο ευχαριστώ δώσε ένα φιλί του μικρού...

Αστερία εγώ την ένεση και στις 2 εγκυμοσύνες την έκανα τν 27η και μετά μόλις γέννησα εσένα γιατί στην ξανακάνει αφού πρέπει να την κάνεις και μόλις γεννήσεις αν ένα από τα 2 βγει θετικά;;;

Καρδιοτοκογράφο και μένα μου είπε την άλλη φορά που θα είμαι 36 εβδομάδες.

Παπί μια χαρά μου φαίνεται εμένα σε 4 εβδομάδες.Μετά θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα ή κάθε τόσο αναλόγως πως θα είμαι...

Ελπίζω μέχρι 1 Αυγούστου να γεννήσω που θα μαι 38 μου είπε ότι αν πάω στις 37 και έχω ξεκινήσει διαστολή θα με βοηθήσει και αυτή αρκεί να είναι το μωρό εντάξει σε βάρος με βάση τον υπέρηχο πάντα....

καλημερα!

ξανθη την πρωτη ενεση την εκανα την 12η βδομαδα γιατι μαζι με την αυχενικη χρειαστηκε να κανω και τροφοβλαστη στο ενα μωρο.Μετα την εκανα την 27-28,δε θυμαμαι,γιατι ειχα δει λιγο ροζ και τωρα μου ειπε 34η,θα ξαναρωτησω βεβαια.Μετα απο το ροζ ειχα δει και λιγο αιμα και τον ειχα ρωτησει αν πρεπει να ξανακανω αλλα μου ειπε οχι γιατι με καλυπτε για 6 βδομαδες.Οποτε μαλλον γι'αυτο μου λεει 34η.

με τα βλαστοκυτταρα δε βγαζω ακρη,πρεπει κανονικα να κρατησω και απο τα 2 γιατι ειναι διζυγωτικα αλλα ρε γμτ πανε πολλα λεφτα!αξιζει??μηπως να τα κραταγα για τα παιδακια μου?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλα να κανεις τους αρεσει πολυ και ασχολουνται κι ολας!να εχει και μουσικουλα κι ολας εκει να δεις θα τρελαθει!

καλα οταν αρχιζουν να σου πετανε χαμογελακια πρεπει να ειναι σουπερ!

πωπω με εχει πεθανει η μεση μου αλλα απο τη μια μερια μονο στα δεξια απο αριστερα μια χαρα ειμαι!

ναι , σε τρελαινουν.....καλά ....κοιτάει εκστασιασμένος την ντουλάπα και ξεκαρδίζεται..............χαχαχαχαχχαα

τι βλέπει στην άσπρη ντουλάπα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ρε συ , ειναι και μονη της η κοπελα ....μην συμβει τιποτα .............

εχει τη θεια της,μια φιλη της κ εμενα ,ενταξει δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχει κανεναν,απλα δεν εχει τον αντρα της κοντα της,αυτο ειναι το πιο βασικο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχει τη θεια της,μια φιλη της κ εμενα ,ενταξει δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχει κανεναν,απλα δεν εχει τον αντρα της κοντα της,αυτο ειναι το πιο βασικο

αα, εντάξει. την νυχτα ειναι μονη της ή με την θεια της ?

παω να ξαπλωσω για 10 λεπτα και επανερχομαι γιατι με πεθαινει η μεση.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παω να ξαπλωσω για 10 λεπτα και επανερχομαι γιατι με πεθαινει η μεση.

σε ποναει συνεχόμενα ?

μονη της

μμμμμ........ω ρε γμτ.....παντως να της πεις τουλαχιστον αποψε να μην μεινει μονη

μια χαρα ειναι αυριο θα παμε να τη δουμε,θα κανω τη ντοπλερ..

ολο κλωτσαει...

εσενα διαβαζω για το μικρουλι σου, μια χαρα!

α, ωραία !!! άντε κοντεύεις κι εσύ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...