Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

πωπω ποναει η μεση μου τις 2-3 τελευταιες μερες.καλα λογικο ετσι οπως εγινε η κοιλια η μεση εχει γινει παρενθεση...

που ειστε καλε;;

κιττακο στο μαγαζι εισαι;;;

καλημερα Παπάκι !!

μηπως ξεκινάει διαστολή ? κι εμενα η μεση μου πονουσε Τεταρτη κ γέννησα Πέμπτη

ναι , μαγαζί ειμαι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???εμεις καλα αυπνοι αλλα καλα,να δω ποτε θα κοιμηθει αυτο το παδι...Ξανθη μια χαρα η μικρουλα σου ολα τελεια με το ντοπλερ,παπακι μου μετρας αντιστροφα σιγα-σιγα υπομονη 2βδομαδουλες ακομα..Νακι μια χαρα τα αγορακια σου τα διδυμακια να ξερεις ειναι παντα μικροτερα σε βαρος απο 1μωρο!!Τζενη μου ηταν αυτο σημερα???απαπαπαπαπα...κιττακο τι κανει ο μικρουλης???Αννετ υπομονη με τα δοντια εμενα η μαρια την ενοχλουσαν απο 4μηνων και εβγαλε δοντι 9,5....Στα δικα μου τωρα εγω μαγειρευω και σε λιγο θα ταισω τα πιτσιρικια και θα τα δωσω στο πεθεριδιο να κοιμηθουν θα κανω εναμπανιο θα ντυθω και εχω να παω στην πλαστικο και στον γυναικολογο....Αν ξεχασα καμια συγχωρηστε με ναι???:)

:-D

καλημερα Παπάκι !!

μηπως ξεκινάει διαστολή ? κι εμενα η μεση μου πονουσε Τεταρτη κ γέννησα Πέμπτη

ναι , μαγαζί ειμαι

δεν ξερω κιττακι μου θα δω τι θα μου και την πεμπτη ο γιατρος.

εσυ πως εισαι;;

τι κανει το ζουζουνακι σου;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???εμεις καλα αυπνοι αλλα καλα,να δω ποτε θα κοιμηθει αυτο το παδι...Ξανθη μια χαρα η μικρουλα σου ολα τελεια με το ντοπλερ,παπακι μου μετρας αντιστροφα σιγα-σιγα υπομονη 2βδομαδουλες ακομα..Νακι μια χαρα τα αγορακια σου τα διδυμακια να ξερεις ειναι παντα μικροτερα σε βαρος απο 1μωρο!!Τζενη μου ηταν αυτο σημερα???απαπαπαπαπα...κιττακο τι κανει ο μικρουλης???Αννετ υπομονη με τα δοντια εμενα η μαρια την ενοχλουσαν απο 4μηνων και εβγαλε δοντι 9,5....Στα δικα μου τωρα εγω μαγειρευω και σε λιγο θα ταισω τα πιτσιρικια και θα τα δωσω στο πεθεριδιο να κοιμηθουν θα κανω εναμπανιο θα ντυθω και εχω να παω στην πλαστικο και στον γυναικολογο....Αν ξεχασα καμια συγχωρηστε με ναι???:)

καλημερα αννια μου!κουραση ε;;ενα καρο δουλειες!

παλι καλα που εχεις και καποιον να σε βοηθαει.

εγω ναι μετραω αναποδα σαν φανταρος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

να μαι ξανα..προλαβα καμια;

εμεναααααααααα!

566b716e1f.png?html%22

α καλα δεν υπαρχει συγχρονισμος σημερα!

κι εγω ολη μερα εδω ειμαι απλα ψαχνω να βρω και ενα ρολοι που θελω να παρω.

566b716e1f.png?html%22

ρε σεις,ειμαι κουρελι,κλεινουν τα ματια μου...

τελικα η κοπελα δεν πηγε νοσοκομειο,ηρεμησε μετα απο 2 ωρες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ξερω κιττακι μου θα δω τι θα μου και την πεμπτη ο γιατρος.

εσυ πως εισαι;;

τι κανει το ζουζουνακι σου;;;;

καλά ειναι ο μπεμπούκος , ζωηρεύει

ααχχχ..κανουν κατι γελάκια τα άτιμα.........τρελαίνεσαι

τωρα λεω να του παρω γυμναστηριο να απασχολειται γιατι μενει ολο και πιο πολύ ξυπνιος

Διαφημίσεις

καλά ειναι ο μπεμπούκος , ζωηρεύει

ααχχχ..κανουν κατι γελάκια τα άτιμα.........τρελαίνεσαι

τωρα λεω να του παρω γυμναστηριο να απασχολειται γιατι μενει ολο και πιο πολύ ξυπνιος

καλα να κανεις τους αρεσει πολυ και ασχολουνται κι ολας!να εχει και μουσικουλα κι ολας εκει να δεις θα τρελαθει!

καλα οταν αρχιζουν να σου πετανε χαμογελακια πρεπει να ειναι σουπερ!

πωπω με εχει πεθανει η μεση μου αλλα απο τη μια μερια μονο στα δεξια απο αριστερα μια χαρα ειμαι!

566b716e1f.png?html%22

ρε σεις,ειμαι κουρελι,κλεινουν τα ματια μου...

τελικα η κοπελα δεν πηγε νοσοκομειο,ηρεμησε μετα απο 2 ωρες..

ρε συ τζενακι πρεπει να την δει ομως καποιος αν την ξαναπιασει τι θα γινει με το μωρο στην αγκαλια;να της δωσει κανα χαλαρωτικο.

566b716e1f.png?html%22

ρε συ τζενακι πρεπει να την δει ομως καποιος αν την ξαναπιασει τι θα γινει με το μωρο στην αγκαλια;να της δωσει κανα χαλαρωτικο.

θα παω σε λιγο ξανα να δω τι κανει κ θα της το πω.απλα επρεπε να την αφησω να ηρεμησει,την πηρα πριν τηλ κ μου ειπε οτι νιωθει μουδιασμενο το πισω μερος του κεφαλιου της

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα παω σε λιγο ξανα να δω τι κανει κ θα της το πω.απλα επρεπε να την αφησω να ηρεμησει,την πηρα πριν τηλ κ μου ειπε οτι νιωθει μουδιασμενο το πισω μερος του κεφαλιου της

πρεπει να τη δει σιγουρα καποιος γιατρος μπορει να το ξαναπαθει η κοπελα και αν ειναι και μονη της που λες εχει και ενα παιδι να προσεξει.ετσι να της πεις.να δει τι της το προκαλεσε δεν ειναι αστεια αυτα.

566b716e1f.png?html%22

ρε συ , ειναι και μονη της η κοπελα ....μην συμβει τιποτα .............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...