Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

φιλακια αστερια μου!τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!παω κι εγω γιατι περιμενω κοσμο να ετοιμαστω λιγο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω αυτα πηρα μη φοβασαι ειναι απλα φανταστικα τα καλμα τα δοκιμασα εγω !

ειναι ακριβως σα να ρουφανε απο το στηθος.οι 3 πρωτες ρουφηξιες δεν τραβαει και μετα ερχεται με λιγη πιεση ακριβως οπως το στηθος.επιτηδες τα πηρα για να μην μπερδεψει τη θηλη του μπιμπερου με το στηθος οταν τον κραταει η γιαγια ας πουμε.

ναι αυτο μου ειπαν και μενα.ωραια τοτε,εγω θα τα χρειαστω γιατι θα πιασω και δουλεια!!οποτε θα πρεπει να πινουν και απο μπουκαλι.

αχ να δω ποσα καρπουζια θα βαλω κατω απο μια μασχαλη??

λοιπον ετοιμο το φαγητο οποτε φευγω,τα λεμε!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σας αγαπιτσες μου!

σας λειψαμε καθολου?σημερα ειχαμε παιδιατρο και τα νεα μας ειναι τα εξης

ειμαστε 7650 και 67 εκ, μας βρηκε υπερδραστηριους μας εκοψε την αποστειρωση και απο αυριο ξεκιναμε μηλαρακι (μετα προσθετουμε αχλαδακι και ουτω καθεξης...και σε δεκα μερες κρεμα ριζαλευρο βανιλια και ξανα σε 10 μερες κρεατοσουπα (αρχικα μονο λαχανικα χωρις αλατι διολου, μια κουταλια ωμο λαδι και για την γευση λιγο λεμονακι)..ολα αυτα ξεκιναμε 2-4 κουταλιτσες την πρωτη μερα, την δευτερη 4-6 κτλ κτλ

απο εμβολιο καναμε το 6πλο και απλα γκρινιαζαμε γιατι θελαμε να σηκωθουμε απτανασκελο...εγω πιο πολυ πονεσα απτον ζεβριδακο...αχ μια αιτια που θα στεναχωρηθω που φευγουμε ειναι και η παιδιατρος..τι θα βρω εκει?ποσους θαλλαξουμε μεχρι να καταληξουμε, θα τον εμπιστευομαστε?θα προσεχει το μωρο μας?παντως μου ειπε η γυναικα πως οτιδηποτε χρειαζομαι να την παιρνω τηλεφωνο (και αυτο θακανω) και οταν ερχομαστε να πηγαινουμε να βλεπει τον μικρουλη μας γιατι πολυ τον εχει αγαπησει (αμοιβαια τα αισθηματα)

γυρισαμε το λοιπον φαγαμε και βγηκαμε την τσαρκα μας...α και τα δοντια μας αργουν λεει..σε κανα διμηνο..και τι θα κανω η δολια μανα με τουτη την γκρινια?αμαν αμαν αμαν...σκληρα μασητικα, μασητικα που μπαινουν στο ψυγειο, σε ζορια λιγη αλοιφουλα και σε μεγαααλα ζορια ντεπονακι...ειναι μεν πρισμενα αλλα μανουλα αφου μεχρι τωρα ειχες ενα καλοβολο και ησυχο μωρακι παρε ναχεις...παρεεεεεεεεεεε...παρεεεεεεεεεεε...το παιδακι μου ομως θα υποφερει...γινεται να παρω κι αυτον τον πονο?(αλλου ομως οχι στα δοντια γιατι καηκα)

εγκυουλες μου γλυκες

αδερφι αχ κοριτσακι μου ξεκουρασου τωρα τις τελευταιες μερες που σου απομενουν, βγες βολτουλες και απολαυσε αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου γιατι μετα οοοολη την προσοχη θα την τραβα το αντρακι σας!!!με το καλο αγαπη μου και μετραω αντιστροφα κι εγω μαζι σου!17 και σημερα!!!!!!το πιστευεις???σε λιγες μερες θα κρατησεις οτι πιο πολυτιμο υπαρχει στην αγκαλια σου!!!

sis ξεκουρασου κι εσυ κοπελαρα μου, τα κιλακια των μωρων ειναι σουπερ και μη ξεχνας πως εχεις και δυο νινακια στη κοιλιτσα σου, ετσι ταχει πλασει Ο Θεουλης να ειναι λιγο μικροτερα απο τα μοναχουλια για να κανουν παρεουλα, να μην ασφυκτιουν και παιζουν κλωτσομπουνιδια, να μη αγχωνεσαι και ολα θα πανε υπεροχα!!!με το καλο κκουκλιτσα μου!

ξανθηηηηηηηηη πουσαι κοριτσαρα, η μπουμπου μας υπεροχη, μπραβο μπραβο να μου την χαιδεψεις τρυφερα, ηθελα να σε ρωτησω ποτε θα τα πουμε αλλα μετα μουκοψε χαχαχα, να προσεχεις πολυ και καποια στιγμη θα σε παρω να τα πουμε!απτον ησυχο ζεβρακο εξαρταται το ποτε χααχαχα

α με την πρωτη ευκαιρια βαλε φωτο του δωματιου να δουμε! να προσεχεις!

συμπεθερααααααααααααααα τι ωρες εχεις ελευθερο χρονο?εδω γελαμε ε?χαχαχαχα

φιλακια στην εβελινα και τη νυφιτσα μου!!!

κιττυ την τεταρτη τι κανεις αγαπηηηηηηηη???θελετε να κανουμε παρεα???

αστερινα αστερινα αν φυγουμε απο κυλληνη λεω να γινει η συναντιση κοντα σε σενα, αν οχι πατρα θα μπορεσεις να κατεβεις?οταν τελικα αποφασισει ο μπαμπας μας ποτε θα σας παρω να σας πω!

ευζενηηηηηηηηηηη μωρο μουυυυυυυ, το εγκαταλειψαμε το μαγαζι ε?φιλακια πολλα κι ελπιζω σε οποιαδηποτε περιπτωση να δουμε κι εσενα, παντως χλωμο για κυριακη

τα φιλια μου σε ολες σας παω να πεσω τεζα γιατι ο υιος μου με 10 λεπτα υπνο ηταν ολη μερα, ας εκμεταλευτω τον βραδυνο τουλαχιστον!

καλη εβδομαδα και σας αγαπω ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρααα !!!!!!!!!!!

Μολις έβρισα τον αντιδήμαρχο...............εχουν 5 μερες να μαζεψουν τα σκουπίδια , γιατι λεει δεν εχουν πετρέλαιο , απο καποιο διαδικαστικό λαθος. και μενα τι με νοιάζει ρε φιλε , που δεν μπορώ να ανοιξω το παράθυρο ή να βγάλω το μωρό εξω?

και του λεω η λυση ποιά ειναι ?

απάντηση....εε....να παω να κοψω το κεφάλι μου ....αντε που το παίζετε όλοι αγανακτισμένοι....

ε...κοφτο του λεω κι εγω και αι στο δια.....πρωί πρωί....μαλ@@@

του ειπα θα μαζεψω τις πανες του μωρού και θα τις φερω στο γραφειο σου...να δουμε θα σ αρεσει ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κατα τα άλλα τι κανετε ?

ολα τα μπεμπάκια καλά βλέπω!

Παπάκι, φτανει η μεγάλη μερα εεεε ? με το καλό !!!!!!!!!!!!!!

Ξανθη, μια χαρα η μπουμπούκα !!!!!!!!!! συγχαρητήρια και για την νυφη σου !!!!

Αννετ , αντε καλέ σας περιμένουμε !!!!

Φιλιά σε όλες !!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ο μπεμπης καλά ειναι, ριχνει κατι γέλια απιστευτα !!!!!!!!!!!!!!

αρχιζει να πιανει με τα χερακια του , τα απλώνει στο προσωπο μου..........ολο του ρουφάω τις μαγουλάρες !!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας.

Κιττάκο ευχαριστώ δώσε ένα φιλί του μικρού...

Αστερία εγώ την ένεση και στις 2 εγκυμοσύνες την έκανα τν 27η και μετά μόλις γέννησα εσένα γιατί στην ξανακάνει αφού πρέπει να την κάνεις και μόλις γεννήσεις αν ένα από τα 2 βγει θετικά;;;

Καρδιοτοκογράφο και μένα μου είπε την άλλη φορά που θα είμαι 36 εβδομάδες.

Παπί μια χαρά μου φαίνεται εμένα σε 4 εβδομάδες.Μετά θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα ή κάθε τόσο αναλόγως πως θα είμαι...

Ελπίζω μέχρι 1 Αυγούστου να γεννήσω που θα μαι 38 μου είπε ότι αν πάω στις 37 και έχω ξεκινήσει διαστολή θα με βοηθήσει και αυτή αρκεί να είναι το μωρό εντάξει σε βάρος με βάση τον υπέρηχο πάντα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν η μικρή μου 1930 γραμμάρια και το αμνιακό υγρό φυσιολογικό, ο τράχηλος στην θέση του όπως πρέπει και το ντόπλερ το καλύτερο δυνατό...Όλα καλά λοιπόν και θα πάω τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω καλλιέργεια κολπικού και στις 18 Ιουλίου πάμε ξανά να μας δει.

ειδες βρε που αγχωνοσουνα;μια χαρα η μπεμπα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

περασα μια νυχτα μαρτυριο..

ξαπλωσα στις 1.προσπαθουσα να κοιμηθω αλλα...τπτ..εν τελει καποια στιγμη αρχισα να νυσταζω..δεν μπορει λεω τωρα θα κοιμηθω,τζιφος.με το που πηγαιναν να κλεισουν τα ματια μου μουδιαζε ολο μου το κορμι κ δεν μπορουσα να κουνηθω,εδινα αγωνα να μπορεσω να κουνησω χερια κ ποδια,φοβομουν πολυ ,γιατι δεν ξερω.το παθαινω συχνα αυτο αλλα οχι με τοσο μεγαλη διαρκεια...

την ωρα που μουδιαζα ακουγα θορυβους μες το δωματιο,ενιωθα την παρουσια γυναικας να γυρναει γυρω γυρω απο το κρεββατι κ εγω να μην μπορω να κανω τπτ..να μη σας τα πολυλογω ο υπνος με πηρε στις 5,30.στις 7,30 χτυπησε το ξυπνητηρι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

και ενω πηγαινα με κλειστα τα ματια ανοιγοντας το μαγαζι ,χτυπαει το τηλεφωνο,ειναι η κοπελα που μενει απεναντι απο το μαγαζι ,εχει μια μπουμπου 5 μηνων.ειναι σε κατασταση υστεριας,να τρεμει και να μου λεει ,πεθαινω ευγενια το παιδι μου.νομιζα οτι επαθε κατι το παιδι,μετα καταλαβα οτι την επιασε κριση πανικου..να τρεμει σαν το ψαρι κ να φωναζει,θα παιθανω κ θα μεινει το παιδι μου χωρις μανα..εκει ξυπνησα για τα καλα..

ο αντρας της ειναι ναυτικος,η μανα της εχει πεθανει,τον πατερα της εχει να τον δει 20 χρονια.μου κοπηκανε τα ποδια..να ακουγεται σε ολη τη γειτονια.πηγα κ πηρα το παιδι απο την κουνια..το καλο μου κιχ δεν εβγαλε..απτα πολλα πηρα μια θεια της τηλ κ ηρθε ,κοριτσια με σοκαρε το ολο σκηνικο.να μην θελει να ξαπλωσει,να μην θελει να παμε εξω να παρει αερα,αν κατσω μου λεει κατι θα παθω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σας πω τη μαυρη μου αληθεια ετσι οπως την ειδα ,κ μην ακουγοντας τη μικρη σκευτηκα οτι κατι ειχε παθει η μικρουλα κ τρελλαθηκε κ δεν μπορουσε να μου μιλησει,δεν ηξερα που παν τα τεσσερα,να μου λεει καλεσε ασθενοφορο χανομαι..

τι νιωθεις να της λεω κ να μην μπορει να μου απαντησει,δεν ξερω να μου λεει..δηλ της λεω αν παμε τωρα στο νοσοκομειο κ σε ρωτησουνε τι γιατρο να καλεσουνε τι θα τους πουμε,γυναικολογο,παθολογο;τι.πονας καπου;τρμουν τα ποδια μου μου λεει ,θελω να κανω εμετο,ζαλιζομαι.της εστιψα μια πορτοκαλαδα,ηρθε κ μια γειτονισα κ με βοηθησε,μονη μου δεν τα εβγαζα περα,με το παιδι στην αγκαλια κ την κοπελα να ειναι σε εξαλλη κατασταση,αφηστε που ειχα κ το νου μου στο μαγαζι,τρεχοντας να ερθω οταν εβλεπα καποιο πελατη..ουφ..τι μερα κ αυτη..ελπιζω να μη συνεχιστει ετσι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!

βρε συ τζενιω τι επαθες βρε κουκλα μου;

απο το βραδυ ξεκινησε χαλια η μερα σου!

αγριευτηκα να σου πω...

φωναξατε κανενα γιατρο να τη δει την κοπελα;

κριση πανικου επαθε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πωπω ποναει η μεση μου τις 2-3 τελευταιες μερες.καλα λογικο ετσι οπως εγινε η κοιλια η μεση εχει γινει παρενθεση...

που ειστε καλε;;

κιττακο στο μαγαζι εισαι;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...