Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Λοιπόν η μικρή μου 1930 γραμμάρια και το αμνιακό υγρό φυσιολογικό, ο τράχηλος στην θέση του όπως πρέπει και το ντόπλερ το καλύτερο δυνατό...Όλα καλά λοιπόν και θα πάω τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω καλλιέργεια κολπικού και στις 18 Ιουλίου πάμε ξανά να μας δει.

ξανθουλι τελεια η μπεμπα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο κιλα ακριβως τα ιδια ηταν ο δικος μου!

στις 32 και 4 μερες 2 κιλα ακριβως!

εσυ 32 1930!μια χαρα!

μπραβο κουκλα μου!πωπω σε ενα μηνα θα τη δεις παλι;;;γιατι τοσο αργα ρε συ;;εγω δεν αντεχω πηγαινα καθε 3 εβδομαδες αλλα μου φαινοταν βουνο ο χρονος μεχρι να περασει!

εγω τελικα κανονισα πεμπτη πρωι γιατρο οποτε θα σας ενημερωσω μολις επιστρεψω απο το ραντεβου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι να ναι ετσι βρε ξανθη μου γιατι το εχω μεγαλο αγχος!θελω να τραβηξω την εγκυμοσυνη οσο μπορω,οσο περναει απο το χερι μου δηλαδη για να παρουν βαρος και να μην θελουμε θερμοκοιτιδα.

Ο γιατρος λεει οτι και να χρειαστουν δεν ειναι τιποτα τραγικο αλλα εγω φρικαρω στη σκεψη μονο.

Τελικα θα ξανακανω ενεσεις για τους πνευμονες την 34η μαζι με την ενεση για το αρνητικο ρεζους.Τελικα μονο εγω το εχω αυτο οπως εχω καταλαβει!!και τσουζει αυτη η ενεση,αλλα δε βαριεσαι.

μου ειπε οτι μπορει να ξανακανω καμπυλη,τι τον επιασε τωρα δεν μπορω να καταλαβω.Η αλλη ηταν πολυ καλη(την εκανα και 2 φορες μαλιστα) αλλα τελικα μου εκοψε και τα γλυκα και τα φρουτα με μετρο.Προληπτικα λεει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μπραβο ξανθη!!μια χαρα η μικρουλα,πολυ καλη!!

εμενα βρε κοριτσια την προηγουμενη βδομαδα ηταν 1300 και 1364 μονο!!αλλα την αλλη που θα παω δε νομιζω να ειναι πανω απο 1600.Γιατι??????

αφου εχουν ξεχωριστους πλακουντες,εγω τρωω ενα καρο πρωτεινες καθε μερα τι αλλο να κανω??

αστερια μου τι κανεις;;

ολο ψωνια ε;;;

καλα ειδα κι εγω ρε συ μια καρεκλα θηλασμου τοσο τελεια και ηθελα παρα πολυ να την παρω!και θα μου την επαιρνε η γιαγια μου!εκανε 290 ευρω και ειχε και το σκαμπο της που κουνιοταν κι αυτο σαν την καρεκλα!αλλα οταν ηρθαν τα επιπλα του μπεμπη διαπιστωσα οτι δεν χωραει μεσα στο δωματιο!παλι καλα που δεν την ειχα παραγγειλει!αλλα πολυ στεναχωρηθηκα ηταν απλα φανταστικη!

οσο για το βαρος των αγοριων σου καλε μην ανησυχεις τα διδυμακια εχουν λιγοτερο χωρο οποτε παιρνουν λιγο λιγοτερο βαρος απο τα αλλα μωρακια!μια χαρα ειναι τα παιδακια σου σουπερ!μην ανησυχεις καθολου!θα δεις που θα βγουν σουπερ γερα και δυνατα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ξανθη καρδιοτοκογραφημα ποτε κανουμε?

πηρα σημερα και ενα βιβλιο που ειναι για το θηλασμο να προετοιμαστω λιγο και ο Θεος βοηθος!!

θα ζητησω αποκλειστικο θηλασμο οποτε μαλλον θα πρεπει να μεινει μεσα στο μαιευτηριο και ο αντρας μου για να με βοηθησει,να τους σηκωνει γιατι θα εχω και την τομη.Δεν νομιζω να μην επιτρεπεται,ε?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

μακαρι να ναι ετσι βρε ξανθη μου γιατι το εχω μεγαλο αγχος!θελω να τραβηξω την εγκυμοσυνη οσο μπορω,οσο περναει απο το χερι μου δηλαδη για να παρουν βαρος και να μην θελουμε θερμοκοιτιδα.

Ο γιατρος λεει οτι και να χρειαστουν δεν ειναι τιποτα τραγικο αλλα εγω φρικαρω στη σκεψη μονο.

Τελικα θα ξανακανω ενεσεις για τους πνευμονες την 34η μαζι με την ενεση για το αρνητικο ρεζους.Τελικα μονο εγω το εχω αυτο οπως εχω καταλαβει!!και τσουζει αυτη η ενεση,αλλα δε βαριεσαι.

μου ειπε οτι μπορει να ξανακανω καμπυλη,τι τον επιασε τωρα δεν μπορω να καταλαβω.Η αλλη ηταν πολυ καλη(την εκανα και 2 φορες μαλιστα) αλλα τελικα μου εκοψε και τα γλυκα και τα φρουτα με μετρο.Προληπτικα λεει.

προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος περναει στα αγορακια σου και ειναι κριμα να τα αγχωνεις!πραγματικα ολα σου πανε τελεια δεν τιθεται κανενα ζητημα ωστε να ανησυχεις!

ακομα και στη θερμοκοιτιδα να μπουν θα μπουν για ελαχιστα!αν και δε το νομιζω αφου εχεις κανει ενεσεις για πνευμονες και θα ξανακανεις ουουουυου μην ανησυχεις καθολου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ξανθη καρδιοτοκογραφημα ποτε κανουμε?

πηρα σημερα και ενα βιβλιο που ειναι για το θηλασμο να προετοιμαστω λιγο και ο Θεος βοηθος!!

θα ζητησω αποκλειστικο θηλασμο οποτε μαλλον θα πρεπει να μεινει μεσα στο μαιευτηριο και ο αντρας μου για να με βοηθησει,να τους σηκωνει γιατι θα εχω και την τομη.Δεν νομιζω να μην επιτρεπεται,ε?

καρδιοτοκογραφημα εκανα μολις μπηκα στο μηνα μου αλλα σε βαζουν να κανεις και οταν εχεις συσπασεις η ενοχλησεις για να σε τσεκαρει ο γιατρος.εγω ουτε μια δεν ειχα(συσπαση)ουτε ενοχληση αλλα και παλι με εβαλε και θα με ξαναβαλει.

επισης για το αν επιτρεπεται ο αντρας σου αν γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο δεν τιθεται θεμα οτι θελεις κανεις αφου πληρωνεις!

αν ομως εισαι σε δημοσιο σφυριζουν κι εσυ τρεχεις!

εμενα δεν τον αφηνουν ουτε 1 λεπτο παραπανω απο τους αλλους στο επισκεπτηριο που ειναι ολο κι ολο 2 ωρες την ημερα καθε απογευμα!οποτε....τι να πεις;;ηθελε ο κακομοιρος να μπει και στις ωδυνες και στη γεννα αν γινοταν τιποτα σε ολα ενα τεραστιο οχι του ειπαν.:mad:

566b716e1f.png?html%22

αστερια μου τι κανεις;;

ολο ψωνια ε;;;

καλα ειδα κι εγω ρε συ μια καρεκλα θηλασμου τοσο τελεια και ηθελα παρα πολυ να την παρω!και θα μου την επαιρνε η γιαγια μου!εκανε 290 ευρω και ειχε και το σκαμπο της που κουνιοταν κι αυτο σαν την καρεκλα!αλλα οταν ηρθαν τα επιπλα του μπεμπη διαπιστωσα οτι δεν χωραει μεσα στο δωματιο!παλι καλα που δεν την ειχα παραγγειλει!αλλα πολυ στεναχωρηθηκα ηταν απλα φανταστικη!

οσο για το βαρος των αγοριων σου καλε μην ανησυχεις τα διδυμακια εχουν λιγοτερο χωρο οποτε παιρνουν λιγο λιγοτερο βαρος απο τα αλλα μωρακια!μια χαρα ειναι τα παιδακια σου σουπερ!μην ανησυχεις καθολου!θα δεις που θα βγουν σουπερ γερα και δυνατα!

ναι παπακι μου ψωνια πολλα!!!αλλα τωρα τελειωσαμε,μονο σελτεδες μεγαλους θελω για τις κουνιες μας.Εχω αφησει και καποια βεβαια γιατι ολο και κατι δωρακια θα μας φερουν.

Αυριο θα παω σε ενα σεμιναριο με μαια να δω τι θα μας πει.Με πηραν σημερα να μουν πουν την ωρα και η μονη ερωτηση που εκανα ηταν:καρεκλες θα εχει να καθησω??

καλα η καρεκλα ηταν πολυ αναπαυτικη αλλα να δουμε αν θα τα καταφερουμε με το θηλασμο και βλεπουμε γιατι δεν ειναι και φθηνη.Ασε που και εγω δεν εχω χωρο αλλα αν τελικα θηλασω μαλλον θα παρω μια παρομια που εχει στα ικεα με ιδιο σκαμπο.Απλα δεν κουνιεται,αλλα τι πειραζει?

tJd1p3.png

καρδιοτοκογραφημα εκανα μολις μπηκα στο μηνα μου αλλα σε βαζουν να κανεις και οταν εχεις συσπασεις η ενοχλησεις για να σε τσεκαρει ο γιατρος.εγω ουτε μια δεν ειχα(συσπαση)ουτε ενοχληση αλλα και παλι με εβαλε και θα με ξαναβαλει.

επισης για το αν επιτρεπεται ο αντρας σου αν γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο δεν τιθεται θεμα οτι θελεις κανεις αφου πληρωνεις!

αν ομως εισαι σε δημοσιο σφυριζουν κι εσυ τρεχεις!

εμενα δεν τον αφηνουν ουτε 1 λεπτο παραπανω απο τους αλλους στο επισκεπτηριο που ειναι ολο κι ολο 2 ωρες την ημερα καθε απογευμα!οποτε....τι να πεις;;ηθελε ο κακομοιρος να μπει και στις ωδυνες και στη γεννα αν γινοταν τιποτα σε ολα ενα τεραστιο οχι του ειπαν.:mad:

αντε ρε συ?καλα δεν θα τον αφησουν καθολου??κριμα γιατι και εσυ θα τον εχεις αναγκη και αυτος θα θελει να δει το μωρο αμεσως.Τοσο πολυ τους ενοχλει??και μενα δεν θα ειναι μεσα αλλα εγω θα κανω καισαρικη και να σου πω στεναχωριεμαι που θα χασει ολη τη μαγεια,αλλα τι να πεις?ασε μη μου σωριαστει κιολας!!Απλως θα δει τα μωρακια μαζι με ολους τους αλλους,εμεις θελαμε να το ζησουμε μαζι.Τεσπα καλα να πανε τα πραγματα και δε βαριεσαι!

tJd1p3.png

ναι παπακι μου ψωνια πολλα!!!αλλα τωρα τελειωσαμε,μονο σελτεδες μεγαλους θελω για τις κουνιες μας.Εχω αφησει και καποια βεβαια γιατι ολο και κατι δωρακια θα μας φερουν.

Αυριο θα παω σε ενα σεμιναριο με μαια να δω τι θα μας πει.Με πηραν σημερα να μουν πουν την ωρα και η μονη ερωτηση που εκανα ηταν:καρεκλες θα εχει να καθησω??

καλα η καρεκλα ηταν πολυ αναπαυτικη αλλα να δουμε αν θα τα καταφερουμε με το θηλασμο και βλεπουμε γιατι δεν ειναι και φθηνη.Ασε που και εγω δεν εχω χωρο αλλα αν τελικα θηλασω μαλλον θα παρω μια παρομια που εχει στα ικεα με ιδιο σκαμπο.Απλα δεν κουνιεται,αλλα τι πειραζει?

ρε συ η ολη μαγεια ειναι στο κουνημα!μπρος πισω μπρος πισω και σε παιρνει ο υπνος....αχαχαχα!τελεια!

δε βαριεσαι αφου δεν εχω χωρο τι να κανω;;στο κεφαλι μου να τη βαλω;;

κι εγω δεν εχω παρει ουτε ενα παιχνιδακι ουτε αυτα με τη μουσικουλα!ολο και κατι θα μας φερουν οποτε βλέπουμε πιο μετα!

566b716e1f.png?html%22

αντε ρε συ?καλα δεν θα τον αφησουν καθολου??κριμα γιατι και εσυ θα τον εχεις αναγκη και αυτος θα θελει να δει το μωρο αμεσως.Τοσο πολυ τους ενοχλει??και μενα δεν θα ειναι μεσα αλλα εγω θα κανω καισαρικη και να σου πω στεναχωριεμαι που θα χασει ολη τη μαγεια,αλλα τι να πεις?ασε μη μου σωριαστει κιολας!!Απλως θα δει τα μωρακια μαζι με ολους τους αλλους,εμεις θελαμε να το ζησουμε μαζι.Τεσπα καλα να πανε τα πραγματα και δε βαριεσαι!

ασε μωρε κι εγω στεναχωριεμαι παρα πολυ που δε θα ειναι διπλα μου τον ηθελα και για να νιωθω ασφαλεια οτι καποιος παρακολουθει τι γινεται αλλα τι να πεις ειναι πολυ αυστηρα στο πανεπιστημιακο και δε σηκωνουν κουβεντα.

τουλαχιστον ειναι πληρως εξοπλισμενα και με πολυ ειδικευμενο προσωπικο και μηχανηματα στο κατω κατω για αυτο παω εκει αλλιως θα πηγαινα στο ιασω.αλλα και στο ιασω μια γνωστη μου που προεκυψε σοβαρο προβλημα την στειλαν αμεσως με ασθενοφορο στο αλεξανδρα δεν εχουν ρε συ εξοπλισμο τα ιδιωτικα για χτυπα ξυλο σοβαρα περιστατικα.

κι εδω το ιδιο ολες οι κλινικες στελνουν στο πανεπιστημιακο τα επειγοντα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

λες ε?το κουνημα να κανει τη διαφορα?αλλα εμεις εχουμε και αντρες βρε παπι μη συνηθισουν και στο κουνημα!!:tongue:

ασε που μου αρεσει και μια κουνια της fisherαλλα εχει νομιζω 140 ευρω ,ειναι που πρεπει να εχω και 2 για να μη μου ζηλευουν.Μπορει να μας την κανουν δωρο,οπως και αυτα για την κουνια.Αλλα αυτα και να μη μου τα φερουν θα αλλαξω κανενα ρουχο και θα τα παρω.Γιατι απο ρουχα μου εχουν δωσει πολλα!!!!!

tJd1p3.png

λες ε?το κουνημα να κανει τη διαφορα?αλλα εμεις εχουμε και αντρες βρε παπι μη συνηθισουν και στο κουνημα!!:tongue:

ασε που μου αρεσει και μια κουνια της fisherαλλα εχει νομιζω 140 ευρω ,ειναι που πρεπει να εχω και 2 για να μη μου ζηλευουν.Μπορει να μας την κανουν δωρο,οπως και αυτα για την κουνια.Αλλα αυτα και να μη μου τα φερουν θα αλλαξω κανενα ρουχο και θα τα παρω.Γιατι απο ρουχα μου εχουν δωσει πολλα!!!!!

ναι μωρε περιμενε λιγο να δει τι θα μαζεψεις απο δωρακια και μετα πας και τα αλλαζεις και βλεπεις και τι χρειαζεσαι!

566b716e1f.png?html%22

να σε ρωτησω τωρα που το θυμηθηκα.Πηρα τα calma για μπιμπερο,αλλα πηρα μονο 2 γιατι μου φανηκε περιεργο που το ανοιγμα τους ειναι τοσο μεγαλο στη θηλη,μου ειπαν βεβαια οτι ρυθμιζεται απο την κιτρινη βαση που εχει αλλα φοβαμαι μην τραβανε αερα και κανουν κολικους.

Επισης πηρα και τα ειδικα για τους κολικους ταMr brown's.Aυτα φαινονται πολυ ωραια.

tJd1p3.png

παπακι θα σε αφησω,παω να φαω και να ξαπλωσω παλι.Μπορει να μπω το πρωι.

πες μου τη γνωμη σου παντως για το calma,μηπως σου ειπαν κατι αλλο εσενα.

φιλακια!!!

tJd1p3.png

να σε ρωτησω τωρα που το θυμηθηκα.Πηρα τα calma για μπιμπερο,αλλα πηρα μονο 2 γιατι μου φανηκε περιεργο που το ανοιγμα τους ειναι τοσο μεγαλο στη θηλη,μου ειπαν βεβαια οτι ρυθμιζεται απο την κιτρινη βαση που εχει αλλα φοβαμαι μην τραβανε αερα και κανουν κολικους.

Επισης πηρα και τα ειδικα για τους κολικους ταMr brown's.Aυτα φαινονται πολυ ωραια.

κι εγω αυτα πηρα μη φοβασαι ειναι απλα φανταστικα τα καλμα τα δοκιμασα εγω !

ειναι ακριβως σα να ρουφανε απο το στηθος.οι 3 πρωτες ρουφηξιες δεν τραβαει και μετα ερχεται με λιγη πιεση ακριβως οπως το στηθος.επιτηδες τα πηρα για να μην μπερδεψει τη θηλη του μπιμπερου με το στηθος οταν τον κραταει η γιαγια ας πουμε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...