Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

hello παπι! τι καλο εφτιαξες;

α τιποτα σπουδαιο και δυσκολο μια πανευκολη σοκολατοπιτα με μπισκοτα!

ολα κι ολα 5 υλικα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ και εγώ μαζεύτηκα σπίτι.

Έχω μαι γειτόνισσα πάνω που δεν δουλεύει και το πρωί που κοιμούνται τα παιδιά της πάω και κάνουμε παρέα να περνάει η ώρα....

Θα κάνω ένα μπάνιο σε λίγο θα στολιστώ και θα πάω να δω την κόρη μου...Θα σας πω νέα.

Παπί πρέπει να δίνεις το παρόν τώρα για να ξέρουμε τι γίνεται.

Να σου πω αν στείλω από εβδομάδα το βιβλίο θα είναι κανείς σπίτι σου να το παραλάβει ή έχουν έρθει επάνω;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εδώ και εγώ μαζεύτηκα σπίτι.

Έχω μαι γειτόνισσα πάνω που δεν δουλεύει και το πρωί που κοιμούνται τα παιδιά της πάω και κάνουμε παρέα να περνάει η ώρα....

Θα κάνω ένα μπάνιο σε λίγο θα στολιστώ και θα πάω να δω την κόρη μου...Θα σας πω νέα.

Παπί πρέπει να δίνεις το παρόν τώρα για να ξέρουμε τι γίνεται.

Να σου πω αν στείλω από εβδομάδα το βιβλίο θα είναι κανείς σπίτι σου να το παραλάβει ή έχουν έρθει επάνω;

βρε συ μην αγχωνεσαι κουκλα μου!με κανεις και νιωθω ασχημα καλε!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

θα παρω ομως μολις καταφερω και σταθω στα ποδια μου δε σας ξεχναω με την καμια!χιχιχιχι!

ναι θα ειναι σπιτι ο αδερφος μου εκτος αν γεννησω μες τη βδομαδα ε;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Τζενάκο τι κάνεις;;;Εντάξει ο φούρναρης έφυγε;;Τελικά θα έχει αδερφάκι;;;

Παπί τότε μπορεί να περιμένω να γεννήσεις με το καλό και το στέλνω μετά να είμαστε σίγουροι..

αχαχα! οτι θελεις αγαπη!αντε να πας στο γιατρο να πας σουπερ νεακια και ποσο εχει φτασει το ζουζουνι σου!

566b716e1f.png?html%22

τζενακι εσυ πως εισαι;;

α κερναω γλυκακι σε οποια θελει ε;;εγω δε θα φαω!κλαψ!

566b716e1f.png?html%22

Ναι έχω ραντεβού στις 4.30 θα κάνω και ντόπλερ μου είπε σήμερα...

Θα μπω αργότερα να σας πω νέα ελπίζω και εύχομαι να είναι μια χαρά η μικρή μας....

Εγώ θα έτρωγα αν δεν ήμουν έγκυος τώρα δεν τα θέλω τα γλυκά.Παπι σου είπα ο διαβητολόγος με άφησε με ελεύθερη διατροφή μου είπε δεν έχω διαβήτη κύησης τελικά...

Ναι έχω ραντεβού στις 4.30 θα κάνω και ντόπλερ μου είπε σήμερα...

Θα μπω αργότερα να σας πω νέα ελπίζω και εύχομαι να είναι μια χαρά η μικρή μας....

Εγώ θα έτρωγα αν δεν ήμουν έγκυος τώρα δεν τα θέλω τα γλυκά.Παπι σου είπα ο διαβητολόγος με άφησε με ελεύθερη διατροφή μου είπε δεν έχω διαβήτη κύησης τελικά...

α καλα κι εμενα μου το ειπε αλλα συνεχιζω δε με πειραζει!

διαβητη κυησης ουτε εγω καλε προληπτικα μου ειπε να κανω διατροφη.

566b716e1f.png?html%22

Εμένα είχε βγει η καμπύλη εντός ορίων μεν αλλά προς τα πάνω και προληπτικά πήγα μήπως και έχω διαβήτη κύησης.Αλλά μάλλον έτυχε λόγω των χαπιών και της κορτιζόνης.

Τώρα με άφησε ελεύθερη αλλά εγώ άρχισα πάλι εμετούς και χλωμό το κόβω να μπορώ να φάω έτσι κι αλλιώς...

Διαφημίσεις

Εμένα είχε βγει η καμπύλη εντός ορίων μεν αλλά προς τα πάνω και προληπτικά πήγα μήπως και έχω διαβήτη κύησης.Αλλά μάλλον έτυχε λόγω των χαπιών και της κορτιζόνης.

Τώρα με άφησε ελεύθερη αλλά εγώ άρχισα πάλι εμετούς και χλωμό το κόβω να μπορώ να φάω έτσι κι αλλιώς...

ναι κατι θυμαμαι μας το ειχες πει!

οχι ενταξει εμενα ηταν λιγο ανεβασμενη αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο!βεβαια προσεξα παρα πολυ μονο μαυρο ψωμι στο τοστ ετρωγα!ουτε μακαρονια ουτε ρυζι-πατατα-αρακα-φασολια κτλ καλα δε μιλαμε για ζαχαρη ετσι;

αλλα σε καλο μου βγηκε δεν εχω παραπονο το μωρο πηρα ιδανικο βαρος κι εγω ολο και χανω λιγο λιγο αφου 2 μηνες τωρα και βαλε ειμαι κολλημενη στα +7 κιλα και το μωρο παιρνει κανονικα.μια χαρα λοιπον!

566b716e1f.png?html%22

τι κανετε κοριτσια?

εγω σκαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια εγω 2 βδομαδες εχω κοψει τα γλυκα αλλα πηρα παλι το κιλακι μου!ειμαι στα 64,αλλα λεω να μην ξαναζυγιστω ,αφου θα παω στο γιατρο την αλλη τριτη να με ζυγισει εκεινος.

βεβαια δεν κινουμαι καθολου,ολο ξαπλα.Μονο το σαββατο ηρθε ο αντρουλης μου και καναμε τα τελευταια ψωνια και μετα πηγαμε για ενα καφεδακι.

Καλα πηγαμε σε ενα πολυκαταστημα,πολυ γνωστο και επειδη κουραστηκα μου προτιναν να παω στο δωματιο θηλασμου που εχει και πολυθρονα θηλασμου να ξεκουραστω.Καλα πολυ μου αρεσε και η πολυθρονα και οτι εχουν προβλεψει τετοιο χωρο στο μαγαζι!!!

ηταν και πολλες μαμαδες με τα μωρακια τους,εκει να βλεπατε,μπρατσακια και μπουτακια!!!

ασχετο:καρδιοτοκογραφο ποτε κανουμε?

αχ,τι να φαω παλι το απογευμα που να μην πειραζει??ενα ροδακινο?

αντε μπειτε λιγο να μου κανετε παρεα που ειμαι ταβλα!;)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Λοιπόν η μικρή μου 1930 γραμμάρια και το αμνιακό υγρό φυσιολογικό, ο τράχηλος στην θέση του όπως πρέπει και το ντόπλερ το καλύτερο δυνατό...Όλα καλά λοιπόν και θα πάω τώρα σε 2 εβδομάδες θα κάνω καλλιέργεια κολπικού και στις 18 Ιουλίου πάμε ξανά να μας δει.

μπραβο ξανθη!!μια χαρα η μικρουλα,πολυ καλη!!

εμενα βρε κοριτσια την προηγουμενη βδομαδα ηταν 1300 και 1364 μονο!!αλλα την αλλη που θα παω δε νομιζω να ειναι πανω απο 1600.Γιατι??????

αφου εχουν ξεχωριστους πλακουντες,εγω τρωω ενα καρο πρωτεινες καθε μερα τι αλλο να κανω??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κούκλα μου από εδώ και πέρα βάζουν βάρος σαν τρελά.Στις 30 εβδομάδες είναι το φυσιολογικό 1300-1400 και στις 32 που είμαι τώρα είναι 1800-2000 οπότε είσαι μια χαρά.Θα δεις που και σένα μεγάλα θα είναι...

Επίσης εμένα είναι ένα μωρό ενώ εσένα δύο όσο να ναι παίζει ρόλο και αυτό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...