Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλε που χαθηκατε ολες σας;;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα για να μη μιλαω μονη μου σαν την τρελη παω να φτιαξω ενα γλυκο γιατι περιμενω κοσμο το βραδυ και θα επιστρεψω ελπιζω να βρω καμια μετα.....μακια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσαρες.

δεν μπηκα πρωι γιατι φυλαω τον μικρο,τωρα τον πηρε ο υπνος κ ελευθερωθηκανε τα χερια μου .απο το πρωι αγκαλια κ βολτα γυρω γυρω απο τα ραφια,αλλιως χαλαει τον κοσμο.εσεις;

ξανθη σημερα εχεις γιατρο ε;..ειδες που το θυμηθηκα;αντε να μπεις να μας πεις τα νεα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενακι τθ κανεις; εμεις τρωμε τωρα...

καλα ειμαι,εφυγε μικρος κ κανω ενα τσιγαρο με την ησυχια μου.

τι κανουν τα κοριτσια σου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τι να κανω θα αρκεστω σε εσενα...

πες μας οτι δεν σου αρεσουμε κυρια μου...

πεστο μας κ αυτο....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αυτες μια χαρα ειναι ανθιζουν τα μπουμπουκακια μου! Σημερα εχουμε και την μεγαλη παρασταση του μπαλετου! Εμενα βεβαια με εχουν στο ενα ποδι... Και πρεπει να πλυνω και να σιδερωσω ενα καρο ρουχα για να παμε Χαλκιδα στο τελος της εβδομαδας

Αυτες μια χαρα ειναι ανθιζουν τα μπουμπουκακια μου! Σημερα εχουμε και την μεγαλη παρασταση του μπαλετου! Εμενα βεβαια με εχουν στο ενα ποδι... Και πρεπει να πλυνω και να σιδερωσω ενα καρο ρουχα για να παμε Χαλκιδα στο τελος της εβδομαδας

ελα μωρε δεν πειραζει κ στο ενα ποδι μια χαρα στερεωνεσαι..

τουλαχιστον οταν θα πας χαλικιδα θα εχεις βοηθεια απο τη μαμυ..ποσο θα κατσεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κουκου τσα!

να μαι παλι!

εβαλα ενα γλυκακι στο φουρνο και ξαναηρθα!

ναι γυναικακι μου τελος τα μαθηματα!

πηρα και το γιατρο και τελικα αντι για τεταρτη θα παμε πεμπτη πρωι στις 9.30!αχ αντε να δω τι θα μου πει!

566b716e1f.png?html%22

μπαλετο ακουω!

αντε καλη επιτυχια να εχετε!

εχτες που πηγαμε για καφε στο κεντρο εξω απο το ωδειο γινοταν ο χαμος!περιπου 30 μπαλαρινουλες με φουξια στολη παρακαλω κοτσο και μακιγιαζ με στρας οχι παιζουμε!ολα κουκλια ηταν οι ψυχες μου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...