Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

δικαιολογισε ..αννετ.πω! ρε κοριτσια πολυ ερημια επεσε.

αννετ εγω ανηκω στο ικα στην πατρα. ο εργοδοτης μου σε αλλο ικα και τα ενσημα σε αλλο. και μου ειπαν να παω πρωτα στο ενα να παρω τα ενσημα ,μετα να παω εκει που ανηκει ο εργοδοτης μου να παρω ενα χαρτι δεν καταλαβα,επειδη εχω απολυθει και μετα να παω στο ικα που ανηκω να καταθεσω τα χαρτια.....τοσο απλο!

αλλα εδω που μενω εχει ανα ικα και αμεσος οταν πηγα με εξυπηρετησε η γυναικα,μου λεει που να τρεχεις... αν ειναι καλος ανθρωπως!!!! και γλυτωσα τοση ταλαιπωρια.και ειδικα στην πατρα εχει πολυ κοσμο.και ξερεις κανεις δεν φιλοτιμειται να σηκωθει για να κατσεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα αγαπες!

τι μου κανετε μωρε;;

εγω εχω τους κουμπαρους μου εδω τους 2ους οχι αυτους που ειχα την περασμενη εβδομαδα!εχω και πολλους!αχαχα!

καλα σημερα κοριτσια ολο το πρωι πονουσα απο κατω!πιεζε πολυ με το κεφαλακι του ο βατραχακος μου και πονοοοοοοοο!!!!!!!αχ αφου δε γεννησα σημερα αργω ακομα!

θα παμε και μεσοβδομαδα παλι στο γιατρο να με δει και απο κατω να μου πει αν κοντευω επιτελους!αντε γιατι νομιζω οτι θα σκασει σαν καρπουζι η κοιλια μου!δεν παει αλλο!αφηστε που θελω να τον δω!

βεβαια κοριτσια φοβααααααααααααααααααααααααααααααααμαι!αχ τι να κανω;;;δεν ξερω που θα με βρει η ωρα και ολο το σκεφτομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Λοιπόν είμαι πολύ πολύ χαρούμενη από χθες.Έμαθα ότι θα γίνω θείαααααααααα....Η νύφη μου είναι εγκυούλα και με το καλό τον Γενάρη θα έχουμε το πρώτο μας ξαδερφάκι κάτι που τώρα τελευταία ο Σωτήρης το ζήταγε στον αδερφό μου συνέχεια....Έχω τρελαθεί από την χαρά μου κορίτσια...

Παπί βάστα γερά θα έρθει ο μικρός σου στην ώρα του.Κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή και εσύ να βγείτε τελειόμηνοι....

Καλημέρα σας δεν είπα...Έχω ξυπνήσει από τις 6 να σιδερώσω με την δροσιά και έσκασα.Αλλά έκανα ένα μπάνιο τώρα και κάπως συνήλθα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημεραααα!!!!!!!

Να`μαι και εγω!!

Παπακι μου να μην αγχωνεσαι για τιποτα!!

Οπου και αν σε βρει εκεινη η ωρα οπως λες, οτι και αν γινει, οσο και αν πονεσεις, στο τελος θα εχεις αγκαλιτσα ενα μικρο μωρουλινι....το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μωρουλινι...!!!!!!!Και θα εισαι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο και δεν θα σε νοιαζει για τιποτα αλλο πια!!

Οποτε θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!! Η μερα πλησιαζει καλη μου και δεν φανταζεσαι ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!! Το ξερω φαινεται ατελειωτη τωρα η αναμονη..Και εγω σαν χθες μου φαινεται που περιμενα να γεννησω και καθυστερησα κιολας και δυο μερες και να που τωρα η μικρουλα μου ειναι σχεδον δυο μηνων!!! Απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε ολες!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

καλημερα Ξανθη μου τι κανεις?

Και εμενα απο τις εξι με ξυπνησε η μικρη!! Οχι οτι με αφησε να κοιμηθω και το υπολοιπο βραδυ!!Βρυκολακακι ειναι αυτο,,οχι παιδι!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλαρες!! Χαθηκα το ξερω αλλα τρεχω και δεν φτανω τουλαχιστον σταματησαν οι κολικοι τα σπυρακια ομως φουντωσαν και αρχιζουμε να δοκιμαζουμε μια μια τις ομαδες τροφων να δουμε τι την πειραζει... Χριστιανακι να σου ζησει η μπουμπουκα! Ποτε γεννησες; Πρεπει να γεννησαμε κοντα! Συμπεθερααααα καλε τι ωρα σε βολευει να σε παρω κανα τηλ; Η κανε μου αναπαντητη να σε παρω εγω να κοιμαται ο μικρος. Ξανθουλα θελω και εσενα να σε παρω αλλα εχασα το σταθερο σου δεν μου κανεις καμια αναπαντητη. Αστερινα μου την εβγαλες καθαρη χωρις τρεξιμο! Τζενακι μου σε εχασα.... Κιττυ μου πως τα παει το μπιζελακι ηρεμησε καθολου; Γυναικακι μην φοβασαι ζησε την καθε στιγμη της γλυκιας προσμονης θα ερθει συντομα το βατραχακι σου!

γεια σας κουκλες μου!

χριστιανακι να σου ζησει η κουκλα σου και να μπαινεις να μας λες νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!εγω ειδες στην αναμονη και απο τη μια ανυπομωνω να τον αντικρυσω απο την αλλη φοβαμαι και νιωθω οτι δεν ειμαι ετοιμη ακομα!βασικα ποτε δε θα νιωσω ετοιμη πιστευω!

γυναικακι μου ασε περιμενω και με τρωει η αγωνια ειμαι και λιγο χεστρουλα εγω γενικα οποτε καταλαβαινεις...

ξανθουλι πολυ χαιρομαι για το ξαδερφακι που θα αποκτησετε θα ειναι πολυ καλο δωρο για τα παιδακια σου θα εχουν παρεουλα!αντε με το καλο η κοπελα να της πανε ολα καλα!

εγω καθε μερα ξυπναω και λεω λες να ειναι σημερα η μερα;;;αχαχα τα χω παιξει!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Σας ευχαριστω κορες για τις ευχες σας!!

βολτιτσες καναμε απο πριν ακομα σαραντισει γιατι δεν γινοταν ολη μερα κλεισμενες μεσα εδω! και μονο με τις βολτες κοιματε το σκατο!!:tongue:

περασα λιγο δυσκολα τις πρωτες 40 μερες ..με κολικους,ουρλιαχτα,εμετους απο το πολυ σφυξιμο, θηλασμο ανα δυο ωρες:shock: και πολυυυυυυυυυυ αΥπνια!!και να ειμαι και απο καισαρικη και να ποναω ακομη, να εχω και το σπιτι,δουλειες,μαγειρεμα~~πω,πω! αναρωτιεμαι με ενα δευτερο μωρο στο σπιτι τι θα απογινω!:rolleyes:

τωρα περασαν οι κολικοι σε αρκετο βαθμο αλλα και παλι δεν μας λετε κ ηρεμους!! ΔΕΝ κοιματε σχεδον ποτε αυτο το μωρο, συνεχεια θελει να τρωει κ γενικα ειναι μονιμα ανησυχη λες κ κατι θελει!!! :cool:

αλλα οταν μου χαμογελαει........οσο κομματια και αν ειμαι..τα ξεχναω ολα κοριτσια!!!

αυτα τα νεακια μου κοριτσια!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας πρωινή πρωινή....

Χριατιάνα περιγράφεις μια ειδυλλιακή κατάσταση...χαχαχα Κάνε λίγο υπομονή σε λίγο θα φτιάξουν όλα...

Παπί είσαι ακόμα εδώ;;;Πότε θα ξαναπάς γιατρό;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοριτσακια... ξανθη μου να εχει μια καλη εγκυμοσυνη η νυφη σου.

εσυ τι κανεις χαθηκαμε..

παπακι πως πανε τα μαθηματα? μακαρι να μπορουσα να παω και γω αλλα εδω δεν εχουμε...

ευγενια τι εγινε? που χαθηκες κ εσυ?

αννα μου δικαιολογησε ,και εσυ και οσες ειναι μικρα τα μωρακια τους...

αννετ τι κανει ο ζεβρακος?

εγω εδω ζεστη ζεστη περιμενω να περασει ο καιρος!!! μετραω τιε μερες σαν τους φυλακισμενους...οσο πλησιαζει η μερα που θα γινω μανουλα τοσο η αγωνια κορυφωνεται...και μου φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κουκλες!

ξανθη μου εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!

αστερινακι σιγουρα βρε δεν εχει μαθηματα εκει;;ρωτησες τη νομαρχια;;παρε ενα τηλ στο υγεονομικο της νομαρχιας και κανε μια ερωτηση εντυπωση μου κανει αν δεν εχει.

566b716e1f.png?html%22

Καλημέρα σας πρωινή πρωινή....

Χριατιάνα περιγράφεις μια ειδυλλιακή κατάσταση...χαχαχα Κάνε λίγο υπομονή σε λίγο θα φτιάξουν όλα...

Παπί είσαι ακόμα εδώ;;;Πότε θα ξαναπάς γιατρό;;;

αυριο θα ξαναπαω μαλλον ξανθουλι! κανονικα ηταν τεταρτη αλλα δε μπορει ο αντρας μου οποτε θα τον παρω τηλ σε καμια ωρα και κατι να το αλλαξω για αυριο το απογευμα!

αντε να δουμε αυτη τη φορα θα δειξει κατι;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...