Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον θα το πω κι ας με πει καρφι...μιλαγαμε περι σεχ και εγκυμοσυνη και οτι η μπουμπου οργιαζει μετα απο το σεχ οποτε μου λεει δεν το ξερεις το κολπο?Της λεω τι για πες? Μου λεει την επιμαχη ωρα θα αρχησεις να τραγουδας κουνια μπελα.....ελιωσα εκεινη την ωρα το ειπε με ενα τοσο αθωο υφος που με πεθανε

Λοιπον θα το πω κι ας με πει καρφι...μιλαγαμε περι σεχ και εγκυμοσυνη και οτι η μπουμπου οργιαζει μετα απο το σεχ οποτε μου λεει δεν το ξερεις το κολπο?Της λεω τι για πες? Μου λεει την επιμαχη ωρα θα αρχησεις να τραγουδας κουνια μπελα.....ελιωσα εκεινη την ωρα το ειπε με ενα τοσο αθωο υφος που με πεθανε

χαχαχαχαχαχαχααχ.......ρε την άτιμη:P:p

συγνωμη , μανδάμ , δεν είπες οτι πρέπει να κόψουμε το σεξ ?

εγώ ,γιατί το τηρώ ?:shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

σορυ που αργησα να απαντησω αλλα ειμαι στα τηλεφωνα!

σπασαν τα νερα στις 8 και 30 και τωρα ειναι στο νοσοκομειο αλλα δεν εχει αρχισει η διαστολη ακομα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

σπασαν τα νερα στις 8 και 30 και τωρα ειναι στο νοσοκομειο αλλα δεν εχει αρχισει η διαστολη ακομα!

με το καλο να ρθει το μωρακι

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ηρθα!!

γεια σου κυττη κ παπακι...

κοριτσια ειδα θιξατε ενα θεμα πονεμενο.. για τις ηλικιες...

και την ροζαλια εβλεπα..και τον νιλς χονγκελσον και κλπ χαχα. εγω ειμαι το 76...

HouVp2.png

oVGVp2.png

χαχαχαχαχαχαχααχ.......ρε την άτιμη:P:p

συγνωμη , μανδάμ , δεν είπες οτι πρέπει να κόψουμε το σεξ ?

εγώ ,γιατί το τηρώ ?:shock::shock::shock:

Ειπα στον ενατο αααααααα μην αλλαζεις αυτα που λεω εγω δεν εχω μπει ακομα στον ενατο....και αν θυμασαι ειπε μεχρι τοτε θα το εκμεταλευτω......

Παπακι μου σαν πρωτη της γεννα θα αργησει λιγακι αλλα ολα θα πανε καλα!!!

ωχ! ελπιζω να μην την κρατησει μεχρι το πρωι οπως την αδελφη μου..

το ιδιο ειχε παθει.. σπασαν τα νερα πολλους πονους αλλαδεν εκανε διαστολη και στο τελος την πηραν καισαρικη

HouVp2.png

oVGVp2.png

ηρθα!!

γεια σου κυττη κ παπακι...

κοριτσια ειδα θιξατε ενα θεμα πονεμενο.. για τις ηλικιες...

και την ροζαλια εβλεπα..και τον νιλς χονγκελσον και κλπ χαχα. εγω ειμαι το 76...

καλως την !!!!!!

ααα.......θέλετε να το επαναλάβω ε ? εγω ειμαι το 73:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ειπα στον ενατο αααααααα μην αλλαζεις αυτα που λεω εγω δεν εχω μπει ακομα στον ενατο....και αν θυμασαι ειπε μεχρι τοτε θα το εκμεταλευτω......

αχαααα......αυτο που ειπες , τερμα το φικι φικι ....πηγαινε σε μενα μονο ε ?

ευτυχως δεν ποναει ακομα πολυ απλα ειναι χεσμενη απο το φοβο της!

κοριτσια επειδη ολο με παιρνουν τηλ και εχω ελει το μυαλο μου θα βγω και μπω αν εχω κανενα νεο!

ολα καλα θα πανε σιγουρα απλα πιστευω θα εργησει λιγο.

ασε που το υπολογιζε κριαρακι και θα ειναι ψαρακι μαλλον!χιχιχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχαααα......αυτο που ειπες , τερμα το φικι φικι ....πηγαινε σε μενα μονο ε ?

Σημερα ειναι η τελευταια σου μερα εκμεταλευσου το αυριο μπαινεις στις 36 εβδομαδες.....χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...