Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια..ευγενια σορυ επρεπε να σε ενημερωσω....

εγω πηγα εδω που μενω στον οαεδ και την θεωρησα ,εχω τρελαθει κοντεψα να χασω την καρτα δεν μου εκοψε να παω εδω που μενω...

πηγα και στο ικα και ρωτησα! το ικα ειναι κατω απο το σπιτι μου,αλλα εγω θα πηγαινα πατρα.ευτυχως η γυναικα να ειναι καλα με εξυπηρετησε..και γλυτωσα πολυ ταλαιπωρια και τρεξιμο..και ου εφτιαξε τα παντα.

τα νεα σας τωρα! ξανθη να ερθεις σε περιμενουμε...

αννετ σε σκεφτομαστε και εσενα και τον ζεβρακο σου.

κιττη ολο μπερδευω το ονομα σου και το γραφω αλλιως ..χαχαχ δεν μπορω να το αποστηθισω.

παπακι ναι σε διαγραφουν αλλα ευτυχως την προλαβα λογο της απεργιας δεν την ειχαν σβησει..αν και μου εσπασε τα νευρα αυτος αλλα ολα οκ.

αννα εσενα σε εχω χασει τελειως τι κανει η μπουμπου σου? εχω καιρο να μαθω νεα σας.

αννια μου ελπιζω να εισαι καλυτερα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

οταν ερθει θα σε παρω εγω..

εγω σημερα ολη μερα ειμαι εργενισα..ο καλος μου εχει παει θηβα για το ραλι ακροπολις

εχεις δικιοοοο!!!! αλλα εγω ξεχναω :confused::confused::confused: τωρα δευτερα με τριτη θα ερθω! αλλα για ψωνια της μικρης... το πολυ πολυ να παμε μαζι:rolleyes:

HouVp2.png

oVGVp2.png

εχεις δικιοοοο!!!! αλλα εγω ξεχναω :confused::confused::confused: τωρα δευτερα με τριτη θα ερθω! αλλα για ψωνια της μικρης... το πολυ πολυ να παμε μαζι:rolleyes:

τι να σε κανω..τελος παντων..σε συγχωρω..

αν ερθεις απογευμα μαζι θα παμε..για πρωι δεν το βλεπω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα...

ξανθη πολυ καλα τα νεα σου μπραβω ..τωρα με ρεγουλο ομως..μην πλακωθεις.

μαρη κιττυ που εισαι;τι κανει το μπιζελακι σου;

αννετ που εισαι κοπελια;σε σκευτομαι να ξερεις..τηλεφωνο δεν εχω να σε παρω..ποτε αριβαρετε προς τα κατω;

δεν προλαβαινω μαρήηηηη.................το πρωι μαγαζί , και απο μεσημερι αρχιζουμε το τρεξιμο....εχει πονάκια ο καυμενος , ευτυχως οχι καθε μερα ....αλλα εκεινη την ωρα δεν θελει τιποτα...ουτε γαλα...ουτε υπνο...μονο αγκαλιά

κατα τα άλλα μεγαλωνει...............γελάει συνεχεια :P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα Τζενάκο διάβασα για χθες για την Ρούλα και είπα ότι με ξέχασες...

οχι δεν σε ξεχασα,μαλλον η ρουλα ξεχασε εμενα..

τι κανεις;εγω σημερα εχω να παω σε ενα κρεβατι και να σου πω την αληθεια μου ψιλοβαριεμαι,μα κ αυτοι σαββατο βρηκαν να το κανουνε;το αλο σαββατο ειναι ο γαμος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πήγαμε χθες βόλτα στα μαγαζιά και κουράστηκα πάρα πολύ δεν το ξανακάνω.

Επίσης έμαθα ότι η γειτόνισσα μου που γένναγε 2 εβδομάδες νωρίτερα από εμένα γέννησε προχθές και θορυβήθηκα γιατί έκανε το δωμάτιο της μικρής την πιάσανε συσπάσεις και δεν την πρόλαβαν στο νοσοκομείο και γέννησε στις 34 εβδομάδες.Πρέπει να κάτσω ήσυχα μην έχω απρόοπτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε χθες βόλτα στα μαγαζιά και κουράστηκα πάρα πολύ δεν το ξανακάνω.

Επίσης έμαθα ότι η γειτόνισσα μου που γένναγε 2 εβδομάδες νωρίτερα από εμένα γέννησε προχθές και θορυβήθηκα γιατί έκανε το δωμάτιο της μικρής την πιάσανε συσπάσεις και δεν την πρόλαβαν στο νοσοκομείο και γέννησε στις 34 εβδομάδες.Πρέπει να κάτσω ήσυχα μην έχω απρόοπτα.

γιαυτο κ συ κατσε φρονιμα..δεν ειμαστε για τετοια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι δεν σε ξεχασα,μαλλον η ρουλα ξεχασε εμενα..

τι κανεις;εγω σημερα εχω να παω σε ενα κρεβατι και να σου πω την αληθεια μου ψιλοβαριεμαι,μα κ αυτοι σαββατο βρηκαν να το κανουνε;το αλο σαββατο ειναι ο γαμος

κατα τα αλλα θα ερχοσασταν εδω....ετσι ειπε ο αντρας σου..

ποιος παντρευεται?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τζένη συγνώμη αλλά σου είπα για το λαπτοπ εκεί που γράφω τσουπ κλείνει...

Αστερίνα όλα καλά με το Ικα διάβασα μπράβο...

καλημερα !! ναι ενταξει. ρε εχω ικα κατω απο το σπιτι μου,και ετρεχα πατρα.

αχ! 32 αντε 8 το πολυ

HouVp2.png

oVGVp2.png

αγαπεεεεεεες καλησπερουδια σας, μη με μαλωνετε με εχει μουρλανει ο μικρος, ολο γκρινια και σαματα αλλα τι να κανουμε...δοντια ειναι αυτα υπομονη

ετσι στα γρηγορα που εριξα μια ματια να πω

ξανθη με τη ρεγουλα οι δουλειες την θελουμε τελειομηνη τη μπεμπουλα

αδερφι μετρας σαν τον φανταρο μωρο μου?αντε με το καλο ο βατραχακος μας!

αστερινακι δεν καταλαβα γιατι παιδευοσουν και ετρεχες στο ικα της πατρας ενω το ειχες κατω απτο σπιτι σου?αγνωσται αι βουλαι χαχαχα

ευζενακι μου θα σας παρω να σας πω ποτε ταξιδευουμε, μαλλον απο σενα θα ρθουμε για να ειμαστε κοντα στο λιμανι

συμπεθερουλα μου που χαθηκες?οι κοριτσαροι καλα?

σας φιλω ολες πολλες πολλες φορες και μη θυμωνετε που χανομαι...ο ζεβριδης μου δεν ξεκκολαει, τον κοιμηζω 1,3 ωρα κοιμαται 1 τεταρτο και ξαναμανα..τοσο καλα

παω γιατι παλι διαμαρτυρεται

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...