Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχτες ολη μερα ειχα πυρετο,πλακωθηκα στα ντεπον,σουπες τσαγια,καραμελες για το λαιμο.το πρωι εβαλα θερμομετρο κ ειχα 36..πιο κατω κ απο τα κανονικα μου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πολύ ζόρικες οι άτιμες πολύ....Μου έχει βγάλει το λάδι.Το μόνο που μένει είναι να κατσικωθεί και να βγει ακριβώς στην μέρα της.Αν θέλει να με σκάσει...

για νωριτερα την κοβω εγω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ρε συ να προσέχεις λίγο...Σου έπεσε πολύ η θερμοκρασία από τα αντιπυρετικά;;;

ξερω γω ρε ξανθη..μαλλον..το καταλαβα ομως πριν σηκωθω,με την κουβερτα κ κρυωνα..

ρε συ..2 φορες το χρονο το λιγοτερο θα αρρωστησω,δεν ειναι κατασταση αυτη..κ να πω οτι δεν προσεχω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

περιμενω τη ρουλα να πιουμε καφε,εχει παει να θεωρησει την καρτα..αν τη θεωρησει δηλ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πήγε τελικά;;;Όταν έρθει αν θέλετε πείτε να σας πάρω τηλ στης Ρούλας να μιλήσουμε...

οταν ερθει θα σε παρω εγω..

εγω σημερα ολη μερα ειμαι εργενισα..ο καλος μου εχει παει θηβα για το ραλι ακροπολις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Θήβα έχει ωραία σουβλάκια να τον ειδοποιήσεις....

Εσύ πότε θα έρθεις οεο;;;;Θα δω τι θα μου πει την Δευτέρα η γιατρός και αν με αφήσει και πάω και εγώ στο χωριό την Παρασκευή στον άντρα μου λέω να περάσουμε βόλτα αλλά θα είναι και ο άντρας μου να ξέρεις....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Θήβα έχει ωραία σουβλάκια να τον ειδοποιήσεις....

Εσύ πότε θα έρθεις οεο;;;;Θα δω τι θα μου πει την Δευτέρα η γιατρός και αν με αφήσει και πάω και εγώ στο χωριό την Παρασκευή στον άντρα μου λέω να περάσουμε βόλτα αλλά θα είναι και ο άντρας μου να ξέρεις....

εμενα μου την εκανε η κουμπαρα..θα ανεβει καθημερινη,εγω δεν μπορω να φυγω καθημερινη γιατι αν φυγει πες τεταρτη το απογευμα μπορει να καθησει ο θοδωρης,την επομενη μερα ομως;..

με τον αντρα σου γιατι να εχω προβλημα καλε..δανεικα του εχω παρει..;:rolleyes:

μακαρι να ερθεις..θα γινει συναντηση κορυφης..θα ερθει κ η ρουλα με τον αντρα της κ θα παμε στο ριο για καφε.αχ τι ωραια....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Χαχαχα κάνεις ήδη σχέδια ε;;;Θα σας ενημερώσω εγκαίρως....Μακάρι να τα καταφέρουμε πάντως....Ε καμιά ώρα - δύο παράκαμψη μπορούμε να κάνουμε...

ναι σου λεω καλε..αν ερθεις θα σου δειξω κ την καντινα που γιορτασε ο μικρος της μικρης το σαραντισμο του...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχα υπερξενάγηση...Τζένη βγαίνω γιατί άρχισε να ζεσταίνεται το λάπτοπ.Αν έρθει η Ρούλα θα μιλήσουμε...

οκ κουκλι..τα λεμε αργοτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα τσουπρες τι κανετε???

εμεις καλα δοξα τον θεο ειμασταν αρρωστουλες μανα και κορη καμια βδομαδα αλλα την παλεψαμε και ολα καλα τωρα!!!δεν προλαβαινω να μπαινω και πολυ πολυ γιατι περα απο ολα τα αλλα εχουμε αρχισει και την γκρινια των δοντιων κτλ οποτε νεα σας δεν ξερω ελπιζω να ειστε ολες καλα !!! φιλακια πολλα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...