Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ειδες πως περναει ο καιρος....

ρε γαμωτο μεχρι σημερα ειναι να θεωρησω την καρτα...τα νευρα μου θα την χασω τζαπα... και ηθελα να ερθω με το λεωφορειο και ο πετρος δεν με αφησε. τωρα μου ειπε να παω αυριο πρωι πρωι.,ισως να την προλαβω!!!!

πηγε ο θοδωρος στη θεια του;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγε ο θοδωρος στη θεια του;

οχι πηρα τηλ πριν λιγο και ρωτησα..μεχρι αυριο πρωι πρωι μου ειπε και αν θα το προλαβω.

σκατα θα την χασω και ειναι ενα χρον ο ρε γαμωτο

HouVp2.png

oVGVp2.png

οχι πηρα τηλ πριν λιγο και ρωτησα..μεχρι αυριο πρωι πρωι μου ειπε και αν θα το προλαβω.

σκατα θα την χασω και ειναι ενα χρον ο ρε γαμωτο

αν ερθεις πρωι θα την προλαβεις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αν ερθεις πρωι θα την προλαβεις

το ξερω.. το θεμα ειναι πως θα ερθω?

και πως θα φυγω μετα..με το λεωφορειο?

ο πετρος δεν μπορει.....ασε ωπου εχω ενα σωρο δουλειες να κανω....:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλα μωρε ευγενι θα δω τι θα κανω... σε αφηνω παω να ξαπλωσω.. νυσταζωωωω@!!!!

αν ερθω αυριο θα περασω απο εκει...

ανταξει........

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κουκλες μου καλημερα ημουν στο μαθημα ανωδυνου γι αυτο χαθηκα!αυριο εχω παλι και τελος!

σημερα καναμε θηλασμο μια χαρα ευκολα μας τα ειπανε μας ειπαν να βααζουμε και οινοπνευμα στις θηλες οσες εχουν επιπεδες για να σκληραινουν σιγα σιγα γιατι αν ειναι μαλακιες δυσκολευεται το μωρο πιο πολυ να την πιασει!

τζενακι οχι δεν εβαλα στοιχημα καλε στην πλακα μονο!χιχιχι αλλα παντα χανω ετσι κι αλλιως οσον αφορα το βαρος του μωρου παντα ο αντρας μου νικαει!

αχ ναι ξανθη μου κοντευω και ανυπομωνω καθε μερα και περισσοτερο!ειδες ο μωρε το παιδι μου δε θελει να βγει του αρεσει η φωλιτσα του!μυριζει μανουλα!αχαχα!

αστερινακι κι εγω ετσι την εχασα την καρτα για μια μερα!και απο τοτε νευριασα και δεν ξαναγραφτηκα!ετσι κι αλλιως ουτε το πτυχιο μου δε μου αναγνωριζουν οι ατιμοι γιατι λεει επρεπε λεει να το δηλωσω το πτυχιο μεσα σε 3 μηνες που το πηρα εγω ομως δεν το ηξερα δεν μου το ειχε πει και κανενας κι ετσι μου λενε τωωωρα το χασατε και σιγα θα επαιρνα 75 ευρω το μηνα σιγα τα λεφτα πια που θα μου εδιναν ε ουτε αυτα δεν μου εδιναν!

γυναικακι μου τωρα χαζευα στο facebook τις φωτο τις μικρης σου αχ θελω κι εγωωωωωωωω!αντε κοντευω που θα μου παει θα τον παρω κι εγω αγκαλια!

αννιω μου αντε κι εσυ με το καλο το κοριτσακι σου!θα εχει και 2 φυλακες αγγελους να την προστατευουν!!!!!!!!!

αληθεια καλε η μινα που χαθηκε!δε μπαινει να μας πει τι γινεται;;;εχουμε αγωνια!

αδερφακι που σαι καλε;;;;;σου τρωει ο ζεβρακος ολο το χρονο;;καλα κανει!

αννια μου πως εισαι ολα καλα τα πιτσιρικια;παλι αρρωστησε μωρε;;

καλε η αντριανη που ειναι τζενακι αστερινα να της δωσετε πολλα χαιρερισματα αφου δεν μπαινει να τις τα στειλω!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε που χανεστε ολες μαζι;;;

α κατι δραστικο πρεπει να κανουμε γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και βλεπω να κλεινει το καφε!

χωρις πελατεια πως να κρατησεις μια επιχειρηση;;;;

τι στο καλο να κανω να μοιραζω σοκολατες;;;;

http://4.bp.blogspot.com/_tc9oo6_F30g/TQXizGSGd_I/AAAAAAAAEdM/POsiOn1984Y/s640/choco_love.jpg

οριστε!μπας και ερθει καμια να κερασω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπέρα.Έχω πρόβλημα με το λαπτοπ μετά από 11 χρόνια τα έχει παίξει ζεσταίνεται και σβήνει, κολλάει το πληκτρολόγιο κτλ.Πρέπει να πάρω άλλο.

Πήγα διαβητολόγο μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα κανένα και να τρώω ελεύθερα πλέον ότι θέλω.Απλά να μετριέμαι μετά το μεσημεριανό και αν βλέπω ότι κάτι με ανεβάσει να το αποφεύγω.Πάντως είναι σουπερ ευχαριστημένος με τις τιμές μου.Θα πάω πάλι 15 Ιουλίου να δει με ελεύθερη διατροφή πως θα πάω.

Βέβαια μου είπε ότι την Δευτέρα που θα πάω γιατρό να τον πάρω να του πω μπας και πρέπει να τρώω περισσότερο αν έχει μείνει πίσω το μωρό.Δεν το πιστεύω πάντως όλα καλά θα πάνε λέω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες !!!

όλα βαίνουν καλώς ?

Παπάκι , ο βατραχάκος μια χαρά !!! άντε , κοριτσάκι μου..............κοντευεις να αντικρυσεις τον γιο σου !

Ξανθη , πολυ χαιρομαι που ξεμπερδεψες με τους διαβητολόγους !!! όλα μια χαρα !!

Αννετ.Τζενη, Ανδριανη, Ρουλα , Αννια , Αννιω, Ερη,Αστερία........όλο και καποια θα ξεχνάω...φιλιάαααα !!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καλησπερουδια αγαπουλες μου, εχω χαθει το ξερω...μας παιδευουν αυτα τα δοντια...η γκρινια παει συννεφο κι εγω ειμαι ετοιμη να κλαταρω αλλα βασταω γερα γιατι ο ζεβρακος μου θελει μια μανουλα που να μη μασαει γιατι μασαει εκεινος οτι της βρει...χερια, πιγουνια, μαγουλα, ωμους αντε να βγουν αυτα τα δοντακια να ησυχασει το μωρο μου..στις 20 εχουμε εμβολιο και σε συνδιασμο με τα ουλακια θα εχουμε ,εγαλες ιστοριες,

αδερφι ερχεταιιιιιιιιι ο παιδαρος!!!μετρα αντιστροφα κουκλιτσα μου, πλησιαζει η μεγαλη μερα!!!

κιττυ κιττυ ολο θελω να σουρθω, μια ο καιρος μια οι γκρινιες μας ουφ, που θα παει θα τα καταφερω

ξανθουλι πολυ χαιρομαι που ολα πανε σουπερ, τελος οι διατροφες, τελος τα μικρογευματα ζητω οι σοκοφρετες...ζητωωωωωωωωωωωωωω!!!χαχαχα δευτερα πας γιατρο?ο μαφιοζος πως περναει?δεν τουλειψε η μανουλα του και τουμπαλιν?

ευζενη μου αστερινα μου και ολα τα τσουπακια σας φιλωγλυκα και να με συμπαθατε που εχω χαθει...α και να μας σκεφτεστε ε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα σας.

Καλά είσαστε;;;Αν μου έχει λείψει μη το ρωτάτε καν εγώ ξέρω πως αντέχω βλέπω όλη μέρα βιντεάκια και φωτο του άντρα μου....Αλλά να η Παρασκευή κοντεύει και θα έρθει πίσω το μωρό μου...

καλημερα καλημερα...

ξανθη πολυ καλα τα νεα σου μπραβω ..τωρα με ρεγουλο ομως..μην πλακωθεις.

μαρη κιττυ που εισαι;τι κανει το μπιζελακι σου;

αννετ που εισαι κοπελια;σε σκευτομαι να ξερεις..τηλεφωνο δεν εχω να σε παρω..ποτε αριβαρετε προς τα κατω;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να πλακωθώ γιατί δυστυχώς άρχισαν πάλι οι εμετοί...Άσε είμαι εντελώς στραβή και ανάποδη αυτή την φορά συν ότι δεν έχω καθόλου όρεξη με το ζόρι τρώω τις περισσότερες φορές.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά με αηδιάζουν όλα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πλακωθώ γιατί δυστυχώς άρχισαν πάλι οι εμετοί...Άσε είμαι εντελώς στραβή και ανάποδη αυτή την φορά συν ότι δεν έχω καθόλου όρεξη με το ζόρι τρώω τις περισσότερες φορές.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά με αηδιάζουν όλα.

εγω μπορω..

ειναι που εχεις τσουπι καλε..το ξεχασες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...