Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχχαα και εγω αλλαξα κουρτινες!!! 3κουρτινες 45Ε..να κανονισουμε καμια μερα,δεν ερχοσουν για καφεδακι???εγω μενω εκει που χωριζει η λαικη απο τατροφιμα στα ειδη σπιτιου ρουχισμου καταλαβες ε???:tongue:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλες μου σορυ που βγηκα αλλα μαγειρευω!

φιλετο ψαρακι με φρεσκια ντοματα πιπερια και μανιταρια και μυρωδικα σε αντικολλητικο τηγανι με ελαχιστο λαδι τελειο και τωρα θα πεταξω μεσα και μια χουφτα μακαρονια σικαλης βρασμενα 2 λεπτα λιγοτερα!

τελειο φαγακι να το δοκιμασετε να ξεφυγετε και απο τα κλασικα!

η αληθεια ειναι ξανθουλι πως με ξαναπιασε λιγο η μεση!ειχε απο τον εβδομο να με πιασει και 2 μερες τωρα με ποναει αρκετα απο την δεξια μερια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μαλλον ο αντρας σου...

ο καλλιρης κ μενα μου θυμιζει τα προεφηβικα μου χρονια..

λες ε;;να κερδισει εκεινος;;ρε συ τρωω τοσο δυνατες κλωτσιες που λεω δε μπορει 4 κιλα θα ειναι!

αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ναι φουσκώνουμε για την ακρίβεια ξεφουσκώνω.Με την διατροφή του διαβητολόγου για τον διαβήτη που δεν έχω έχω χάσει πόσα κιλά.Εδώ μου κάνουν και τα τζην μου πριν μείνω έγκυος κανονικά.

Άσε άννια πήγα σήμερα στην λαική μέχρι πάνω και κλάταρα μιλάμε.Αλλά ήθελα να δω για κουρτίνα δίχτυ και βρήκα έτοιμη ραμμένη με 8 ευρώ.Δεν το πίστευα λέμε...

Τζενάκο καλά όπως λέει και η Ρούλα μπήκαμε στον 8ο άντε να γεννήσει το παπί να πάρουμε σειρά....

μια χαρα εισαι εσυ θα βγεις απο το μαιευτηριο μοντελακι!

ενταξει κι εγω δεν εχω παραπονο ακομα στα +7 ειμαι κολλησα εκει!

οποτε χανω κιλα γιατι το μωρο παιρνει κανονικα.

566b716e1f.png?html%22

Παπί θα σε πιάνει πόνος οξύς σε όλη την μέση σου σαν να σε κόβουν στα δύο.Και ρώτα τον γιατρό να έρθετε σε επαφή με το σπέρμα που έχει ωοτυκίνη βοηθάει την κατάσταση.

ναι θα τον ρωτησω αν και δεν εχω καθολου ορεξη για...ξερεις!

ποναω ομως αρκετες φορες τη μερα σα να μου ρχεται περιοδος!

566b716e1f.png?html%22

Έχεις δεν έχεις όρεξη πιάνει να ξέρεις.Εμείς παρασκευή είχαμε επαφές και Κυριακή ξημερώματα γέννησα.Βέβαια σαν εσένα τώρα στον γιο μου είχα κάνει διαστολή 2 από μόνη μου.Άντε εύχομαι να έχεις ξεκινήσει διαστολή ήδη.

Μόλις μετρήθηκα 80 είχα σημερα 1 ώρα μετά.

Ε και εγώ πιστεύω ότι έχω χάσει αρκετά.Είμαι ήδη -6 από ότι ξεκίνησα το μωρό μεγαλώνει οπότε εγώ χάνω υποθέτω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έχεις δεν έχεις όρεξη πιάνει να ξέρεις.Εμείς παρασκευή είχαμε επαφές και Κυριακή ξημερώματα γέννησα.Βέβαια σαν εσένα τώρα στον γιο μου είχα κάνει διαστολή 2 από μόνη μου.Άντε εύχομαι να έχεις ξεκινήσει διαστολή ήδη.

Ε και εγώ πιστεύω ότι έχω χάσει αρκετά.Είμαι ήδη -6 από ότι ξεκίνησα το μωρό μεγαλώνει οπότε εγώ χάνω υποθέτω.

κι εμενα οι μετρησεις μου ειναι απο 80 μεχρι 90.βεβαια αν φαω μακαρονια ρυζι και λευκα γενικα αλευρα τοτε παει περιπου 110 με 120 δεν ειναι τραγικο αλλα μια φορα που εφαγα τυροπιτα ασε πηγε 160.τρελαθηκα.η σφολιατες γενικα αστα να πανε..

566b716e1f.png?html%22

θα τον ρωτησω το γιατρο σημερα για τις επαφες αν και την αλλη φορα μου λεει μην ακους αυτα που λενε για τις επαφες και το περπατημα οτι βοηθαει μυθος ειναι ολα!τελος παντων δε λεω πως τα ξερει κι ολα αλλα θα του κανω μια κουβεντα σημερα να δω τι θα μου πει.οσο για διστολη δε νομιζω να εχω.θα σας πω το βραδυ.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

σας χαιρετω κουκλιτσες μου παω να φαω γιατι μετα εχω να ισιωσω τα μαλλια μου να ναι ετοιμα το απογευμα να κοιμηθω και λιγο!θα μπω το βραδυ να σας πω νεα!μπααααααααααααααααααααααααααααααααααι!

566b716e1f.png?html%22

στα ψαράδικα;Μάλλον είμαστε κοντά.Εγώ από εκεί την πιάνω την λαική.

οχι στα ψαραδικα λιγο πιο κατω απο την εκλησια του αγ.γεωργιου...Κοριτσακια θα βγω να ταισω την φαμιλια....:D

:-D

κι εμενα οι μετρησεις μου ειναι απο 80 μεχρι 90.βεβαια αν φαω μακαρονια ρυζι και λευκα γενικα αλευρα τοτε παει περιπου 110 με 120 δεν ειναι τραγικο αλλα μια φορα που εφαγα τυροπιτα ασε πηγε 160.τρελαθηκα.η σφολιατες γενικα αστα να πανε..

Εμένα μια φορά πήγε 105 αλλά είχα φάει παγωτό πύραυλο κανονικό...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γυρισαμεεεεεεεεεεεε!ολα τελεια μας ειπε!καμια συσπαση ουτε μια!τι να πω;;;

ειμαστε 2740 και με το κεφαλακι κατω.ραντεβου σε 7 μερες παλι!'σας χαιρετω παω να φαω κατι γιατι πεινασα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...