Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=qJYSGjIWYdw

τι τελειο και χαρουμενο!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι μωρε λιγο κουρασμενη αλλα κατα τα αλλα δοξα το θεο δεν εχω παραπονο!

περιμενω να ερθει το απογευμα μαλλον το βραδακι γιατι εχω 8.30 ωρα ραντεβου στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει κι εχω μεγαλη αγωνια!

θελω να του πω οτι που και που οταν κουνιεται το μωρο ποναω αρκετα κατω να δω τι θα μου πει.

σου μιλαω ''εκ πειρας''τπτ δεν ειναι..κ η αντριανη κ η διαλεχτη κ η γιωτα ετσι πονουσαν τον τελευταιο μηνα..ειναι που μεγαλωσε το βατραχακι σου κ δεν βολευεται

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σου μιλαω ''εκ πειρας''τπτ δεν ειναι..κ η αντριανη κ η διαλεχτη κ η γιωτα ετσι πονουσαν τον τελευταιο μηνα..ειναι που μεγαλωσε το βατραχακι σου κ δεν βολευεται

κι εγω ετσι πιστευω αλλα μερικες φορες μιλαμε τζενιω τιναζομαι μεχρι το ταβανι λεμε!μεγαλωσε λεει τρωω κατι καλες στα πλευρα μου εκει να δεις πως τιναζομαι!κατσε κατσε θα σας πω ποσο εφτασε σε κιλα το βραδυ που θα μπω εγω υπολογιζω κανα 3κιλο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κι εγω ετσι πιστευω αλλα μερικες φορες μιλαμε τζενιω τιναζομαι μεχρι το ταβανι λεμε!μεγαλωσε λεει τρωω κατι καλες στα πλευρα μου εκει να δεις πως τιναζομαι!κατσε κατσε θα σας πω ποσο εφτασε σε κιλα το βραδυ που θα μπω εγω υπολογιζω κανα 3κιλο!

τελευταια φορα ποσο ηταν;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

http://www.youtube.com/watch?v=MbuYvPXETbg

κι αυτο μαρεσει!

ο καλλιρης μου θυμιζει το σχολειο!τρελα ειχα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τελευταια φορα ποσο ηταν;

πριν 15 μερες ακριβως 2461.

ε τωρα ο αντρας μου λεει 2800 κι εγω 3000 αντε να δουμε ποιος θα κερδισει!

566b716e1f.png?html%22

πωπωπω πρεπει να μαγειρεψω...

και βαριεεεεεεεεεμαι

566b716e1f.png?html%22

πριν 15 μερες ακριβως 2461.

ε τωρα ο αντρας μου λεει 2800 κι εγω 3000 αντε να δουμε ποιος θα κερδισει!

μαλλον ο αντρας σου...

ο καλλιρης κ μενα μου θυμιζει τα προεφηβικα μου χρονια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας και απο μενα :)

γεια σου ρε αννια...

που εισαι παιδι μου..χαθηκαμε..τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι τζενη μου...λειπαμε στο χωριο και τωρα προσπαθω να μαζεψω εδω μεσα...εχω κλαι τον μικρο ψιλοκρυωμενο...Αμαν πια!!!!!Εσυ τι κανεις???Αντε παπακι τον εφαγες τον γαιδαρο χαχααχαχαχαχα.....Και εγω γυρω στ α2900πιστευω θα ειναι ο μικρος...Η μαρια στις 36βδομαδες ηταν 3065 ο αντωνης στις 37+1 ηταν 2800 ;)

:-D

Παπί όταν φτάνει η ώρα η μέση σου θα πονάει όχι από κάτω να ξέρεις.Οι πόνοι της γέννας είναι στην μέση σαν σφάκτες απότομοι και μικρής διάρκειας με ταυτόχρονο πέτρωμα της κοιλιάς.

Τζενάκη καλά είσαι;;;;Καλά κάνεις και παίζεις λίγο με την μικρή.

Άννια πως είστε;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλα ειμαστε ξανθη μου...δοξα το θεο,ο μικρος εχει λιγα φλεματακια αλλα σε 3-4μερες θα ειναι καλα μου ειπε ο παιδ.εσυ τι κανεις???Φουσκωνεις??Να γινει καλα ο μικρουλης μου και να κανονισουμε καμια βολτα στις κουνιες ;)

:-D

καλα ειμαι αννια..μια χαρα.αν κ με ψιλο γρατσουναει ο λαιμος μου..

ξανθη...που εισαι ..ολα καλα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι φουσκώνουμε για την ακρίβεια ξεφουσκώνω.Με την διατροφή του διαβητολόγου για τον διαβήτη που δεν έχω έχω χάσει πόσα κιλά.Εδώ μου κάνουν και τα τζην μου πριν μείνω έγκυος κανονικά.

Άσε άννια πήγα σήμερα στην λαική μέχρι πάνω και κλάταρα μιλάμε.Αλλά ήθελα να δω για κουρτίνα δίχτυ και βρήκα έτοιμη ραμμένη με 8 ευρώ.Δεν το πίστευα λέμε...

Τζενάκο καλά όπως λέει και η Ρούλα μπήκαμε στον 8ο άντε να γεννήσει το παπί να πάρουμε σειρά....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...