Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλα ειμαι και τα ανηψακια μου επισης..μερα με τη μερα κανουν κ κατι καινουριο κ μας εκπλησουν..

Να δώσεις πολλά χαιρετίσματα στην Ανδριανή...έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! ευγενια ενα κιλο πηρε μονο το πιδι,λογικο ειναι η κοιλια μου να γινει ετσι...να δω πως θα την μαζεψω μετα!!

ερι.περαστικα ,τι κανουν τα μικρα σου?

παπακι εσυ τελος τωρα...τι εμεινε..τιποτα,καλη γεννα να εχεις!!!

ξανθη σου λειπει το μικρο σου ε? λογικο ειναι τι λεμε τωρα! αλλα να σκεφτεσαι οτι περναει καλα!

αννετ τι κανεις? ο ζεβρακος?

αννετ στην πατρα 8 πακιστανη βιασαν ενα ζευγαρι η κοπελα ειναι στην εντατικη, επαθε ριξη μητρας,το αγορι νοσηλευεται στην ψυχιατρικη με ραμματα στο....καταλαβαινεις και με προβλημα στο εντερο.αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι σιωπουν...το κριβουν οι αρχες για να μη ξεσπασει ρατσιστικο επεισοδιο.ολλοι το ξερουν ομως..

αλλα κανεις δεν μιλαει.αυτοι που εχουν ερθει τωρα ειν αι αγριοι

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα! ευγενια ενα κιλο πηρε μονο το πιδι,λογικο ειναι η κοιλια μου να γινει ετσι...να δω πως θα την μαζεψω μετα!!

ερι.περαστικα ,τι κανουν τα μικρα σου?

παπακι εσυ τελος τωρα...τι εμεινε..τιποτα,καλη γεννα να εχεις!!!

ξανθη σου λειπει το μικρο σου ε? λογικο ειναι τι λεμε τωρα! αλλα να σκεφτεσαι οτι περναει καλα!

αννετ τι κανεις? ο ζεβρακος?

αννετ στην πατρα 8 πακιστανη βιασαν ενα ζευγαρι η κοπελα ειναι στην εντατικη, επαθε ριξη μητρας,το αγορι νοσηλευεται στην ψυχιατρικη με ραμματα στο....καταλαβαινεις και με προβλημα στο εντερο.αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι σιωπουν...το κριβουν οι αρχες για να μη ξεσπασει ρατσιστικο επεισοδιο.ολλοι το ξερουν ομως..

αλλα κανεις δεν μιλαει.αυτοι που εχουν ερθει τωρα ειν αι αγριοι

Αστερίνα...αυτό είναι πραγματικά απαίσιο...Αυτά τα κτήνη θέλουν κρέμασμα δημοσίως....Τουλάχιστον τους έπιασαν;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κοριτρσια καλημερα χαθηκα αλλα ημουν κετος αθηνων απο την πεμπτη χτες γυρισαμε και εδω γινετε πανικος!!!ολες καλα???εμεις μια χαρα ο μικρος ειναι λιγο κρυωμενος και θα παμε στην παιιδτρο σε λιγο.!!!Περασα απο λαμια στο πηγαινε-ελα και σκεφτομουν να περασω απο την αννα αλλα δεν εχω κανενα τηλ...χαχαχαχαχαχαχα......κατα τα αλλα ολες καλα ε?

:-D

Καλημέρα σας...Που είσαστε όλες το κλείσαμε το μαγαζί;;;;

Αννια περαστικά σας.

Πω πω ώρες ώρες λέω πόσο τυχερή είμαι που δεν αρρωσταίνει το παιδί μου δεν θα άντεχα να ταλαιπωρείτε τόσο συχνά....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κουκλιτσες!

ολα καλα;;

τι κανουν οι κοιλιτσες και τα μωρακια;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε που πηγατε ολες σημερα;;

αχ πρεπει να μπω για μπανιο και να ξυριστω σε λιγο γιατι εχω γιατρο σημερα!!!!!

αχ ποσο ανυπομωνω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσιααα τι γινετε με τους αγανακτισμενους???? πολυ θα ηθελα να ειμαι εκει...

παπακι 37? αντε με το καλοοοο!!!!!

αννια περαστικα! ολα μαζι σου ετυχαν.

ξανθη αστα μαλλον το επιασε το καφε μας η κριση.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

που σαι αστερινακι;;;

τι κανεις;;;

ναι ναι την παρασκευη κλεινω τις 37!

απιστευτο μου φαινεται ποτε ηταν 10 και 11 και ελεγα αντε φτασω τις 20 εβδομαδες και τωρα 37 κοντευει η μερα που θα αντικρυσω το παιδι μου ποσο συγκινητικο ακουγεται;;

αααχ θελω να παω στο γιατρο και να μου πει οτι κοντευω αλλα δεν ξερω γιατι εχω την εντυπωση οτι θα μου πει οτι θα φτασουμε στον ιουλιο!!!!

τωρα θα μου πεις τι ειναι 20 μερες;;αλλα ειπαμε αυτη η ουρα του γαιδαρου δεν παλευεται ρε παιδι μου!

μολις εκανα και μπανιο και ξυριστηκα με καθρεφτακι εννοειται...αχ κουραστηκα καλε!

566b716e1f.png?html%22

tzaaaaaaaaa

που σαι μωρε σκατουλα;;

τοοοοση δουλεια εχεις;;;;

566b716e1f.png?html%22

που σαι μωρε σκατουλα;;

τοοοοση δουλεια εχεις;;;;

χαχαχαχα..οχι ρε δουλεια δεν εχω καθολου,τη μικρουλα του αδελφου μου εχω κ επειδη τον τελευταιο καιρο δεν της εδινα την πρεπεουσα σημασια ειπα λιγο να ασχοληθω μαζι της..

τι κανεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχα..οχι ρε δουλεια δεν εχω καθολου,τη μικρουλα του αδελφου μου εχω κ επειδη τον τελευταιο καιρο δεν της εδινα την πρεπεουσα σημασια ειπα λιγο να ασχοληθω μαζι της..

τι κανεις;

καλα ειμαι μωρε λιγο κουρασμενη αλλα κατα τα αλλα δοξα το θεο δεν εχω παραπονο!

περιμενω να ερθει το απογευμα μαλλον το βραδακι γιατι εχω 8.30 ωρα ραντεβου στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει κι εχω μεγαλη αγωνια!

θελω να του πω οτι που και που οταν κουνιεται το μωρο ποναω αρκετα κατω να δω τι θα μου πει.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...