Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εννοειται και ο μικρος δεν τον ξαναφηνω

θα κανουμε και μπανακι (πηραμε και μαγιο αμεεεεεεεεε)

αχ σημερα εχω επετειο γαμου...δυο χρονια μου ψηνει το ψαρι στα χειλη χαχαχα

αλλα μου εχει κανει το πιο ομορφο δωρο και τον συγχωρω!

χρονια σας πολλα αδερφακι μου να ειστε μαζι ευτυχισμενοι για παρα πολλα χρονια και να χαιρεστε το ζεβρακι σας και που ξερεις και τα αδερφακια του...αχαχα!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.

καλα επρεπε να με βλεπατε οταν πηγα για νυχτικιες,δοκιμαζα 2 καθομουνα και ξανα παλι.

α,πηρα και 2 σουτιεν θηλασμου(βεβαια δε ξερω τι γινεται,αλλα το στηθος δεν εχει αλλαξει καθολου,τα νευρα μου) και τα βρηκα πολυ φθηνα,18 ευρω το ενα και φαινονται πρακτικα!

τα ζουζουνια μου ειναι μια χαρα!!!!πολυ ζωηρα,προχτες κοιμηθηκα συνολο 4 ωρες γιατι δεν ειχαν ησυχια!!:D

αχαχα αστεριαμ ου κι εγω το ιδιο εκανα δοκιμαζα 1 μετα ελεγα αχ να καθισω λιγο και παλι μετα!

οσο για τα σουτιεν κι εγω πηρα 4 vero aslanis 18 ευρω το ενα τα πηρα κι εγω.και ειναι τρομερα βολικα εγω δεν τα βγαζω απο πανω μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα ,χρονια πολλα!!

τι μου κανετε;χαθηκα 2 μερες..εκανα το 1ο μου μπανιο..χαλια η θαλασσα.δεν εχει ζεστανει ακομα..

αννετακο μου να τα εκατοστησετε..

ξανθη πρωι εχεις γιατρο;αντε να μπεις να μας πεις νεα

αστερινα σταματησαν οι σουβλιες;καλα ε..ειχα καιρο να σε δω..τι κιλουμπα ειναι αυτη καλε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσια !!!

τι κανετε ?

Τζενη .μπανακι ε ? εμας δεν μας βλεπω φετος ,αλλα δεν καιγομαι κιολας....δεν αντεχω πια τον ηλιο , μονο απογευμα πηγαινουμε

Ξανθη , ο μικρος αλητευει στο χωριο ε ? εσυ , πως εισαι ?

κουναω τον μπεμπη στο ριλαξ , αλλα δεν τον βλεπω να κοιμαται....εχει και λοξυγγα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλά είμαι ξεκουράζομαι τώρα που τελειώσαμε το σπίτι.Όλο λέμε να πάμε καμιά βόλτα με τον άντρα μου και όλο λιώνουμε στον καναπέ.Αλλά να σας πω θέλω το παιδάκι μου έχω πάθει στέρηση λέμε...Ήρθε το βράδυ ο άντρας μου στο κρεβάτι να κοιμηθεί ποιο μετά από μένα και επειδή έρχεται καμιά φορά ο μικρός και χώνεται σε μένα πήγα να πιάσω μπουτάκι και λέει ο άντρας μου εγώ είμαι δεν είμαι το παιδί...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσάκιααα!!!!!Τί μου κάνετε;;;;;;Εγώ, όπως πάντα, περαστική είμαι για να σας πω μια καλημέρα επί τροχάδιν....Δεν έχει γυρίσει ακόμα η κοπέλα...Από Πέμπτη την περιμένω και Παρακευή πάω δουλειά...Ανάμεικτα τα συναισθήματα...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλά είμαι ξεκουράζομαι τώρα που τελειώσαμε το σπίτι.Όλο λέμε να πάμε καμιά βόλτα με τον άντρα μου και όλο λιώνουμε στον καναπέ.Αλλά να σας πω θέλω το παιδάκι μου έχω πάθει στέρηση λέμε...Ήρθε το βράδυ ο άντρας μου στο κρεβάτι να κοιμηθεί ποιο μετά από μένα και επειδή έρχεται καμιά φορά ο μικρός και χώνεται σε μένα πήγα να πιάσω μπουτάκι και λέει ο άντρας μου εγώ είμαι δεν είμαι το παιδί...

χαχαχαχα!!!!Πού είναι το παιδάκι σου Ξανθή;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ερακι..τι κανεις;τα παιδακια σου;

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι χθες έκοψα το χέρι μου και έτρεχα στο Τζάνειο για ράμματα...όλα καλά!!!!!

Καλά έκανες Ξανθή....θα περνάει τέλεια εκεί....και εγώ θα το επιχειρήσω κάπια στιγμή....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι χθες έκοψα το χέρι μου και έτρεχα στο Τζάνειο για ράμματα...όλα καλά!!!!!

Καλά έκανες Ξανθή....θα περνάει τέλεια εκεί....και εγώ θα το επιχειρήσω κάπια στιγμή....

περαστικα σου ρε ερακι ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ευχαριστώ!!!!Εσύ Τζενάκι πώς τα πας;;Όλα καλά;Τί κάνουν τα ανιψάκια σου;

καλα ειμαι και τα ανηψακια μου επισης..μερα με τη μερα κανουν κ κατι καινουριο κ μας εκπλησουν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...