Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλα η πιπιλα βγαινει απτο στομα, μπαινει ξαναβγαινει μπαινει στο ματιτην πεταει, την ψαχνει, νευριαζει χαχαχαχα απαπα τι θα παθω χαχαχα

ο σωτηρακης τι κανει?πως περναει στας εξοχας?

η μπουμπου μας?ποτε πας για υπερυχο?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

τι κανετε?

σημερα ειμαι σε σκεψη,να σηκωθω απο το κρεβατι να παω στα μαδερκερ(εχω πολλα ψωνια για τα λουκουμαδακια) ή οχι?

θα σηκωθω και αυριο να παω στο γιατρο.

ωχ παλι εχω ορεξη για φρουτα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

παω να βγαλουμε την βρωμουσα (χαχαχα την πανα ντε) και να πλυνουμε το κωλι

επιστρεφω ξανα

IB5Vp2.png

καλημερα!

τι κανετε?

σημερα ειμαι σε σκεψη,να σηκωθω απο το κρεβατι να παω στα μαδερκερ(εχω πολλα ψωνια για τα λουκουμαδακια) ή οχι?

θα σηκωθω και αυριο να παω στο γιατρο.

ωχ παλι εχω ορεξη για φρουτα!!

sisi μου αν πατε με πολυ προσοχη

πως εισαι?τα ζουζουνια σε ταραζουν?

ο γιατρος ειναι αλλη ιστορια αλλη τα ψωνια, αν αισθανεσαι καλα να πας αλλα συντομα ναι, μη κουραστεις, παω γιατι γκρινιαζει...θελει καθαρο κωλακι :D

IB5Vp2.png

Ο Σωτήρης μια χαρά κάνει μπάνια παίζει και γενικά έχει ξεσαλώσει.

Εμείς επιτέλους τελειώσαμε με το σπίτι και ξεκουραζόμαστε.

Την Δευτέρα θα ξαναπάω γιατρό μετά από 9 εβδομάδες.Πω πω ακόμα δεν το πιστεύω ότι πέρασαν τότε μου είχαν φανεί αιώνας.Θα κάνω και το ντόπλερ μου...

Μπα να κάτσεις λέω.Είναι ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

αννετακι να τα εκατοστησετε!!παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!!!

αντε βρε με το καλο και το επομενο παιδακι!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.

καλα επρεπε να με βλεπατε οταν πηγα για νυχτικιες,δοκιμαζα 2 καθομουνα και ξανα παλι.

α,πηρα και 2 σουτιεν θηλασμου(βεβαια δε ξερω τι γινεται,αλλα το στηθος δεν εχει αλλαξει καθολου,τα νευρα μου) και τα βρηκα πολυ φθηνα,18 ευρω το ενα και φαινονται πρακτικα!

τα ζουζουνια μου ειναι μια χαρα!!!!πολυ ζωηρα,προχτες κοιμηθηκα συνολο 4 ωρες γιατι δεν ειχαν ησυχια!!:D

tJd1p3.png

αφηστε που οπου και να παω και ειναι κι αλλες εγκυουλες εχω παντα την πιο μεγαλη κοιλια!!!στο καταστημα περιμενα να παρω σουτιεν και ηταν και αλλη μια κοπελιτσα που ειπε οτι ειναι 7,5 μηνων(ειχε μια κοιλιτσα,τοση δα!!!οσο ηταν η δικια μου στον 5ο!!)

μετα γυριζει η πωλητρια και με ρωταει:εσεις ειστε στο μηνα σας ε??

ακομα και στο γιατρο που παω,τις κερδιζω ολες!!!

πρεπει να γινει κανενας διαγωνισμος κοιλιας να κερδισουμε τουλαχιστον κανενα δωρακι!!

tJd1p3.png

Ο Σωτήρης μια χαρά κάνει μπάνια παίζει και γενικά έχει ξεσαλώσει.

Εμείς επιτέλους τελειώσαμε με το σπίτι και ξεκουραζόμαστε.

Την Δευτέρα θα ξαναπάω γιατρό μετά από 9 εβδομάδες.Πω πω ακόμα δεν το πιστεύω ότι πέρασαν τότε μου είχαν φανεί αιώνας.Θα κάνω και το ντόπλερ μου...

Μπα να κάτσεις λέω.Είναι ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά;

μπραβο το αγορι, αντε τωραβαλε καμια φωτο του ροζουλιου δωματιου...ακομα εδω εισαι?χαχαχαμονο οι δημοσιες υπηρεσιες δεν δουλευουν, λες κι οι υπολοιποι δεν ειναι Χριστιανοι

αννετακι να τα εκατοστησετε!!παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!!!

αντε βρε με το καλο και το επομενο παιδακι!!!

ευχαριστουμε κοριτσαρα μου κι εσυ με το καλο τααντρακια σου!!

σε 2 μερες εχεις και τα γεννεθλιακια σου ε?θα σε παρω τηλεφωνο να σου ευχηθω!

Αννετάκο να είστε πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα ένα αδερφάκι στον γερασιμάκη...

θανκ γιου μπειμπ ααααχ απο γεναρη πρωτα Ο Θεος!

κι εσυ καλη λευτερια

ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.

καλα επρεπε να με βλεπατε οταν πηγα για νυχτικιες,δοκιμαζα 2 καθομουνα και ξανα παλι.

α,πηρα και 2 σουτιεν θηλασμου(βεβαια δε ξερω τι γινεται,αλλα το στηθος δεν εχει αλλαξει καθολου,τα νευρα μου) και τα βρηκα πολυ φθηνα,18 ευρω το ενα και φαινονται πρακτικα!

τα ζουζουνια μου ειναι μια χαρα!!!!πολυ ζωηρα,προχτες κοιμηθηκα συνολο 4 ωρες γιατι δεν ειχαν ησυχια!!:D

μηπως τεικα να το αναβαλεις...αν ειναι βημα και κουραση αστο

το στηθος θα αλλαξει οταν γεννησεις αγαπη, τοτε θα δεις θα το βλεπεις και δεν θα το πιστευεις..εμενα μου εχουν ξεμεινει κατι μπαλονια απτην βαφτιση και το ενα ειναι ακριβως οπως οο βυζος οταν θηλαζα χαχαχα ααααα ωραιες εποχες!

αφηστε που οπου και να παω και ειναι κι αλλες εγκυουλες εχω παντα την πιο μεγαλη κοιλια!!!στο καταστημα περιμενα να παρω σουτιεν και ηταν και αλλη μια κοπελιτσα που ειπε οτι ειναι 7,5 μηνων(ειχε μια κοιλιτσα,τοση δα!!!οσο ηταν η δικια μου στον 5ο!!)

μετα γυριζει η πωλητρια και με ρωταει:εσεις ειστε στο μηνα σας ε??

ακομα και στο γιατρο που παω,τις κερδιζω ολες!!!

πρεπει να γινει κανενας διαγωνισμος κοιλιας να κερδισουμε τουλαχιστον κανενα δωρακι!!

εεεεεμ κοιλιτσα με δυο ψυχουλες μεσα για.

δωρακια οχι δωρακι χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

α δεν σας ειπα, παω να τον αλλαξω (η πανα τιγκα στο σκατο) και κανει μια μπραφ και χωνει μπουτι γαμπα στην πανα...πως λεμε μπλε μαρε?ε μουσταρδε σκατε το ποδι του ζεβρουκου χαχαχα

και ενω σκουπιζω τα πολλα τον βλεπω γλαρωνει...τον βαζω κατω απτην βρυση και την ωρα που τον τυλιγω με την πετσετα τον γερνω προς τα πισω και τι να δω...κοιμοταν ο σκατος χαχαχαχα

μολις τον ξαπλωσα για σκουπισμα και βαλσιμο πανας τα νοιξε βεβαια αλλα δεν πτοουμαστε οταν νυσταζουμε νυσταζουμε...τον ξαπλωνω στο κρεβατι μας και περναει ενας γυφτος λουλουδας ο οποιος εκτος του οτι ξεσηκωσε ολη την γειτωνια με την ντουντουκα αρχιζει κι εναν αμανεεεεεεεεεε χαχαχχα ο μικρος ξαφνιαζεται και μια κοιτουσε το ταβανι να καταλαβει απο που ερχετε οηχος και μια εμενα χαχαχα

IB5Vp2.png

τρωγαμε καλε!!μην βιαζεσαι!!

τελικα το πηρατε αποφαση αννετακι!!φευγετε για το νησι!!!μεγαλο βημα αλλα θα σας βγει σε καλο!!αλλη ποιοτητα ζωης,ειδικα για το παιδι.

tJd1p3.png

παντως αυτο που με κουραζει περισσοτερο απο ολα ειναι το λουσιμο!!!μιλαμε για μαρτυριο!!η ανασα μου κοβεται.

tJd1p3.png

τρωγαμε καλε!!μην βιαζεσαι!!

τελικα το πηρατε αποφαση αννετακι!!φευγετε για το νησι!!!μεγαλο βημα αλλα θα σας βγει σε καλο!!αλλη ποιοτητα ζωης,ειδικα για το παιδι.

ωωω να με συγχωρουν τα λουκουμαδακια

καλη χωνεψη λοιπον (τι καλο φαγατε?)

ναι το πηραμε αγαπη, εδω στην γειτωνια πλεον δεν μπορεις να κυκλοφορησεις εχουν κατευει οι μαυροι απτην πλατεια αμερικης (οχι οτι εχω κατι εμ τους ανθρωπους..ρατσιστρια δεν ειμαι) αλλα βαλε πακισταν , αφρικα και ολο το συναπαντημα καιβγες βολτα με το παιδι...ουφ αστα, να φυγουμε να ησυχασουμε, δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοο

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...