Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

α! ναι ε? μαλιστα εχω παρει 8 αλλα εχω βαλει και σαλιερες μεσα στην βαλιτσα..δηλαδη δεν θα χρειαστουν η σαλιερες?

θα χρειαστουν αλλα πιο μετα οταν παρει λιγο τα πανω του το μωρο οταν ειναι νεογεννητο δεν κανει να του δενεις στο λαιμο κορδονια μωρε.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενη στη διαιτα εισαι??

εγω θα επιχειρησω να φαω σνιτσελ,ελπιζω να τα καταφερω γιατι τα αγορακια μου ακομα μου απαγορευουν καποια κρεατικα.

παπακι στην αρχη θα σε βοηθησει η μαμα σου μεχρι να σαραντησεις ή μονη σου?εμενα δεν μπορει και πολυ.

ασχετο αλλα ενδοεπικοινωνια δε θα παρω,αν δω οτι χρειαζεται παιρνω αργοτερα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

παω λιγο να ισιωσω γιατι πιαστηκα καλε τοσες ωρες στην καρεκλα.μπορει να ξαναμπω πιο μετα αν δεν προλαβω καμια μακια σε ολες!

αντε επιτελους σημερα ανοιξε κανονικα το καφε μας!

ετσι ετσι να μπαινουμε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τζενη στη διαιτα εισαι??

εγω θα επιχειρησω να φαω σνιτσελ,ελπιζω να τα καταφερω γιατι τα αγορακια μου ακομα μου απαγορευουν καποια κρεατικα.

παπακι στην αρχη θα σε βοηθησει η μαμα σου μεχρι να σαραντησεις ή μονη σου?εμενα δεν μπορει και πολυ.

ασχετο αλλα ενδοεπικοινωνια δε θα παρω,αν δω οτι χρειαζεται παιρνω αργοτερα.

ουτε εγω πηρα ενδοεπικοινωνια τι να την κανω καλε αφου θα τον εχω διπλα μου και μετα μας χωριζει μια πορτα δε μενουμε και σε καστρο.

θα με βοηθησει η μαμα μου αλλα με το σπιτι και το φαγητο οχι με το μωρο.το μωρο θα το αναλαβω εγω μια χαρα ξερω.:)

566b716e1f.png?html%22

πηρα 8 μονο για το λικνο για την κουνια εχω μονο 2 πιο μετα θα παρω κι αλλα μεγαλα.

αλλα ακου να δεις εχουμε εδω ενα μαγαζι μπεμπε που συνεργαζεται με εταιρεια με σεντονια.οποτε τα εραψα.

επειδη εχω περιεργο λικνο κουνια ειναι οβαλ της στοκκε τα πηρα με λαστιχο τα κατωσεντονα 4 γαλαζια και 4 λευκα 8 ευρω το 1 ενω η στοκκε ξερεις ποσο εδινε το 1 κατωσεντονο με λαστιχο;;;;; 42 ευρω!!!!!!!!!!!!!

και εραψα και 2 προφυλακτικα στρωματος για ναμ ην περναει τιποτα στο στρωμα με 10 ευρω.

οποτε οταν το βαλω στην κουνια θα παραγγειλω και πιο μεγαλα σεντονια παλι με λαστιχο.

αντε βρε???πολυ καλες τιμες!!εγω τα πιο οικονομικα τα εχω βρει στα mothercare.Να σε ρωτησω καθως μεγαλωνει και απο λικνο γινεται κουνια και μετα κρεβατι θα πρεπει να αγοραζεις και αντιστοιχο στρωμα?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι και απο μενα!

tJd1p3.png

Λοιπόν πάνες πρώτη φορά της ακούω από εσάς.Εμάς στην αρχή απλά δεν παίρνανε το μωρό αγκαλιά με εντολή παιδιάτρου γιατί έβγαζε εξανθήματα από την ζέστη και όταν τον ακουμπούσα σε καναπέ έβαζα από κάτω ένα μικρό σεντονάκι.Εμένα μου είπε να τον πιάνω κανονικά έχει ανάγκη την επαφή με το γυμνό μου δέρμα.Απλά και εγώ και ο άντρας μου όταν ήταν να τον πιάσουμε πλέναμε καλά τα χέρια μας.Δεν χρειάζονται υπερβολές και με τόση ζέστη θα σκάνε με τις πάνες που λέτε.

Παπί ούτε το ολόσωμο με τα πόδια είναι κατάλληλο για καλοκαίρι και ας είναι ψηλό.Τα μωρά να ξέρεις έχουν ένα βαθμό θερμοκρασία περισσότερο από εμάς.

Έχω γεννήσει καλοκαίρι και σου λέω ότι μόνο εσώρουχο αμάνικο φοράγαμε με τα μπούτια έξω και στις 3 μέρες μόνο πάνα μέχρι και τέλος καλοκαιριού.

Κάνει πολύ ζέστη για ολόσωμο φορμάκι.

Νάκι μου δεν θα ξανακάνω ενέσεις εγώ γεννάω κανονικά οπότε δεν χρειάζεται.Και αυτές τις έκανα εξαιτίας των συσπάσεων.Ξέρω σίγουρα ότι όσες γεννάνε πλέον με καισαρική κάνουν πριν γεννήσουν υποχρεωτικά τις ενέσεις αλλάξαν οι οδηγίες.Επίσης εσύ επειδή έχεις δύο και ίσως γεννήσεις πριν τις 38 εβδομάδες πιστεύω ότι θα τις ξανακάνεις.

Τέλος στην διατροφή του διαβητολόγου που έχω γράφει στις οδηγίες καρπούζι 1 φέτα 380 γραμμάρια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως θα παρω πανες ,σιγα μην μου πει ο γιατρος αν θα παρω αγκιαλια το μωρακι μου,εξαλου θα εχει κλιματισμο.σαν σεντονι ειναι εξαλου πολυ λεπτες.

ασε το αλλο θα μαζευτει κοσμος δεν σου λεω ξενοι, οι οικογενιες μας, δεν θα το παρουν αγκαλια? η μανα μου η πεθερα μου τα αδελφια μου...και ειναι και πολλα! χαχαχαχα,καλυτερα να ειναι σε πανα,οχι φασκιομενο απλα να μην ακουμπουν το κορμακι του.

ουτε ρε ξανθη μου αρεσει να μην αφησω κανεναν ....αυτα που κοροιδευα!

καρπουζακι τωρα ειναι καλη εποχη...εμεις δεν βγαλαμε ακομα αλλα αγορασα ενα και επαθα πλακα πολυ νοστιμο

HouVp2.png

oVGVp2.png

α ρε αννετο δε σε προλαβα..καλα ειναι τα ανηψουδια ,η δουλεια ετσι κ ετσι..εννοειται οτι οταν θα ερθεις θα μαζευτουμε ολες

πωπωωωωωωωωωωω θα μουρλαθει ο ζεβρης μου...θα χορτασει αγκαλιες!!!και η νταφλουκω και χαδακια η κοιλιτσα της ρουλιως!

αληθεια ρε κοριτσια, για ντοπλερ δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος,μεχρι ποτε την κανουμε?

εγωτο ειχα κανει στην 32η εβδομαδα (νομιζω :rolleyes:) μετα το ξανακανα γιατι η γιατρος μου με εστειλε αρον αρον για υπερυχο λογο που ειχα μια κοιλια ετοιμη να σκασει!!!χιχιχι

καλημερα!!

ταιζω τα αγορακια μου κερασια και σας γραφω!!

καλησπερααααα sisi μου,εμ τα κερασακια πανε δυο δυο οπως τα αντρακια σου!!!:tongue:

να ρωτησω επισης:για καποιο λογο που δεν καταλαβα ο γιατρος μου εκοψε τα γλυκα,παρολο που δεν εχω παρει πολλα κιλα και η καμπυλη ηταν πολυ καλη.Μαλιστα μου ειπε οτι ισως την επαναλαβουμε καποια στιγμη.Εγω τωρα δεν τρωω γλυκα αλλα τρωω πολλα φρουτα,πειραζει?

χμμμμ δεν εχω ιδεα...γιατι δεν τον ρωτας παιδι μου?μηπως προληπτικα?

αννετακι μου θα σας πω ποσο ειναι ο καθενας αλλα ποιος ειναι πιο ζωηρος δυσκολο γιατι συνηθως εχουν και οι 2 τα ποδαρακια τους δεξια,οποτε ολες τις κλωτσιες τις τρωω στο ιδιο σημειο!αφου πριν καιρο ελεγα στο γιατρο οτι αισθανομαι μονο τον εναν αλλα μου λεει οχι,απλως ειναι και οι 4 πατουσιτσες στην ιδια πλευρα:-D

αααααααχ τεσσερα πατουσακια ααααααχ τρελα!!!δεν θα ξερεις ποιος σε βαραγε πιο πολυ!!!χαχαχα

ναι βρε εννοουσα ολες τις λεπτομερειες!!!

ρουχαλακια δεν παιρνω ουτε ενα ακομα γιατι μου εχουν δωσει τοσα πολλα που ουτε ξερω αν θα τα βαλουμε ολα!

θελω ομως ακομα σεντονακια ,πανες αγκαλιας και λιγα σελτεδακια.Αυτα απο λευκα ειδη.Μπουρνουζακια επισης αλλα λεω να περιμενω μηπως μου φερουν δωρο.

:-D:grin::-D

αχ 36 ναι η αλλιως αλλες 28 μερες το πολυ.

θελω τοσο πολυ να τον δω θα σκασω απο την αγωνια μου!

28 μερες το πολυ!!!φανταρακι μου εσυ!με το καλο κοριτσακι ο αγγελινος σου γερος γερος γερος να μπει στην αγκαλια σου!!!

Τωρα ανοιξε η σαιζον παπακι μου!Τωρα ηρθε ο καιρος να δουλεψουμε!

Πως πας εσυ?

καλες δουλειες ζωρζετ και να μπαινεις που και που να μαθαινουμε νεα σου!

Εμεις τρεχουμε φτοιαχνω τα χαρτια της Εβελινας για το σχολειο την τρεχω σε προβες του μπαλετου για γιορτη και τωρα σιδερωνω 3 πλυντηρια ρουχα για να φτοιαξω βαλιτσες γιατι παμε Χαλκιδα εχω γαμο το σαββατο και βαφτιση την κυριακη...

ποσο θα μεινετε χαλκιδα συμπεθερα?

Ευτυχως μπηκα στα ρουχα μου και εχω να βαλω γιατι δεν ελεγε να ψωνισω μονο για τωρα... Μπηκα μεχρι και στα τζιν μου και εχω τρελη χαρα!

τυχερουλααααααααααααα...εγω κατεβασα καλοκαιρινα (επιτελους) και εχω να ντυθω!!!φορεματακια ριχτα και αναλαφρα..ναι ντε...της εγκυμοσυνης οφουυυυυυυυυυυυ!!!

Εχω δε πεθανει στα γελια με την μικρη που κοιμαται ανοιγει το ενα ματι ριχνει μια πορδιτσα και ξανακοιμαται...χαχαχα

πορδοφουντω η νυφιτσα μου!!!χαχαχχαα

τρελενομαι ομως με το ανοιγμα του ματιου..προφανως τσεκαρει μην ειναι κανας ξενος μπροστα και σας εκθεσει χαχαχαχααχαχα

να μου το φιλησεις το μωρο μου!!!και το μεγαλο μωρο μου του οποιου η ζωγραφια εχει μπει εξω απτο ψυγειο και διαβαζουμε το "σαγαπω" της ολημερις!φιλακια και σε σενα

Στις επομενες εκλογες ολοι Σ.Ε.Χ.!(Σας Εχω Χ@σμενους)!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τους εχω προπολλου!ουστ λαμογια-χαραμοφαηδες-κοπριτες και ολα τα υπολοιπα που δεν λεγονται :wink:

ουτε εγω πηρα ενδοεπικοινωνια τι να την κανω καλε αφου θα τον εχω διπλα μου και μετα μας χωριζει μια πορτα δε μενουμε και σε καστρο.

θα με βοηθησει η μαμα μου αλλα με το σπιτι και το φαγητο οχι με το μωρο.το μωρο θα το αναλαβω εγω μια χαρα ξερω.:-)

κιεγω που πηρα?μηπως την χρησιμοποιω?ανασα περνει και την ακουω!

οταν με το καλο τακτοποιηθει στο δωματιο του τοτε νταξ!!!

αααχ παω να την πεσω, φιλια σε ολα τα τσουπια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερουδια...

τι κανετε κουριτσια;..

αννετ θα τον ζουληξω τον ζευρακο σου χωρις παρεξηγηση...χαχαχαχαχαχ

ποτε κατεβαινεις;

το καλο θα ηταν να βρισκομασταν στη ρουλα που ειναι πολυ κοντα στην κυλληνη μονο 10 λεπτα αποσταση...αλλα αυτο μπορει να γινει αν ερθεις κυριακη γιατι καθημερινη δεν μπορω να φυγω πρωι απο το μαγαζι,αντε κ σαββατο,να χωσω τον αγαπουλη που δεν δουλευει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! τι κανετε? αννετ θα ερθεις να μας δεις?δεν εχω καταλαβει,ωραια θα ειναι...

κανονισε που λεει η ευγενια κυριακη,για να μπορουν ολες.

ρε κοριτσια ποναω κατω δεξια σαν σουβλιες,οχι ολες τις ωρες εχθες πηγα να σηκωθω απο το κρεβατι και επεσα κατω απο τους πονους και σημερα οπως καθομαι στον καναπε με ενοχλει,λες να ειναι νευροπονος?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...