Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κοπελιες σας αφηνω,παω να μαγειρεψω τιποτα να φαω γιατι λειπουν οι δικοι μου κι εχω μεινει μονη σαν το λεμονι!Τα λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

μπαι μπαι ζωρζετ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μεσημερι και καλη ορεξη γωγουλινι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

:shock:

Μια περιουσια!Αλλα αμα θες κανε κι αλλιως!Δεν γινεται!

καλα αυτα δεν ειναι τιποτα!!!!!πιστεψε με!!!

σκεψου οτι τα εχουμε παρει ολα διπλα,οποτε κανε τον υπολογισμο στα εξοδα....!!για το καροτσι ειμασταν τυχεροι,μας το κανονισε μια φιλη απο γερμανια και θα παρουμε το νεο μοντελο και με τα εξτρα(ποδοσακους,ηλιοπροστασια,προστασια βροχης κλπ) θα μας παει οσο θα πηγαινε εδω μονο το καροτσι και μαλιστα το παλιο μοντελο.

μας αρεσε πολυ ομως και το πηραμε,οπως λεει και το παπακι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

τι ειναι η λαβετες?

τα πανακια που το βαζεις να ρευτει και να φαει,στα πολυ μωρακια δε βαζεις σαλιαρα στο λαιμουδακια τους βαζεις μια λαβετα κατω απο το σαγονακι τους και μετα στο ωμο σου για να ρευτει εγω εχω παρει καμια 20αρια απο αυτες γιατι θα λερωνεις πανω απο 3-4 τη μερα και λεω και λιγες ε μην πλενεις καθε μερα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λαβετες εχω 35!!ειναι τα πανακια για τις γουλιτσες ,το ρεψιμο κλπ.πρεπει να ειναι πολυ χρησιμα!

τι καλο θα φατε σημερα?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

εσυ εισαι απο το πρωι μεσα.. εγω χαιρετησα τα κοριτσια που μπηκαν τωρα

γιατι οταν σου ειπα καλημερα μου απαντησες;τεσπα..δεν πειραζει δικαιολογεισαι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα αυτα δεν ειναι τιποτα!!!!!πιστεψε με!!!

σκεψου οτι τα εχουμε παρει ολα διπλα,οποτε κανε τον υπολογισμο στα εξοδα....!!για το καροτσι ειμασταν τυχεροι,μας το κανονισε μια φιλη απο γερμανια και θα παρουμε το νεο μοντελο και με τα εξτρα(ποδοσακους,ηλιοπροστασια,προστασια βροχης κλπ) θα μας παει οσο θα πηγαινε εδω μονο το καροτσι και μαλιστα το παλιο μοντελο.

μας αρεσε πολυ ομως και το πηραμε,οπως λεει και το παπακι!

καποια πραγματα δεν τα λογαριαζεις μωρε οταν ειναι για το μωρακι σου και ειδικα αν ειναι και το πρωτο ασε χαζευεις τελειως και παρε κι αυτο παρε κι εκεινο.ετσι ειναι αυτο εκμεταλευονται!

566b716e1f.png?html%22

εγω θα τους βαζω και ενα στο κουνακι τους οταν κοιμουνται γιατι μερικες φορες βγαζουν γουλιτσες στον υπνο τους και λερωνουν σεντονια κλπ.

παπι σεντονια ποσα εχεις?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

λαβετες εχω 35!!ειναι τα πανακια για τις γουλιτσες ,το ρεψιμο κλπ.πρεπει να ειναι πολυ χρησιμα!

τι καλο θα φατε σημερα?

καλα κανεις ολη μερα με μια λαβετα στο χερι ειναι και η κουμπαρα μου,για τα σαλακια,τις γουλιτσες,το φαγητο ασε ειναι πολυ χρησιμες.καλα εκανες και πηρες πολλες γιατι εχεις και 2 εσυ.

566b716e1f.png?html%22

τι καλο θα φατε σημερα?

για τον αντρουλη φακες απο εχθες,για μενα τονο με παντζαρια..σου λεω πολυ γκουρμε γευσεις:rolleyes:..εσυ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω θα τους βαζω και ενα στο κουνακι τους οταν κοιμουνται γιατι μερικες φορες βγαζουν γουλιτσες στον υπνο τους και λερωνουν σεντονια κλπ.

παπι σεντονια ποσα εχεις?

πηρα 8 μονο για το λικνο για την κουνια εχω μονο 2 πιο μετα θα παρω κι αλλα μεγαλα.

αλλα ακου να δεις εχουμε εδω ενα μαγαζι μπεμπε που συνεργαζεται με εταιρεια με σεντονια.οποτε τα εραψα.

επειδη εχω περιεργο λικνο κουνια ειναι οβαλ της στοκκε τα πηρα με λαστιχο τα κατωσεντονα 4 γαλαζια και 4 λευκα 8 ευρω το 1 ενω η στοκκε ξερεις ποσο εδινε το 1 κατωσεντονο με λαστιχο;;;;; 42 ευρω!!!!!!!!!!!!!

και εραψα και 2 προφυλακτικα στρωματος για ναμ ην περναει τιποτα στο στρωμα με 10 ευρω.

οποτε οταν το βαλω στην κουνια θα παραγγειλω και πιο μεγαλα σεντονια παλι με λαστιχο.

566b716e1f.png?html%22

τα πανακια που το βαζεις να ρευτει και να φαει,στα πολυ μωρακια δε βαζεις σαλιαρα στο λαιμουδακια τους βαζεις μια λαβετα κατω απο το σαγονακι τους και μετα στο ωμο σου για να ρευτει εγω εχω παρει καμια 20αρια απο αυτες γιατι θα λερωνεις πανω απο 3-4 τη μερα και λεω και λιγες ε μην πλενεις καθε μερα.

α! ναι ε? μαλιστα εχω παρει 8 αλλα εχω βαλει και σαλιερες μεσα στην βαλιτσα..δηλαδη δεν θα χρειαστουν η σαλιερες?

HouVp2.png

oVGVp2.png

για τον αντρουλη φακες απο εχθες,για μενα τονο με παντζαρια..σου λεω πολυ γκουρμε γευσεις:rolleyes:..εσυ;

αχ δε μαρεσει ουτε η φακη,ουτε ο τονος ουτε τα παντζαρια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...