Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

στο μπεζ,καφε ανοιχτο.

ειναι το μονο διπλο που βρηκα στην Ελλαδα με τετοιες ροδες,ωστε να απορροφα τους κραδασμους.πιστευω να βγει καλο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Αννα μου!Καλα πρεπει να χει γελιο η πιτσιρικα!Εγω σημερα περιμενω την ανιψια μου!Ο Θεος να βαλει το χερι του γιατι εχει μαγκεψει το σκατο και μας την λεει με τη μια!Οχι τιποτα αλλο αλλα μαςς κανει ν αναρωτιωμαστε αν τα παιδια σημερα εινααι πολυ εξυπνα η αν εμεις ειμαστε πολυ χαιβανια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Νακι πολυ ωραιο!Ποσο παει το μαλλι?Γενικα ρωταω!

εδω βρηκα μονο το παλιο μοντελο στα 750 ευρω περιπου αλλα απο Γερμανια το νεο μοντελο(εχουν διαφορα στις ροδες) εχει 620 και το παλιο 520!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

διακοπες θα πατε?

αστερια οχι διακοπες φετος δυστυχως δε γινεται για κανενα μπανακι εδω κοντα ναι αλλα διακοπες τσουκ!

ασε και θελω τοσο πολυ να παμε αλλα του χρονου ολοι μαζι!

και ειναι μερικα νησακια που θελουμε χρονια να παμε κι ολα κατι γινεται μια που εχουμε 10 γαμους καθε καλοκαιρι μια που γινομαστε κουμπαροι μια τωρα ο μπεμπης ασε!

θελω να παω πολυ μηλο,συρο,ικαρια,κυθηρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εδω βρηκα μονο το παλιο μοντελο στα 750 ευρω περιπου αλλα απο Γερμανια το νεο μοντελο(εχουν διαφορα στις ροδες) εχει 620 και το παλιο 520!!

:shock:

Μια περιουσια!Αλλα αμα θες κανε κι αλλιως!Δεν γινεται!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ο Παπακωσταντινου και οι υπολοιποι 300 μαζι με τα λαμογια που σερνουν μαζι τους αν εδιναν το μισθο τους για ενα μηνα θα ειχαμε ξεχρεωσει και θα καναμε και παρτυ!

σιγα μην τα δωσουνε..οταν ρωτησαν καποιον υπουργο γιατι κοβουν τις συνταξεις κ τα πολυτεκνικα επιδοματα κ δεν κοβουν απο τους βουλευτες αυτος απαντησε:συγνωμη απο τους βουλευτες θα αρχισουμε;

οχι ρε μλκ αρχισε πρωτα απο τους συνταξιουχους των 400 ευρω ,απο την πολυτεκνη οικογενεια,απο το μισθωτο που περνει 600 ευρω κ εχει να ζησει παιδια κ να φερει βολτα ολοκληρο σπιτι,απο τον επαγγελματια που δουλευει ολη μερα για να μπορεσει να βγαλει τεβε φπα περαιωση εμπορους νοικι ρευμα ..κ αν απο σποντα μεινει κατι στο τελος του μηνα γιαυτον να βρειτε ευκαιρια να του τα αρπαξετε κ αυτα..ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ...:mad::x:x

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι γιωργια και μενα αυτο μου ειπαν!η Σαντορινη ειναι κλεισμενη πολυ καιρο τωρα κυριως απο ξενους βεβαια,αλλα θα εχουν φουλ σεζον κι αυτο μετραει!

παπακι δεν μου ειπες,τα φρουτα επιτρεπονται?γιατι η μαμα μου επιμενει οτι πχ το καρπουζι εχει πολυ ζαχαρη!ειναι δυνατον?εγω νομιζω οτι εχει φρουκτοζη.

τωρα το ειδα για τα φρουτα παει το χασα!

ναι κανει να τρως αλλα με μετρο.ας πουμε 10 φραουλες οχι 1 κιλο

μιση φετα καρπουζι,1 φετασ πεπονο,2 βερυκοκα,1 ροδακινο μεγαλο η 2 μικρα και παει λεγοντας!

οχι μπανανα,σταφυλι και συκα

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Στις επομενες εκλογες ολοι Σ.Ε.Χ.!(Σας Εχω Χ@σμενους)!!!!!!!!!!!!!!!

Μονη σου μπαινεις στο μπανιο καλε?Δεν φοβασαι μην γλυστρισεις?

αχ ασε και μπηκα κρυφα!

ο αντρας μου φωναζει οταν λοιπον δε θα μπαινεις αλλα τι να κανω ρε συ σημερα ειναι υπηρεσια και θα ερθει στις 8 το απογευμα κι εγω θελω να παω κομμωτηριο στις 6.30 τι να κανω με τη μπιχλα να παω;;ασε που στις 8-9 θα ερθουν και οι κουμπαροι μου να μας δουν για σουκου.ε ποτε να κανω μπανιο;;μπηκα σιγα σιγα.

566b716e1f.png?html%22

:shock:

Μια περιουσια!Αλλα αμα θες κανε κι αλλιως!Δεν γινεται!

μην το λες αυτο που πηρα εγω μας βγηκε τα διπλα ακριβως.αλλα μας αρεσε τοσο πολυ οποτε ειπαμε να τα δωσουμε.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Στις επομενες εκλογες ολοι Σ.Ε.Χ.!(Σας Εχω Χ@σμενους)!!!!!!!!!!!!!!!

κ γω μαζι σου ζωρζετ..!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αννα τι κανους οι κοριτσαρες σου?

καλημερα νακι. αχ κερασακια ε?

sory που βγηκα ετσι...

παπακι με την κουβερτα την αδελφη μου κοροιδευα πικε εχω παρει και 2 σεντονια για το νοσοκομειο. τωρα πανες πρε[πει να παρω και αλλες...

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα αννα τι κανους οι κοριτσαρες σου?

καλημερα νακι. αχ κερασακια ε?

sory που βγηκα ετσι...

παπακι με την κουβερτα την αδελφη μου κοροιδευα πικε εχω παρει και 2 σεντονια για το νοσοκομειο. τωρα πανες πρε[πει να παρω και αλλες...

κερασια ε;;;;παω να φαω και ενα ροδακινο μιαμ!επανερχομαι!

ναι παρε πανες και λαβετες πολλες!

566b716e1f.png?html%22

Κοπελιες σας αφηνω,παω να μαγειρεψω τιποτα να φαω γιατι λειπουν οι δικοι μου κι εχω μεινει μονη σαν το λεμονι!Τα λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...