Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Χελοου!Τι κανετε κοριτσαρες?Τελειωσα με τις δουλειες,υποδεχτηκα και τους πρωτους πελατες και τωρα αραζω!Μπηκα χτες βραδυ μπας και βρω καμια αλλα νεκρα!Ουτε η Τζενη δεν μιλαγε μονη της!χαχαχαχαχαχχααχχαχ

καλημερα γιωργια...

εχω παρει αγωγη με χαπια πρωι μεσημερι βραδυ ,2 κρυα ντους καθε μερα κ μπορω να πω εχω δει προοδο:rolleyes:

τι κανεις,χαθηκες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα μην αγχωνεσαι γιατι χρονο με το χρονο τα πραγματα αλλαζουν.σκεψουν οτι αν χρειαστεις εσυ βλαστοκυτταρα πλεον μπορουν να σου παρουν απο εναν φρονιμητη σου.οποτε μη βγαζετε φρονιμητες κοριτσια!

Σοβαρα?Ενας μου εμεινε κι ελεγα να παω να τον ξεπατωσω κι αυτον!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλα ειμαι Τζενακι!Τωρα ξεκουραζομαι καπως!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

διακοπες θα πατε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αστερια εγω ειμαι ηδη διακοπες!Παντως γενικα οπως βλεπω απο τις κρατησεις μου,κριση-κριση αλλα ολοι πανε διακοπες!

Διαφημίσεις

ναι γιωργια και μενα αυτο μου ειπαν!η Σαντορινη ειναι κλεισμενη πολυ καιρο τωρα κυριως απο ξενους βεβαια,αλλα θα εχουν φουλ σεζον κι αυτο μετραει!

παπακι δεν μου ειπες,τα φρουτα επιτρεπονται?γιατι η μαμα μου επιμενει οτι πχ το καρπουζι εχει πολυ ζαχαρη!ειναι δυνατον?εγω νομιζω οτι εχει φρουκτοζη.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

tJd1p3.png

Αστερια εγω ειμαι ηδη διακοπες!Παντως γενικα οπως βλεπω απο τις κρατησεις μου,κριση-κριση αλλα ολοι πανε διακοπες!

αυτα βλεπει κ ο παπακωνσταντινου κ μας βαζει το παλουκι πιο βαθια...στην...καρδια....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι,οι ξενοι δεν εχουν προβλημα!Οι Ελληνες πανε να δημιουργησουν προβλημα και να εκμεταλλευτουν την κατασταση αλλα ειμαι της γνωμης οτι οποιος εχει κανει το κουμαντο του και διακοπες θα παει και τιμη καλη θα βρει ψαχνοντας και μια χαρα θα περασει.Οποιος δεν εχει κανει το κουμαντο του και δεν τον φτανει η τσεπη του ας κατσει σπιτι του κι ας μην παει να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι.

Οσον αφορα το καρπουζι απ οσο ξερω ειναι απαγορευτικο σε οσους ανεβαζουν ζαχαρο και σε οσους κανουν διαιτα.

αυτα βλεπει κ ο παπακωνσταντινου κ μας βαζει το παλουκι πιο βαθια...στην...καρδια....

Ο Παπακωσταντινου και οι υπολοιποι 300 μαζι με τα λαμογια που σερνουν μαζι τους αν εδιναν το μισθο τους για ενα μηνα θα ειχαμε ξεχρεωσει και θα καναμε και παρτυ!

Διαφημίσεις

Νακι πολυ ωραιο!Ποσο παει το μαλλι?Γενικα ρωταω!

sorry μπηκα να κανω ενα μπανιο στα γρηγορα γιατι λεω το απογευμα να παω ενα κομμωτηριο για ενα ισιωμα γιατι πραγματικα δεν εχω κουραγιο να τα κανω μονη μου αφηστε που ζεσταινομαι κι ολας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αστο καλο του ολο με πεταει εξω... Αστερια μου ποτε με το καλο γεννας; Παπακι υπομονη πλησιαζει η μερα που θα τον παρεις αγκαλια! Γωγα μου μακαρι να ειναι γεματο το καλοκαιρι! Εμεις τρεχουμε φτοιαχνω τα χαρτια της Εβελινας για το σχολειο την τρεχω σε προβες του μπαλετου για γιορτη και τωρα σιδερωνω 3 πλυντηρια ρουχα για να φτοιαξω βαλιτσες γιατι παμε Χαλκιδα εχω γαμο το σαββατο και βαφτιση την κυριακη... Ευτυχως μπηκα στα ρουχα μου και εχω να βαλω γιατι δεν ελεγε να ψωνισω μονο για τωρα... Μπηκα μεχρι και στα τζιν μου και εχω τρελη χαρα! Εχω δε πεθανει στα γελια με την μικρη που κοιμαται ανοιγει το ενα ματι ριχνει μια πορδιτσα και ξανακοιμαται...χαχαχα

Μονη σου μπαινεις στο μπανιο καλε?Δεν φοβασαι μην γλυστρισεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...