Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

πολυ..εχω λιγη δουλιτσα στο μαγ γιαυτο αργω να απαντησω...

τι κανεις;

καλα ειμαι τζενιω μου μια χαρα!εδω παιζω με το βατραχακι ολο κουνιεται κι εγω τον γαργαλαω χιχιχιχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπακι 36 ε?

αχ 36 ναι η αλλιως αλλες 28 μερες το πολυ.

θελω τοσο πολυ να τον δω θα σκασω απο την αγωνια μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερααααααα τι κανετε;

που εισαι εσυ γυναικακι μου;;τρεχεις;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα αστερια μου μονο αιμα μου ειπαν δεν φυλανε το λωρο στο παπανικολαου.αλλα πραγματικα δεν σκεφτομαι να κανω οτιδηποτε αλλο για το λογο του οτι παιζει τρελη απατη στην ελλαδα.και ολο κλεινουν κι ολας τραπεζες κι ουτε που ενημερωνουν.

ακριβως γιάυτο δε θελω να τα δωσω σε ιδιωτικη τραπεζα.Πηρα τηλ στη δημοσια και μου εκαναν μια γρηγορη ενημερωση και μου ειπαν οτι το αιμα ουτως η αλλιως δεν θα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για μας.Μεγαλο μπλεξιμο!!!

ηρθαν τα επιπλα σας?

α,αυτες τις μερες δεν ειχατε επετειο?μαλλον εχει περασει αλλα να ευχηθω:να ειστε παντα αγαπημενοι,με το καλο να υποδεχτειτε το βατραχακο σας και να αποκτησετε την οικογενεια που επιθυμειτε!

τζενακι τι κανεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Χελοου!Τι κανετε κοριτσαρες?Τελειωσα με τις δουλειες,υποδεχτηκα και τους πρωτους πελατες και τωρα αραζω!Μπηκα χτες βραδυ μπας και βρω καμια αλλα νεκρα!Ουτε η Τζενη δεν μιλαγε μονη της!χαχαχαχαχαχχααχχαχ

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

καλημερα Αννα!τι κανουν οι μικρες σου?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ακριβως γιάυτο δε θελω να τα δωσω σε ιδιωτικη τραπεζα.Πηρα τηλ στη δημοσια και μου εκαναν μια γρηγορη ενημερωση και μου ειπαν οτι το αιμα ουτως η αλλιως δεν θα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για μας.Μεγαλο μπλεξιμο!!!

ηρθαν τα επιπλα σας?

α,αυτες τις μερες δεν ειχατε επετειο?μαλλον εχει περασει αλλα να ευχηθω:να ειστε παντα αγαπημενοι,με το καλο να υποδεχτειτε το βατραχακο σας και να αποκτησετε την οικογενεια που επιθυμειτε!

τζενακι τι κανεις?

να σαι καλα κουκλα μου και σε σενα το ιδιο ευχομαι να ειστε παντα χαρουμενοι με τα παιδακια σας και να τα βλεπετε να μεγαλωνουν και να σας κανουν υπερηφανους!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα γεωργιτσα παλι δουλευεις;;

κατσε βρε λιγο να χαλαρωσεις.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Τωρα ανοιξε η σαιζον παπακι μου!Τωρα ηρθε ο καιρος να δουλεψουμε!

Πως πας εσυ?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ηρθαν τα επιπλα σας?

τζενακι τι κανεις?

κοιτα μην αγχωνεσαι γιατι χρονο με το χρονο τα πραγματα αλλαζουν.σκεψουν οτι αν χρειαστεις εσυ βλαστοκυτταρα πλεον μπορουν να σου παρουν απο εναν φρονιμητη σου.οποτε μη βγαζετε φρονιμητες κοριτσια!

566b716e1f.png?html%22

Πως πας εσυ?

εχω ενα καρπουζακι μπροστα μου να με βαραινει αλλα μια χαρα δεν παραπονιεμαι μου αρεσει πολυ.μετραω αναποδα τωρα για 28 μερες.

566b716e1f.png?html%22

Πως πας εσυ?

ευχομαι να μην προλαβαινεις να κλεινεις δωματια φετος!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...