Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα δεν ειπα!

τι κανετε;;;

παλι δεν προλαβα καμια;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουου...παπι καλημεραααα

καλημερα κουκλιτσα!ποσο καιρο εχω να σε πετυχω να τα πουμε καλε;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε τι ζεστη ειναι αυτη σημερα;;;;

566b716e1f.png?html%22

Παπί πάρε περισσότερα εσώρουχα αμάνικα στο νοσοκομείο γιατί έχει ζέστη και ίσως δεν φορέσετε καν ζιπουνάκια από πάνω.Καλά καλά ούτε καλτσάκια δεν βλέπω να φοράτε.

Α και που σαι μην πάρεις σκούφο που αγόρασες μαζί....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! παπακι χαχαχαχ εδω δροσισε... δεκα μερες κοντα εφτανε 35..σημερα ειναι 28 πουλι ουραιαααα.....

εχθες ξανθη με περνει τηλ η μικρη και μου λεει τι πηρες για το νοσοκομειο και της λεω 2 κουβερτες μαλινες γιατι θα κρυωνει το μωρο....κοντεψε να μουρλαθει και να επιμενω χαχαχα.πανες δεν εχω παρει πολλες μονο 2 λες να μην φτασουν? εσωρουχα εβαλα 12

HouVp2.png

oVGVp2.png

Παπί πάρε περισσότερα εσώρουχα αμάνικα στο νοσοκομείο γιατί έχει ζέστη και ίσως δεν φορέσετε καν ζιπουνάκια από πάνω.Καλά καλά ούτε καλτσάκια δεν βλέπω να φοράτε.

Α και που σαι μην πάρεις σκούφο που αγόρασες μαζί....

οχι καλε δε θα παρω σκουφο,

καλτσακια πηρα αλλα ενταξει αφου εχω παρει λεπτα φορμακια ολοσωμα δε θα χρειαστουν τα καλτσακια.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα!!

ταιζω τα αγορακια μου κερασια και σας γραφω!!

παπακι εννοεις δωρεαν ειναι το αιμα ή και το τμημα του ομφαλιου λωρου?γιατι εμενα μου ειπαν οτι αυτο επειδη το κρατας για ιδια χρηση εχει χρεωση 1230 ευρω.Θελω να τα δωσω στη δημοσια τραπεζα αλλα σκεφτομαι οτι θα πρεπει να τα παει ο αντρας μου εντος 24ωρου.

να ρωτησω επισης:για καποιο λογο που δεν καταλαβα ο γιατρος μου εκοψε τα γλυκα,παρολο που δεν εχω παρει πολλα κιλα και η καμπυλη ηταν πολυ καλη.Μαλιστα μου ειπε οτι ισως την επαναλαβουμε καποια στιγμη.Εγω τωρα δεν τρωω γλυκα αλλα τρωω πολλα φρουτα,πειραζει?

αννετακι μου θα σας πω ποσο ειναι ο καθενας αλλα ποιος ειναι πιο ζωηρος δυσκολο γιατι συνηθως εχουν και οι 2 τα ποδαρακια τους δεξια,οποτε ολες τις κλωτσιες τις τρωω στο ιδιο σημειο!αφου πριν καιρο ελεγα στο γιατρο οτι αισθανομαι μονο τον εναν αλλα μου λεει οχι,απλως ειναι και οι 4 πατουσιτσες στην ιδια πλευρα:D

ρουχαλακια δεν παιρνω ουτε ενα ακομα γιατι μου εχουν δωσει τοσα πολλα που ουτε ξερω αν θα τα βαλουμε ολα!

θελω ομως ακομα σεντονακια ,πανες αγκαλιας και λιγα σελτεδακια.Αυτα απο λευκα ειδη.Μπουρνουζακια επισης αλλα λεω να περιμενω μηπως μου φερουν δωρο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! παπακι χαχαχαχ εδω δροσισε... δεκα μερες κοντα εφτανε 35..σημερα ειναι 28 πουλι ουραιαααα.....

εχθες ξανθη με περνει τηλ η μικρη και μου λεει τι πηρες για το νοσοκομειο και της λεω 2 κουβερτες μαλινες γιατι θα κρυωνει το μωρο....κοντεψε να μουρλαθει και να επιμενω χαχαχα.πανες δεν εχω παρει πολλες μονο 2 λες να μην φτασουν? εσωρουχα εβαλα 12

καλε οχι κουβερτες ειπαμε,κουβερτουλα πηρα μονο μια πικεδενια,ειδικα στα νοσοκομεια εχει αφορητη ζεστη.

πανες αγκαλιας παρε πολλες γιατι θα σου χρειαστουν σιγουρα.αφου ολο με τετοιες θα το αγκαλιαζεις κι εσυ και ολοι το μωρακι σου και θα λερωνονται πολυ γρηγορα.εγω εχω 5 κανονικες σαν λεπτες πικεδενιες και αλλες 8 σα σεντονακι λεπτο βαμβακι χασε.

566b716e1f.png?html%22

αληθεια ρε κοριτσια, για ντοπλερ δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος,μεχρι ποτε την κανουμε?

εμενα ο γιατρος μου εχει το μηχανημα και μου κανει καθε φορα ντοπλερ.

566b716e1f.png?html%22

οχι ρε γμτ ο Παρλιαρος φτιαχνει τσιζκεικ στον αλφα!!

ξανθη εσυ που εκανες ενεσεις κορτιζονης σου ειπε αν θα ξανακανεις?για ποσο καιρο μας καλυπτουν?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα κουκλιτσα!ποσο καιρο εχω να σε πετυχω να τα πουμε καλε;;

πολυ..εχω λιγη δουλιτσα στο μαγ γιαυτο αργω να απαντησω...

τι κανεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!!

ταιζω τα αγορακια μου κερασια και σας γραφω!!

παπακι εννοεις δωρεαν ειναι το αιμα ή και το τμημα του ομφαλιου λωρου?γιατι εμενα μου ειπαν οτι αυτο επειδη το κρατας για ιδια χρηση εχει χρεωση 1230 ευρω.Θελω να τα δωσω στη δημοσια τραπεζα αλλα σκεφτομαι οτι θα πρεπει να τα παει ο αντρας μου εντος 24ωρου.

να ρωτησω επισης:για καποιο λογο που δεν καταλαβα ο γιατρος μου εκοψε τα γλυκα,παρολο που δεν εχω παρει πολλα κιλα και η καμπυλη ηταν πολυ καλη.Μαλιστα μου ειπε οτι ισως την επαναλαβουμε καποια στιγμη.Εγω τωρα δεν τρωω γλυκα αλλα τρωω πολλα φρουτα,πειραζει?

αννετακι μου θα σας πω ποσο ειναι ο καθενας αλλα ποιος ειναι πιο ζωηρος δυσκολο γιατι συνηθως εχουν και οι 2 τα ποδαρακια τους δεξια,οποτε ολες τις κλωτσιες τις τρωω στο ιδιο σημειο!αφου πριν καιρο ελεγα στο γιατρο οτι αισθανομαι μονο τον εναν αλλα μου λεει οχι,απλως ειναι και οι 4 πατουσιτσες στην ιδια πλευρα:D

ρουχαλακια δεν παιρνω ουτε ενα ακομα γιατι μου εχουν δωσει τοσα πολλα που ουτε ξερω αν θα τα βαλουμε ολα!

θελω ομως ακομα σεντονακια ,πανες αγκαλιας και λιγα σελτεδακια.Αυτα απο λευκα ειδη.Μπουρνουζακια επισης αλλα λεω να περιμενω μηπως μου φερουν δωρο.

καλημερα αστερια μου μονο αιμα μου ειπαν δεν φυλανε το λωρο στο παπανικολαου.αλλα πραγματικα δεν σκεφτομαι να κανω οτιδηποτε αλλο για το λογο του οτι παιζει τρελη απατη στην ελλαδα.και ολο κλεινουν κι ολας τραπεζες κι ουτε που ενημερωνουν.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...