Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλησπερα!!!!

ξανθουλι παρε τσ λυκακια που δεν το ξερω.σου εχω στειλει και πμ νομιζω εκτος αν απετυχε η αποστολη!

μαρακι ναι δε θα χρησιμοποιησω μπιμπερο και πιπιλα απλα τα εχω αγορασμενα για παν ενδεχομενο.αντε εμβολιακι ε;;ωχ τσιμπι το μπουτακι!

αστερινα παει ο συγχρονισμος λιγο κρατησε αχαχα!

α κατι πρεπει να γινει γιατι θα μας το κλεισουν το καφε μας!κριμα ειναι πρεπει να το αναλαβει μια που να το ανοιγει και το κλεινει καθε μερα αλλιως θα μαραζωσει!αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα ζουζουνομονολογουδες χαχαχα

ειπα κι εγω να μπω να διαβασω νεα σας (πριν κανα τεταρτο εβαλα τον κανακαρη μου για υπνο (εγραψα διπλα) και ανεφερα πως σε κανα τεταρτο θα βογκαει ο μικρος για να σηκωθει απτο κρεβατι και νασουτον) ααααααααααχ ζεβρακογερασιμουλη κοιμηηηηηηηηηηησουυυυυυυυυυυυυυυυ (που λεει και ο σεφε) χαχαχαχα

παω μπας και τον ξανακοιμησω και θα επιστρεψω, αλλιως αργοτερα

φιλια σε ολες, μανουλες, εγκυουλες μοναχουλες(οχι για πολυ :P) και παιδακια, μπεμπακια, εμβρυακια

φιλακιααααααααααααα

α στειλτε διευθυνσεις να στειλω μπομπονιερουλες ιχαααααααααααααααα

εφυγαααααααα μαλωνει αυτος ο μπομπιρακος χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

tok tok ειναι κανεις εδω;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αδερφι δε σε προλαβα καλε!

να ξαναμπεις για παρεουλα!

566b716e1f.png?html%22

γεια σας!τι κανετε κορες??

εγω και τα λουκουμαδακια ειμαστε καλα(φτου φτου) γιατι τρεχαμε παλι αυτη τη βδομαδα!βεβαια την περναω σχεδον συνεχεια ξαπλα αλλα εχω υπομονη με το τσουβαλι!!την τριτη παλι παμε στο γιατρο,ελπιζω να εχουμε παρει καλο βαρος!

καναμε και τις ενεσουλες για τα πνευμονακια μας .

τελικα θα παρω 3 νυχτικακια ,πιστευω φτανουν.Πρεπει να παρω και σουτιεν θηλασμου.Μου εχουν μεινει και ψωνια για τα αντρακια μου αλλα τωρα δεν μπορω να παω,μαλλον θα στειλω τη μαμα μου.

α!κλεισαμε και το καροτσι μας!!!!!!!!:D

να ρωτησω,στο μαιευτηριο λεω να παρω 2 μονο φορμακια και 2 ζακετακια για τα μωρα.θελουν τιποτε αλλο?

παπακι απο πανες αγκαλιας ποσες εχεις??δεν ξερω ποσες να παρω,δε θελω να πλενω και ολη την ωρα.Τελικα με τα βλαστοκυτταρα εβγαλες ακρη?

εγω μπλεχτηκα!τελικα δωρεαν δεν ειναι πουθενα.

αννετακι τι νεα?ο μπεμπαρος καλα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

μαλλον δε μπηκα σωστη ωρα!θα μπω μαλλον αυριο το πρωι να τα πουμε.

καληνυχτα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα καλημερα..

νακι χαιρομαι που οι αστεριες σου ειναι μια χαρα!!!!!

για το αν φτανουν τα φορμακια για το νοσοκομειο καλυτερα να σου απαντησει καποια πιο αρμοδια ,αν κ νομιζω θα χρειαστεις παραπανω

αννετο εγω μπομπονιερα θελω απο τα χερακια σου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα σας.Νάκι υπομονή λίγο έμεινε.Τα αντράκια σου ανυπομονούν φαίνεται να τα αγκαλιάσεις....Ρούχα αν είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο δεν σου φτάνουν.Αν γεννάς σε ιδιωτικό θες μόνο τα ρούχα που θα τους βάλεις για να φύγετε να πάτε σπίτι σας.

Τζενάκο καλημέρα.Τελικά πότε θα έρθεις;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σας.Νάκι υπομονή λίγο έμεινε.Τα αντράκια σου ανυπομονούν φαίνεται να τα αγκαλιάσεις....Ρούχα αν είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο δεν σου φτάνουν.Αν γεννάς σε ιδιωτικό θες μόνο τα ρούχα που θα τους βάλεις για να φύγετε να πάτε σπίτι σας.

καλημεεεεερρρααααα...θα δω..πρεπει να απφασισει κ η κουμπαρα αν θα παει στο γαμο,αν δω οτι δεν βολευει θα πω του αγαπουλη να με φερει αυτος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοίτα 8 Ιουλίου θα κάνουμε πάρτι να σε έχω στους καλεσμένους μου;;;

αν πεφτει κυριακη δεν αποκλειεται..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω και τα λουκουμαδακια ειμαστε καλα(φτου φτου) γιατι τρεχαμε παλι αυτη τη βδομαδα!βεβαια την περναω σχεδον συνεχεια ξαπλα αλλα εχω υπομονη με το τσουβαλι!!την τριτη παλι παμε στο γιατρο,ελπιζω να εχουμε παρει καλο βαρος!

τελικα θα παρω 3 νυχτικακια ,πιστευω φτανουν.Πρεπει να παρω και σουτιεν θηλασμου.Μου εχουν μεινει και ψωνια για τα αντρακια μου αλλα τωρα δεν μπορω να παω,μαλλον θα στειλω τη μαμα μου.

να ρωτησω,στο μαιευτηριο λεω να παρω 2 μονο φορμακια και 2 ζακετακια για τα μωρα.θελουν τιποτε αλλο?

παπακι απο πανες αγκαλιας ποσες εχεις??δεν ξερω ποσες να παρω,δε θελω να πλενω και ολη την ωρα.Τελικα με τα βλαστοκυτταρα εβγαλες ακρη?

sisi μου καλημερουδια, αχ αυτα τα λουκουμαδακια τι σου κανουν μωλεεεεεεεεε...αστα να τα κανουν τωρα να ειναι ησυχα οταν με το καλο γεννηθουν!να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις γιατι μεταααααααααα θα παρακαλας!:tongue:με το καλο ο υπερυχος την τριτη, θα περιμενουμε νεοτερα (ξες ποσο ζυγιζουν τα αντρακια μας ποιος ειναι πιο ζωηρουλης κτλ)

τα νυχτικακια μια χαρα ειναι τρια...αν τυχον και χρειαστεις περνει η μανουλα σου και σου πλενει κανενα.

πολλα ρουχακια μη παρεις στα αντρακια μας γιατι ολοι φερνουν και μετα θα τρεχεις να αλλαζεις νουμερα, εξαλλου καλοκαιρακι ειναι (εγω τον κοιμηζω με ζιπουνι και αποτι φενεται σε λιγο μονο με την πανα), τα νινια μεγαλωνουν με τρελους ρυθμους οποτε...πανουλες αγκαλιας να παρεις να εχειςεγω εχω συμπληρωσει καμια δωδεκαδα (ε μην εχω συνεχεια πλυντηρια) λαβετες μη ξεχασεις (πολυ χρησιμες)

τωρα για κατι αλλο αν θυμαμαι καλα σε ιδιωτικο γεννας οποτε δεν ξερω αν χρειαζεται να παρεις κατι αλλο (καντους ενα τηλ να σε ενημερωσουν)

με το καλο το καροτσι σας να γεμισει με τα υπεροχα και πανεμορφα μωρακια σου!!!πωπω ευτυχια εις διπλουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια και πολυ πολυ αγαπη και στους τρεις σας!

καλημερα καλημερα..

νακι χαιρομαι που οι αστεριες σου ειναι μια χαρα!!!!!

για το αν φτανουν τα φορμακια για το νοσοκομειο καλυτερα να σου απαντησει καποια πιο αρμοδια ,αν κ νομιζω θα χρειαστεις παραπανω

αννετο εγω μπομπονιερα θελω απο τα χερακια σου..

εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

ηδη βγαζουμε προγραμμα γιατι θα κανουμε και σταση για μασα (του μικρου ετσιιιιιιιιιι?)

θα ενημερωσω για να ειναι και η νταφλουκω μετα της μητρος της!!!

εσυ τι κανεις?δουλεια εχει?τα ανηψουδια τι κανουν?

καλημερα κουκλα?τι κανεις?τελειωσατε με το σαλονι η ακομα?αντε και μη κουραζεσαι μην αρχισω να φωναζω μουαχαχα

ο μαφιοζος τι κανει?πως περναει στις διακοπες?η μικρη μας σου ριχνει???

φτου ρε γμτ παλι ξυπνησε..μυρουδια με παιρνει...παω μακια πολλα

θα ξαναμπω...ποτε? οταν κοιμηθει καλο μεσημερι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

α ρε αννετο δε σε προλαβα..καλα ειναι τα ανηψουδια ,η δουλεια ετσι κ ετσι..εννοειται οτι οταν θα ερθεις θα μαζευτουμε ολες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερια μου τι κανεις;;;

ολα καλα με τ αγορια σου!

λοιπον εγω εχω παρει 4 φορμακια για το μαιευτηριο ,ζακετακι δεν εχω παρει κανενα θα σκασει το παοδι κατακαλοκαιρο!αν κρυωσει λιγο κουβερτακι του εχω παρει.

πανες αγκαλιας εχω 5 κανονικες αλλα εχω παρει και 8 πολυ λεπτες βαμβακερες χασε που για καλοκαιρι ειναι οτι πρεπει.

βλαστοκυτταρα δωρεα σε δημοσια τραπεζα στο παπανικολαου θεσ.κης

χωρις καμια επιβαρυνση.αυτα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...