Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εχω χασει τον μπουσουλα δεν ξερω τι μου γινεται?

γιατι καλε μια χαρα τα λες!

εσυ ποτε εχεις πητ θα εχεις φαει σκεψου τον περισσοτερο καιρο μεσα στο καλοκαιρι και δεν θες πολλα κοντομανικα αλλα πιο πολλα φθινοπωρινα.γιατι μεχρι να σαραντισεις παει μπηκε η ψυχρα σωστα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ! αντε κοριτσακι να γεννησεις .... ειπαμε να παρουμε σειρα.χαχαχαχα

ενα κιλο σε ενα μηνα ποιυ πηρε η μικρη δεν ειναι πολυ?

ποσο ειπες οτι ειναι ρε συ ξεχασα

κατσε να δω στις 30 εβδομαδες ποσο ηταν ο δικος μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

α ναι η επανασταση 1821 αχαχα κατσε να δω την ατζεντα μου που τα γραφω ολα να μην τα ξεχναω!

λοιπον 29 και 4 μερες ηταν 1480γρ.

και 32 και 4 μερες ηταν 2 κιλα

αρα εσυ που εισαι καπου στη μεση μια χαρα εισαι 1800

566b716e1f.png?html%22

γιατι καλε μια χαρα τα λες!

εσυ ποτε εχεις πητ θα εχεις φαει σκεψου τον περισσοτερο καιρο μεσα στο καλοκαιρι και δεν θες πολλα κοντομανικα αλλα πιο πολλα φθινοπωρινα.γιατι μεχρι να σαραντισεις παει μπηκε η ψυχρα σωστα;;

εχεις δικιο..τωρα ομως δεν ξανα παω.. μολις σαραντισω και μετα θα της παρω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

απλα μου φανηκε παραξενο εγω περιμενα 1400, αντε ενα 1500 να ειναι καλα το μωρακι μου θα γινει θρεφταρη χαχαχα...

αλλα μου ειπε οτι ειναι 5 μερες πιο μεγαλη.

εσενα ποσο ειναι τωρα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

τωρα δεν ξερω ποσο θα εχει φτασει αλλα πριν μια εβδομαδα ακριβως ηταν 2400 τωρα δεν ξερω στις 15 μπορει και να εχει φτασει 2800!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

απλα μου φανηκε παραξενο εγω περιμενα 1400, αντε ενα 1500 να ειναι καλα το μωρακι μου θα γινει θρεφταρη χαχαχα...

αλλα μου ειπε οτι ειναι 5 μερες πιο μεγαλη.

εσενα ποσο ειναι τωρα?

οχι καλε δεν ειναι πολυ μεγαλη μια χαρα ειναι το κουκλι σου!

εμενα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.

για να δω την τεταρτη που θα παω ποσο θα εχει φτασει ειμαι πολυ περιεργη!

σκεψου οτι η κουμπαρα μου η αλλη ειναι 28η εβδομαδα και εχτες που πηγε στο γιατρο ειναι 1400 κι εμενα 1480 ηταν στις 30 εβδομαδες.παιδακι απο παιδακι διαφερει.

566b716e1f.png?html%22

βγαινω κουκλιτσα γιατι ηρθε ο καλος μου νωριτερα και θελω λιγο να τον δω.μαγειρευω κι ολας οποτε την κανω!αντε τα λεμε φιλακια!

566b716e1f.png?html%22

Καλησπέρα!

Πρόλαβα καμια;

Μην αγχωνεστε με τα ψώνια κορίτσια ότι έξτρα χρειαστεί που δεν τον έχετε πάρει κάποιος θα σας το φέρει και να ξέρετε πως τα ζουζουνια μεγαλώνουν πολυ γρήγορα! Οπότε μην περνετε παρά πολλά ρουχακια, λίγα απο ολα για αρχη και θα δείτε στην πορεία τι σας βολεύει. Θα σας φέρουν και δωράκια...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μη βιαστειτε να χρησιμοποιήσετε πιπιλες και μπιμπερο. Υπαρχει ο κίνδυνος της συγχισης θηλων πριν εδραιωθει ο θηλασμος. Παπακι θα κανείς και μαθήματα για το θηλασμο μαζί με του τοκετού; Εμάς εδώ μας έκαναν και βοήθησαν πολυ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Το έχει το καφέ να μιλάει η καθεμιά μόνη της! Χαχαχαχα

Εμείς σήμερα πάμε για εμβόλιο, ζυγισμα, μέτρημα κλπ...

Καλό μεσημερι

χαχαχαχαχαχαχ..εχεις δικιο μαρακι..τελικα το καφε φταιει κ οχι εγω...

τα ακουτε σεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Το έχει το καφέ να μιλάει η καθεμιά μόνη της! Χαχαχαχα

Εμείς σήμερα πάμε για εμβόλιο, ζυγισμα, μέτρημα κλπ...

Καλό μεσημερι

δεν εχουμε καλο συγχρονισμο....χαχαχαχχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Παπί και αστερίνα δεν χρειάζεστε μπιμπερό στο νοσοκομείο αν δεν μπορείτε να θηλάσετε έχουν μπουκαλάκια για γάλα μίας χρήσεως.Και προσοχή όχι πιπίλα στην αρχή αν θέλετε να θηλάσετε γιατί θα γίνει σύγχυση θηλών.

Παπί τελικά δεν μου είπες ποιο θες να σου πάρω.Θες το πιπί στον Μισισιπή;Το έχουμε και αυτό αλλά δεν τον ενθουσιάζει τόσο τον μικρό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...