Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα!!!! σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη,εχθες πηγαμε στον γιατρο ,και η αληθεια ειναι οτι τον εχω παρει με φοβο γιατι οποτε παω με χαρα, ολο και κατι θα μου βρει.

εχθες ομως ολα καλα! η μικρη ειναι 1821 χαχαχ μου λεει ο γιατρος να το θυμαμαι ''αριθμος επαναστασης''ειναι λεει πεντε μερες μεγαλητερη.και γενικα την βρηκε μια χαρα.μετα πηγαμε κλαι ψωνισαμε για την βαλιτσα.αλλα εχω και αλλα πολλα ακομα.

τωρτα ανυπομονω να τα πλυνω.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αστερινακι ολα καλα με την μικρουλα σου σουπερ ειναι!ασε κι εγω ετσι εκανα και τωρα ανυπομωνω να του τα φορεσω!εχω περασει στο επομενο σταδιο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα σας.

Παπί έχω πολλά του τριβιζά αλλά τα μαστ χαβ για τον γιο είναι τα λυκάκια και ο κροκόδειλος που πάει στον οδοντογιατρό.Τα άλλα είναι και για μεγαλύτερα αλλά δεν πειράζει θα τα βρούμε μπροστά μας...

Γενικά έχουμε μεγάλη παιδική βιβλιοθήκη μας αρέσει να διαβάζουμε και ο μικρός ήδη πολλές φορές ζητάει να του αγοράσω βιβλίο αν δει κάτι και του αρέσει...

Άλλη τρελή επιτυχία ο τριγωνοψαρούλης...

ξανθουλι ειναι πολυ καλο και το ποιος εκανε πιπι στο μισισσιπη εχει πολυ γελιο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παω να φτιαξω ενα τοστακι και επανερχομαι!

να παρει πηρα πρωι πρωι τη μαμα μου τηλ και ετρωγε με τον πατερα μοτ σπανακοπιτα και τρελαθηκα.θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

τι μανα εισαι εσυ της λεω;;;τα λενε αυτα τα πραγματα;;;και γελαγε!

566b716e1f.png?html%22

αστερινακι που σαι καλε;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παλι μονη μου με αφησατε καλε;;;;

καλα ε τα χω παρει λιγο τωρα με τα επιπλα που περιμενω.ολο ερχονται και ερχονται μου λενε και πουθενα τα επιπλα.τι κακο κι αυτο;;;μου ειχαν πει το αργοτερο 6 ιουνιου και τα εχω παραγγειλει 9 εβδομαδες πριν ετσι;;;;και εχει παει 9 ιουνιου τι θα γινει τελικα;;θα παρω τηλ και θα τους ξεχ@σω.

α εν τω μεταξυ εχω εξοφλησει κι ολας πριν μια εβδομαδα γιατι μου λεει αυτος εξοφληστε για να στειλω την παραγγελια και το καναμε αλλα περασε μια εβδομαδα και τιποτα.φουντωσα τωρα!

566b716e1f.png?html%22

ελα ρε [παπακι... τι λες ρε! τι περιμενουν? ααα!! και γω νευριαζω πολυ με αυτα! να τους ενοχλεις συνεχεια....γιατι αλλιως δεν βγαζεις ακρη.

να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο,γιατι εχω δυο αδελφες που γεννησαν και μια νυφη και τωρα που ετοιμαζω την βαλιτσα ,δεν εχω κανεναν να ρωτησω απλα πραγ,ματα.

πιπιλες και μπιμπερο πηρες το μηδεν νουμερο?

απο φορμακια τωρα που ειναι καλοκαιρι ειναι ολα κοντομανικα?

τα ζυπουνακια ειναι 00 ,03 η 06?

τα μιπμπερο θα τα αποστειρωσεις?

HouVp2.png

oVGVp2.png

που ειστε καλε;

ρουλα εγω τα εα σου τα εμαθα απο ψες..

παπι..ναιεχω δουλιτσες με φουντιτσες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερινακι;;;;

λοιπον ακου εχω παρει μονο ενα πιπιλακι για ωρα αναγκης το πιο μικρο νουμερο.στην αρχη θελει το πολυ μικρο.

μπιμπερο εννοειται οτι θα αποστειρωσεις αλλα να σου πω εγω δε θα παρω μαζι μου μπιμπερο στο νοσοκμειο λεω να το παλεψω να θηλασω αμεσως.τωρα βεβαια δεν ξερω μπορει να και να τα παρω μαζι με το θηλαστρο μηπως και δεν τα καταφερω.

καλτσακια πηρα 5 ζευγαρια τα πιο μικρα και βλεπουμε για τα πιο μεγαλα.

τωρα για τα φορμακια πηρα και τα 2.καλοκαιρινα υφαμσματαα λεπτα ολοσωμα αλλα και κοντομανικα να δουμε πως θ ειναι στην αρχη δεν ξερω καθολου.λενε οτι στην αρχη κρυωνουν λιγο γι αυτο θα δουμε.παντως πηρα μονο 7 ολοσωμα και 5 κοντομανικα και θα δω μετα τι αλλο θα χρειαστω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

που ειστε καλε;

ρουλα εγω τα εα σου τα εμαθα απο ψες..

παπι..ναιεχω δουλιτσες με φουντιτσες

πολλες δουλειες ακουω τζενακι!

αυτο ειναι καλο ρε συ!

δουλιτσα να υπαρχει και ολα καλα!

566b716e1f.png?html%22

πολλες δουλειες ακουω τζενακι!

αυτο ειναι καλο ρε συ!

δουλιτσα να υπαρχει και ολα καλα!

δεν εννοω τετοιες δουλειες...απο τις αλλες,απο αυτες που βαριεσαι να τις κανεις;αυτες...κ ξαναβγαινω παω να συνεχισω,εχω τη μικρη του αδελφου μου που μου λεει συνεχεια..αντε ποτε θα σηκωθουμε να κανουμε καμια δουλεια..γκρρρρρρρρ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερινακι;;;;

λοιπον ακου εχω παρει μονο ενα πιπιλακι για ωρα αναγκης το πιο μικρο νουμερο.στην αρχη θελει το πολυ μικρο.

μπιμπερο εννοειται οτι θα αποστειρωσεις αλλα να σου πω εγω δε θα παρω μαζι μου μπιμπερο στο νοσοκμειο λεω να το παλεψω να θηλασω αμεσως.τωρα βεβαια δεν ξερω μπορει να και να τα παρω μαζι με το θηλαστρο μηπως και δεν τα καταφερω.

καλτσακια πηρα 5 ζευγαρια τα πιο μικρα και βλεπουμε για τα πιο μεγαλα.

τωρα για τα φορμακια πηρα και τα 2.καλοκαιρινα υφαμσματαα λεπτα ολοσωμα αλλα και κοντομανικα να δουμε πως θ ειναι στην αρχη δεν ξερω καθολου.λενε οτι στην αρχη κρυωνουν λιγο γι αυτο θα δουμε.παντως πηρα μονο 7 ολοσωμα και 5 κοντομανικα και θα δω μετα τι αλλο θα χρειαστω.

α! ωραια εγω πηρα 2 ολοσωμα και μου ειπαν οτιδεν θα τα φορεσει εγω θα τα κρατησω. ολα τα αλλα τα πηρα κοντομανικα.

αλλα για το μπιμπερο ουτε εγω θελω να το παρω,αλλα δεν ξερω και τι γινεται...στο νοσοκομειο λογικα εχουν,γιατι οσο και να το αποστειρωσω παλι θα λερωθει μεσα στην βαλιτσα.καλτσακια πηρα 3 .

πιπιλες πηρα τρεις αλλα τις ειχε ολες μαζι το 00 νουμερο

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα αστερινακι ολα καλα με την μικρουλα σου σουπερ ειναι!ασε κι εγω ετσι εκανα και τωρα ανυπομωνω να του τα φορεσω!εχω περασει στο επομενο σταδιο!

αχ! αντε κοριτσακι να γεννησεις .... ειπαμε να παρουμε σειρα.χαχαχαχα

ενα κιλο σε ενα μηνα ποιυ πηρε η μικρη δεν ειναι πολυ?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...