Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τρια ποντικια μιλαγαν για το θαρρος τους!Λεει το πρωτο

-Εγω καθε πρωι πινω ενα σφηνακι ποντικοφαρμακο για να στανιαρω!

-Σιγα!απανταει το δευτερο.Εγω οταν θελω να γυμναστω κανω βαρη στην ποντικοπαγιδα!

-Λοιπον,λεει το τριτο.Βαρεθηκα κι εσας και τις βλακειες σας!Παω να γ@μ.. τη γατα!!!!!!!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φετος ρε Γωγα λεγαμε να ανεβουμε με τον αντρα μου και τα τεκνα το καλοκαιρι αλλα μας την επεσαν με γαμους και χαρες και δεν θα μεινει φραγκο.........Του χρονου τωρα να χουμε και την μπουμπου να τρεχει

Να εισαστε καλα,να χαιρεστε τα παιδακια σας κι εχετε χρονια να πατε διακοπες!Υγεια πρωτα απ ολα κι ολα τ αλλα γινονται!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Αννα μου σορυ αλλα κι εγω αν ειχα στρατσιατελα τωρα δεν θα εδινα και λυπαμαι για τον απεριγραπτο εγωισμο μου καθως και για την υπερμετρη ιδιοτελεια μου!Τι ειπα ο ανθρωπος!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εχουμε 2 χρονια που λεμε να παμε καπου προς τα πανω και εδειχνα τις φωτο στον αντρα μου και του αρεσε οποτε λεγαμε για φετος μετα εγινε οτι εγινε το καλοκαιρι ειπαμε γι αυτο αλλα παλι δεν θα παμε πουθενα.............ναι μωρε να μαστε καλα και καποτε θα ξαναπαμε διακοπες..........

Εχουμε 2 χρονια που λεμε να παμε καπου προς τα πανω και εδειχνα τις φωτο στον αντρα μου και του αρεσε οποτε λεγαμε για φετος μετα εγινε οτι εγινε το καλοκαιρι ειπαμε γι αυτο αλλα παλι δεν θα παμε πουθενα.............ναι μωρε να μαστε καλα και καποτε θα ξαναπαμε διακοπες..........

και να χαιρεσαι που εγινε οτι εγινε γιατι δεν νομιζω να μπορει κανεις να το ανταλλαξει με ολες τις διακοπες του κοσμου!

Διαφημίσεις

:-) Τελεια!Ζηλευω......

θα τα κάνεις κι εσύ......δεν βλεπεις εδώ την γηραιότερη της παρέας ?:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τσαο Φαιη

Μαρη ποση ωρα τα σκεφτοσουν αυτα για να ταγραψεις????????χαχαχαχαχα

Καταναλωσα πολλη φαια ουσια λεμε!

Με το καλο τωρα Κιττυ μου να ερθει ο μπεμπουκος και να τα χαρειτε!!!

Πωπω θα λιωσει στον υπνο η μικρη αν την πηρε ο υπνος απο τις 8...........

Ευχαριστώ πολυ :P:p κι για άλλη μια φορά ανταποδίδω:P

τωρα που εκανα μπάνιο , είδα οτι άρχισε να εχει υγρό το στήθος μου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

και να χαιρεσαι που εγινε οτι εγινε γιατι δεν νομιζω να μπορει κανεις να το ανταλλαξει με ολες τις διακοπες του κοσμου!

Μαρη δεν μιλαω για την εγκυμοσυνη γι αυτο το εμαθα τον σεπτεμβρη.....Για τον θανατο του πεθερου μου λεω......και αν το συγκρινω με αυτα που εγραψες μου ρχεται να λιωσω απο τα γελια.........

θα τα κάνεις κι εσύ......δεν βλεπεις εδώ την γηραιότερη της παρέας ?:tongue::tongue::tongue:

Σιγα βρε Μαθουσαλα εσυ!χαχαχαχαχαχαααα

Εχει ο Θεος.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...