Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τζενάκη δεν θα πάω καθόλου θάλασσα φέτος.Η γιατρός μου δεν αφήνει εκτός και αν η θάλασσα είναι πεντακάθαρη.Αλλά δεν με πειράζει είναι το λιγότερο.Άσε που δεν θέλω να ριψοκινδυνέψω γιατί εγώ γεννάω φυσιολογικά και ότι μικρόβιο αρπάξω θα το κολλήσει το μωρό βγαίνοντας.Ευτυχώς δεν με έχει πιάσει ακόμα ζέστη εδώ είμαστε καλά έχει και δροσιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε? Όλα καλά?

μαθαίνω τα ευχάριστα για όλες. Άννα πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τη μικρή σου....

Εγώ εδώ φουσκώνω πια σιγά σιγά, επιτέλους, άρχισε να φαίνεται η εγκυμοσύνη. Οι γιοί μου κάνουν από τώρα σαν τρελοί για την αδερφή τους, πράγμα που με κάνει πολύ χαρούμενη. Έχω πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ κάν ότι είμαι έγκυος, μόνο η μέση μου μου το θυμίζει που και που. Κάνω γυμναστικούλα και μου περνάει. Περιμένω να πάμε διακοπές και με την επιστροφή να υποδεχτούμε ένα γερο μωράκι. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς.

Αστερίνα άστο το θέμα των κιλών, μην το πιάσουμε.....εγώ έχω βάλει στόχο τα 10 αλλά που....έχω ήδη πάρει 6. Μου μένουν άλλα 4...σιγα

mIdZp3.png

Τζενάκη δεν θα πάω καθόλου θάλασσα φέτος.Η γιατρός μου δεν αφήνει εκτός και αν η θάλασσα είναι πεντακάθαρη.Αλλά δεν με πειράζει είναι το λιγότερο.Άσε που δεν θέλω να ριψοκινδυνέψω γιατί εγώ γεννάω φυσιολογικά και ότι μικρόβιο αρπάξω θα το κολλήσει το μωρό βγαίνοντας.Ευτυχώς δεν με έχει πιάσει ακόμα ζέστη εδώ είμαστε καλά έχει και δροσιά...

Ρε συ ξανθή γιατί? Εμένα με άφησε. Άσε που κολυμπάω εδώ και ένα 15ήμερο σε πισίνα και θα συνεχίσω. Και στον μικρό μου που γεννήθηκε καλοκαίρι έκανα μπάνια

mIdZp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Μία εβδομαδούλα έμεινε για να επιστρέψει η κοπέλα και να ξαναγυρίσω και στη δουλειά....!!!!Θα τα λέμε από εκεί όπως παλιά...!!!!Σήμερα πάλι τρέχω αλλά είπα να κάνω ένα διάλλειμα για καφεδάκι...Ελπίζω να μην ξυπνήσει η μικρή, αν και είναι η ώρα της...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ρε συ ξανθή γιατί? Εμένα με άφησε. Άσε που κολυμπάω εδώ και ένα 15ήμερο σε πισίνα και θα συνεχίσω. Και στον μικρό μου που γεννήθηκε καλοκαίρι έκανα μπάνια

Ούτε και εμένα με άφησε πάντως, ούτε πισίνα ούτε θάλασσα....και έτσι θυσίασα τρία καλοκαίρια...το ένα στο πρώτο τρίμηνο, το άλλο στο δεύτερο και το άλλο στο τρίτο....Άξιζε όμως...Υπομονή!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

μαθαίνω τα ευχάριστα για όλες. Άννα πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τη μικρή σου....

Εγώ εδώ φουσκώνω πια σιγά σιγά, επιτέλους, άρχισε να φαίνεται η εγκυμοσύνη. Οι γιοί μου κάνουν από τώρα σαν τρελοί για την αδερφή τους, πράγμα που με κάνει πολύ χαρούμενη. Έχω πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ κάν ότι είμαι έγκυος, μόνο η μέση μου μου το θυμίζει που και που. Κάνω γυμναστικούλα και μου περνάει. Περιμένω να πάμε διακοπές και με την επιστροφή να υποδεχτούμε ένα γερο μωράκι. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς.

Αστερίνα άστο το θέμα των κιλών, μην το πιάσουμε.....εγώ έχω βάλει στόχο τα 10 αλλά που....έχω ήδη πάρει 6. Μου μένουν άλλα 4...σιγα

Αννιώ μου......τέλεια....να προσέχεις!!!!Όσο για τα κιλά, καλά κάνεις και προσέχεις....Εγώ την τελευταία φορά πήρα 20!!!!Αλλά μετά έχασα 32!!!!!Όποια κοπέλα θέλει...έχω φοβερή δίαιτα να της στείλω!!!!!( για μετά τη γέννα εννοείται!!!!!)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

έχασες 32?????? καλά ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Γενικώς αδυνατώ να κάνω δίαιτα, οπότε προτιμώ να προσέχω γενικώς για να μην ταλαιπωρούμε μετά...καλά, μη φανταστείς, κάνω και τις παρασπονδίες μου...

mIdZp3.png

Αννιώ μου ούτε και εγώ τα πάω καλά με τις δίαιτες αλλά αυτή τη φορά δεν έκανα δίαιτα...έκανα διατροφή και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου....και μάλιστα με ευνόησε στον θηλασμό γιατί έκανα δίαιτα για θηλασμό....Όλα έγιναν εύκολα και πολύ γρήγορα...!!!!!Αν θέλεις μπορώ να σου τη στείλω όταν γεννήσεις...αν και αν προσέξεις ίσως να μην χρειαστεί!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες! Εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα η μπουμπου ειναι 4150γρ και 57,5 ποντους δηλαδη πηραμε 1600γρ σε 35 μερες και 6 ποντους. Η μικρη εβγαλε κατι σπυρακια στο προσωπο και μου ειπε να της βαζω λιγο χαμομηλακι με λιγο δικο μου γαλα...Οπως καταλαβατε η παιδιατρος μας προτιμα φυσικες λυσεις και οχι φαρμακα και αλοιφες

φτου σας κοπελαρες μου!!!!!!!ω πωπωπωπωπωπω νυφη σκλιναρικοβα θα εχω το πα δεν το πα?

τα σπυρακια δεν ειναι τιποτα, θα φυγουν κι εμεις ειχαμε και ακομα βγαζουμε (αλλα τωρα ειναι απτα σαλια και απτα γαλατα την ωρα του φαγητου)

να μου φιλησεις τις τσουπιτσες!ενα μεγαλο φιλι και σε σενα συμπεθερουλα μου και τα χαιρετησματα μου στον αντρουλη σου (ψυχη εχει κι αυτος χιχιχι)!

αννουλι δε σε ξεχασα για το δωρακι της μικρης

ουτε την αννετ για το δωρο βαφτισης απλα δε βγαινω απο το σπιτι να παω αγορα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα σας στειλω κατι σχετικο με την ηλικια σας βεβαια!

ναι εσυ μη χασεις...βρε κατσε και κανει ζεστη...μη ταλαιπωρησε στην κατασταση σου..εξαλλου ειπαμε η αγαπη ειναι το πολυτιμοτερο δωρο!αυτο θελουμε!το ανηψουδι μου τι κανει?σε ταραζει στις κλωτσιες?

το ιδιο που εφερε και σε μένα ?

Αννετάκι , χονδρική τα παιρνεις ?:-P:razz::-P

κι εγω ακομα δεν εχω γραψει:rolleyes::rolleyes:

ψαχνω κι εγω -καλα δεν εψαξα και πολυ- , ενα ιδιο να το κανω δωρο , και δεν βρισκω. Αννετ , απο πούθε τα πήρες ?

αη μαρη...οταν της το πηρα μου αρεσε τρελα και παρειγγειλα και για την συμπεθερα μου και για σενα και για μενα (εχω δυο οπως καταλαβατε)

απτην γειτωνια μου, αν θες σου παραγγελνω και στο φερνω οταν συναντηθουμε...πεςτο κι εγινε

καλημερα !

ξασνθη εγω τι να πω που σηκωνομαι την νυχτα για τσισα πανω απο 5 6 αναλογος ,το ρεκορ μου ειναι 10! χαχαχα αστα .ομως μετα ξανα κοιμαμαι και ουτε που το καταλαβαινω..αλλα ειναι αποθημενο,παντα σηκωνομουν πρωι και ελεγα αχ! να μπορουσα να ξαπλωσω ! μια ωριτσα εστω δεκα λεπτα.... και τωρα που μπορω.

αστερινα εδω εγω και σηκωνομαι 4 φορες τη νυχτα

καμια μερα θα αποκοιμηθω στην λεκανη χαχαχα

εσυ ολα καλα?

μια χαρα ειστε, εδω λιωνουμε,

και να μη κουραζεσαι ενταξει?δεν εχεις καμια βοηθεια?

αννιω μου τι κανεις ρε κοπελιτσα?τα αντρακια σου, η κοιλομπουμπιτσα?θα ριχνει τις γυροβολιες της τωρα ε?αααααχ υπεροχα

με τα κιλα μη αγχωνεσαι βρε, τωρα το καλοκαιρι θα τρως πολλα φρουτακια και σαλατιτσες και θα τα ελεγξεις τα κιλα

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Μία εβδομαδούλα έμεινε για να επιστρέψει η κοπέλα και να ξαναγυρίσω και στη δουλειά....!!!!Θα τα λέμε από εκεί όπως παλιά...!!!!Σήμερα πάλι τρέχω αλλά είπα να κάνω ένα διάλλειμα για καφεδάκι...Ελπίζω να μην ξυπνήσει η μικρή, αν και είναι η ώρα της...

ερακι μου καλα εισαι?τα πιτσιρικακια?να μου τα φιλησεις!

ωωωχ ξυπνησε ο αγας.παω φιλια σε ολες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Δεν με αφήνει Αννιώ γιατί τώρα είμαστε στο τέλος.Γενικά δεν αφήνει πρώτο τρίμηνο και μετά τις 30 εβδομάδες.Άσε που εδώ στην Αθήνα δεν παίζει να βρω πεντακάθαρη θάλασσα.Αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Το μπάνιο είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή την φορά...

κοριτσαρες....σημερα ειμαι λιώμαααααα.......................

ο μπεμπης σνησυχος , δεν ετρωγε και πανω που κοιμηθηκε επρεπε να παμε παιδιατρο.............μας τσιμπήσανε τα μπουτάκια !!!!!!!!!!!!!!

αν βαλεις μαζι και τους κολικους .....τρέλααααα................

ευτυχως δεν εκλαψε πολυ........τωρα κοιμαται το καλο μου !!!! παω κι εγω να κανω μπανιο και να ξαπλαρω

καληνυχταααα !!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αγαπες τι κανετε;;;;

εγω απολαμβανω το πιο καθαρο σπιτι του κοσμου χιχιχχιχι τι τελεια ουτε ενα ασιδερωτο ουτε ενα απλυτο πιατο ουτε ιχνος σκονης!αχ τι καλα!

αδερφακι ασε το τι κλωτσια τρωω αλλα πολυ μου αρεσει!αχαχα!

κιττακο σε κουραζει πολυ το ζουζουνι ε;;

ξανθουλι αν βρηκες το βιβιλιο θα σε φιλησω!

αννουλι τι κανεις μωρε;;μπαινε λιγο να μας λες κανενα νεακι;;

ερακι κανε μια βδομαδα υπομονη και μετα ολα ρολοι παλι!α σε ευχαριστησα για την διαιτα θα την κανω κατα γραμμα γιατι μπορει στην εγκυμοσυνη να πηρα ως τωρα 7 κιλα αλλα ξεκινησα με 15+ οποτε ενα 25αρακι θα θελα παρα πολυ να το χασω μεχρι τη βαφτιση μας οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα!

μαρακι να μπαινεις πιο συχνα βρε να μας λες νεα απο το μπομπιρα!τον θηλαζεις ε;;πως ειναι κουραστικο η μια χαρα;;

γεωργια που χαθηκες παλι βρε ψυχη;;

μινακι πως παει;;πηγες καθολου στο γιατρο εκανες αλλη χοριακη πες μας καλε να χαρουμε!

τζενακι που εισαι αγαπη ολα καλα;;;σε εχασα εγω εχω καιρι να σε πετυχω εχεις δουλιτσες;;;

αστερινακι πηγες γιατρο;;;για πες νεα καλε ολα καλα ποσο ζυγιζει το κουτσικο;;;;

αντριανουλιιιιιιιιιιιιιιιι χαθηκες καλε!!!!!!!!!!!!!!!!μπες να πας πεις τι κανει το νταφουλκακι τρωει η ακομα σου κανει ναζακια;;;θελει να γινει μοντελακι μαλλον κορμι θανατηφορο!

αννιω μου πολυ χαιρομαι που ολα πανε ρολοι!χαιρονται οι πριγκιπες σου που θα εχουν να φροντιζουν τη βασιλισσα που κοντοζυγωνει ε;;λογικο!

αστερια βαλε βρε καμια φωτο απο το δωματιο των αγοριων να δουμε κι εμεις!κι εγω ανυπομωνω να τελειωσει να σας βαλω φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας!

τελικα δεν καταφερα να βρω σαιτ που να στελνει ελλαδα το φωτιστικο ψαρακι(φρεντυ)και πολυ στενωρηθηκα αλλα 112 δε δινω οι ατιμοι κλεφτες ντροπη τους!:(

οσο για τη θαλασσα εμενα δε με αφορα οποτε δε ρωτησα.αλλα στα μαθηματα ανωδυνου που ειναι πολυ καλα κοριτσια να πατε κι εσεις οι κοπελες ειναι θεες!πολυ ευγενικες και σου λυνουν καθε μα καθε απορια,μας ειπαν οτι στον 9ο δεν κανει μπανιο πουθενα γιατι αν γεννησεις φυσιολογικα πρεπει να ειναι πεντακαθαρος ο κολπος για να μην κολλησει το μωρο τιποτα.

οσο για πισινα επειδη εκανα χροοοονια κολυμβηση και ξερω τις πισινες απο την καλη και την αναποδη να ειστε σιγουρες οτι 96 στις 100 δεν δεν δεν πληρουν προδιαγραφες υγιεινης.οποτε σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μακρια μακρια!

τι αλλο;;;;

α η αντιβιωση τελειωση απο την κυριακη δε σας ειπα ολα καλα!

ισως να με ζαλισε λιγο αλλα οκ τελειωσε.

α κατι αλλο ξανθη τριβιζας ειναι εξαιρετικος και ψυχολογος πανω απο ολα με πολλα σεμιναρια και δικτακτορικα σε παιδικη ψυχολογια.οποτε εγγυηση!σε ολες τις σειρες του!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα σας.

Παπί έχω πολλά του τριβιζά αλλά τα μαστ χαβ για τον γιο είναι τα λυκάκια και ο κροκόδειλος που πάει στον οδοντογιατρό.Τα άλλα είναι και για μεγαλύτερα αλλά δεν πειράζει θα τα βρούμε μπροστά μας...

Γενικά έχουμε μεγάλη παιδική βιβλιοθήκη μας αρέσει να διαβάζουμε και ο μικρός ήδη πολλές φορές ζητάει να του αγοράσω βιβλίο αν δει κάτι και του αρέσει...

Άλλη τρελή επιτυχία ο τριγωνοψαρούλης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...