Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

βγαινω κουκλα μου πονεσε η μεση μου ρε συ!απαπααπαπα!παω να ξαπλωσω λιγο.ασχετο θελω πιτσα!αχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπί δες και τις άλλες προτάσεις μου και μου λες τι θες...

Άσχετο δεν θέλω να τρώω καθόλου έχω πρόβλημα;;;Με έχει πιάσει μια αφαγία σούπερ...Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν ήμουν έτσι ξαφνικά συχαίνομαι τα πάντα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γυναικακι ειδα το μμς καλα ε ειναι θεα λεμε!καλα βρε αθεοφοβη παπουτσακια της φορας;;;αχαχαχα ειναι πανεμορφη φτου φτου ματια μου!

να τη χαιρεσαι κουκλα μου να την καμαρωνεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπί δες και τις άλλες προτάσεις μου και μου λες τι θες...

Άσχετο δεν θέλω να τρώω καθόλου έχω πρόβλημα;;;Με έχει πιάσει μια αφαγία σούπερ...Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν ήμουν έτσι ξαφνικά συχαίνομαι τα πάντα...

ασε κι εγω δε θελω τιποτα ρε συ σε καταλαβαινω μονο φρουτα θελω να τρωω και χυμους!

εγω ακομα κι αν θελησω να φαω κατι μετα το μετανοιωνω αφου δεν μπορω να απρω ανασα και μια μπουκια να φαω!οποτε και να λιγουρευομαι δεν τρωω.αν και δεν πειναω.

566b716e1f.png?html%22

Καλησπερα κουκλες! Εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα η μπουμπου ειναι 4150γρ και 57,5 ποντους δηλαδη πηραμε 1600γρ σε 35 μερες και 6 ποντους. Η μικρη εβγαλε κατι σπυρακια στο προσωπο και μου ειπε να της βαζω λιγο χαμομηλακι με λιγο δικο μου γαλα...Οπως καταλαβατε η παιδιατρος μας προτιμα φυσικες λυσεις και οχι φαρμακα και αλοιφες

μπράβο !!!! καλα , παιρνει πολυ πολυ καλό βαρος !!! φτου φτου , το κοριτσάκι μας !!! μας συναγωνιζεστε βλέπω..............:P:p:p

και ο μπεμπης ειχε βγαλει σπυρακια, ουτε εμεις βαλαμε αλοιφη , τωρα εχουν φυγει. αυριο εχουμε εμβόλιο............................

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

παπί αν θες λεύκωμα και έχεις δει κάποιο συγκεκριμένο πες μου να στο πάρω αυτό που θες.

Επίσης η Κίττυ και η Άννα να μου πουν τι θα ήθελαν για τα μωρά τους παρακαλώ..

κατσε να σκεφτώ............η μαλλον θα τον ρωτησω το πρωί και θα σου πω:P:p:p

αααχχχχ............αγχωθηκα τωρα , δεν εχω παρει κι εγω δωρα...............

σου απαντησα με πμ!

μου εφερε ενα τελειο λευκωμα η αννετ και ανυπομωνω να αρχισω να το γραφω!ειναι οντως πολυ ωραια αναμνηστικα!

το ιδιο που εφερε και σε μένα ?

Αννετάκι , χονδρική τα παιρνεις ?:P:p:p

κι εγω ακομα δεν εχω γραψει:rolleyes::rolleyes:

ψαχνω κι εγω -καλα δεν εψαξα και πολυ- , ενα ιδιο να το κανω δωρο , και δεν βρισκω. Αννετ , απο πούθε τα πήρες ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τζενάκο τι κάνεις;;;

Σήμερα ξύπνησα σαν άνθρωπος τώρα δηλαδή και όχι από τις 5 όπως τις άλλες μέρες...

απο τις 5 γιατι παιδακι μου;σημερα τι ωρα ξυπνησες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γιατί Τζένη θέλω τουαλέτα κρατιέμαι όσο μπορώ αλλά μετά αρχίζουν και πονάνε τα νεφρά μου και πρέπει να πάω για τσίσα μου και αν σηκωθώ μετά ξυπνάω και δεν μπορώ να ξανασηκωθώ.Σήμερα ξύπνησα 9 παρά 10...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γιατί Τζένη θέλω τουαλέτα κρατιέμαι όσο μπορώ αλλά μετά αρχίζουν και πονάνε τα νεφρά μου και πρέπει να πάω για τσίσα μου και αν σηκωθώ μετά ξυπνάω και δεν μπορώ να ξανασηκωθώ.Σήμερα ξύπνησα 9 παρά 10...

μια χαρα..ξανθουλα σορυ που αργησα αλλα εδινα παραγγελιες..κανα μπανακι πηγες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα !

ξασνθη εγω τι να πω που σηκωνομαι την νυχτα για τσισα πανω απο 5 6 αναλογος ,το ρεκορ μου ειναι 10! χαχαχα αστα .ομως μετα ξανα κοιμαμαι και ουτε που το καταλαβαινω..αλλα ειναι αποθημενο,παντα σηκωνομουν πρωι και ελεγα αχ! να μπορουσα να ξαπλωσω ! μια ωριτσα εστω δεκα λεπτα.... και τωρα που μπορω.

HouVp2.png

oVGVp2.png

α! ξανα ηρθα στα κανονικα μου,τελικα κατακρατηση ηταν αφου σημερα με δειχνει 1.5 κιλο κατω.πιστευω ειναι που ηπια πολυ νερο μαζεμενο λογω αυτου που σου ελεγα.

τελικα εκαναν λαθος ,πηγα σε αλλο μικροβιολογικο και δεν υπαρχει τιποτα.ισα ισα να μου κοψουν την ανασα.

σημερα ειναι να παω στον γιατρο.αχ! θελω να δω το μωρακι μου. και να δω οτι ολα πανε καλα,δεν εχω ξανα παει απο τοτε με το νοσοκομειο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...