Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τζένη αν σου πω τι έχω να κάνω ακόμα θα τρομάξεις.Και τώρα είναι ευκαιρία γιατί λείπει ο μικρός μου...Αλλά αν δεν τελειώσουμε με το βάψιμο δε θα μαζευτούμε.Απλά θέλω να τελειώνω να κάτσω μετά να τεμπελιάζω όλη μέρα να το ευχαριστηθώ.όσο τα έχω στο μυαλό μου αρρωσταίνω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη αν σου πω τι έχω να κάνω ακόμα θα τρομάξεις.Και τώρα είναι ευκαιρία γιατί λείπει ο μικρός μου...Αλλά αν δεν τελειώσουμε με το βάψιμο δε θα μαζευτούμε.Απλά θέλω να τελειώνω να κάτσω μετά να τεμπελιάζω όλη μέρα να το ευχαριστηθώ.όσο τα έχω στο μυαλό μου αρρωσταίνω...

ναι βρε μανουλα μου να τα κανεις,αλλα οχι ολα μαζι..

ο μικρος που ειναι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι έγινε..Είχε μέρες να εμφανιστεί και μου έλειψε...χαχαχα

Ρε συ Ρούλα και εγώ πίνω 4-5 μπουκάλια νερό την μέρα αλλά δεν με δείχνει περισσότερο γιατί κατουράω πολύ.Πρόσεχε γιατί αυτούς τους 2 μήνες μπαίνουν τα κιλά χωρίς να καταλάβεις τίποτα...

Κιττάκι σου λείπει το μωρό σου;;;

ναι ρε ξανθη αλλα δεν γινεται να πηρα και 1.5 κιλο απο εχθες:confused:... εξαλου σιγουρα δεν εχουμε τον ιδιο οργανισμο εσυ εισαι ακομα μειον:rolleyes:..και γω πηγαινω τουαλετα συχνα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να υπαρχει κατακρατηση:mad:....για να παρεις ενα κιλο χρειαζεται τουλαχιστον μια εβδομαδα αμα τρως του σκασμου,;)εγω εδω και λιγες μερες δεν τρωω...λογω ζεστης..θα δουμε αυριο το πρωι θα ξανα ανεβω στην αγαπημενη μου ζυγαρια:-(

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

εγω ξανθη δεν κανω τιποτα θα ερθουν τα κουνιαδια μου και η πεθερα μου να τα κανουν ολα! ειπα να τα κανωβ και γω μονη σιγα σιγα αλλα μου εβγαλαν την ψυχη ...εεε λεω ελατε να τα κανετε ολααα ,εγω θα τους επιβλεπω...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι καταλαβαινω,αλλα ειναι ωραιο να δουλευεις..τωρα που ειναι αρχη θελεις να μην χανεις λεπτο απτο μωρακι.

εγω και τι δεν θα εδινα να ξανα παω για δουλεια..ολη μερα σπιτι δεν το αντεχω!

πριν 2 μηνες κι εγω βαριομουν σπίτι και τωρα τρέχω και δεν φτανω......γι αυτό ξεκουρασου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ναι έγινε..Είχε μέρες να εμφανιστεί και μου έλειψε...χαχαχα

Ρε συ Ρούλα και εγώ πίνω 4-5 μπουκάλια νερό την μέρα αλλά δεν με δείχνει περισσότερο γιατί κατουράω πολύ.Πρόσεχε γιατί αυτούς τους 2 μήνες μπαίνουν τα κιλά χωρίς να καταλάβεις τίποτα...

Κιττάκι σου λείπει το μωρό σου;;;

να σου πω, απο την μια χαλαρώνω και λιγο στο μαγαζί , απο την αλλη ειναι μερες που δεν θελω να ερθω καν. αλλα και παλι ευχαριστημενη να ειμαι, αν ημουν σε αλλη δουλειά και έλειπα όλη μερα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ουουουυου τι κανετε;;;

ειναι καμια εδω;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπερα κουκλες! Εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα η μπουμπου ειναι 4150γρ και 57,5 ποντους δηλαδη πηραμε 1600γρ σε 35 μερες και 6 ποντους. Η μικρη εβγαλε κατι σπυρακια στο προσωπο και μου ειπε να της βαζω λιγο χαμομηλακι με λιγο δικο μου γαλα...Οπως καταλαβατε η παιδιατρος μας προτιμα φυσικες λυσεις και οχι φαρμακα και αλοιφες

Διαφημίσεις

καλως το αννιω!

τελεια η μικρη σου!

φτου φτου και ξανα φτου!

μια χαρα ειστε!

ναι το ξερω κι εγω αυτο με το γαλα το δικο μας κανει πολυ καλο γενικα και για εμας για τις θηλες μας αλλα καιστα μωρε σε επιδερμικα προβληματα,ερεθισμους κτλ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τι κανετε κοριτσακια? μια χαρα αννα η μικρουλα..

παπακι πως εισαι?

καλα ειμαι κουκλιτσα!εσυ;;

λιγη δυσφορια μονο που με κανει να μην μπορω να φαω τιποτα να παρει αλλα κατα τα αλλα μια χαρουλα!

566b716e1f.png?html%22

καλα ειμαι κουκλιτσα!εσυ;;

λιγη δυσφορια μονο που με κανει να μην μπορω να φαω τιποτα να παρει αλλα κατα τα αλλα μια χαρουλα!

εγω εχω μονο οταν ξαπλωνω,αλλα και η ζεστη με κανει να μην μπορω...

υπομονη.

κατι ασχετο εμεις θα γεννησουμε καλοκαιρι και ενδεχεται να εχει καυσωνα

το κλιματιστικο κανει για το μωρο?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι καλε κανει αρκει να μην χτυπαει πανω του.τι φταει το κακομοιρο να φαει τον καυσωνα και να ιδρωνει και να κλαει χωρις να ξερει τι του φταιει;;εδω εμας πιανει νευρικοτητα το μωρο θα γλυτωσει;;

απλα οχι υπερβολες δε θα το βαλεις στον παγο απλα να κραυας μια σχετικη δροσουλα σταθερη.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...