Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!! κοριτσια μιλαμε για πολυ φουσκωμα,και κατακρατηση υγρων,μου επεβαλε ο γιατρος το λιγοτερο 3 λιτρα νερο! εγω δεν επινα και εκανα την γενικη και φανηκε και το καταναλωσα ολο σε 7 μερες και σημερα ξανα κανω εξετασεις. ζυγηστικα και με δειχνει 1.5 κιλο επανω απο χθες... λες να παει καλα? γινετε αυτο?ωχ! ωχ!

εσεις τι κανετε?

πινε νερο..πολυ..εσυ επινες ,γιατι ετσι τωρα;οσο για τη ζυγαρια κ εγω ζυγιστικα πριν μια εβδομαδα,με δειχνει 56 τη αλλη μερα ξαναζυγιζομαι βραδυ 57,300 τυχαιο;αφου ειχα φαει κ τουαλετα δεν ειχα παει...εκτος τω αλλων 3 λιτρα νερο ειχα πιει αποκλειεται ο οργανισμος μου να το ειχε διωξει ολο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπεραααααααα!

κιττυ μουυυυυυυυυ ζουμπηχτα και ρουφηχτα φιλακια στα μπουτακια του κανακαρι σου, ποτε εχεις ελευθερο να ερθουμε λεγε, απο τεταρτη οποτε θες!

ευτυχως που ειναι μονο δυο μερες τα ζορια, αντε να περασουν γρηγορα

αυριο γεννεθλιαζεστε καλε?δυο μηνακια ποτε περασαν?απαπααααααααα

κι εμεις αυριο 5 μηνων παρακαλω!!!ααααχ να τα χαιρομαστε!

και με το καλο τα νεα μπεμπακια και μετα νεα γκαστρουλακια!!!

καλημερααα !!!!!!!

Αννετάκι, εσείς 5 μηνων !!!!............πω.......πω...........ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα μπεμπάκια μας!!!!!! αντε να συναντηθουν τα αγορια μας !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ευγενια μιλαμε για πολυ νερο δεν εχεις ιδεα.αλλα 1.5 σε μια μερα ειναι πολυ.

δεν πρεπει να παρω κιλα τωρα θα ειναι βλακεια! 2 μηνες εμειναν.

Ρουλα , και χωρις να παρεις κιλα , ενα πρηξηματάκι θα το εχεις.....κανει κ ζεστη, αλλα μην ανησυχεις φευγει, μολις γεννησεις. ποσα κιλα εχεις παρει ?

Ρουλα , και χωρις να παρεις κιλα , ενα πρηξηματάκι θα το εχεις.....κανει κ ζεστη, αλλα μην ανησυχεις φευγει, μολις γεννησεις. ποσα κιλα εχεις παρει ?

ειναι μια πονεμενη ιστορια... ημουν 12 μεχρι εχθες και τωρα 13.5,

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

σπιτι ειμαι, θα φυγω εντος ολιγου για μαγαζι

τι κανεις ?

καλα,ειμαι μαγαζι.2 μερες δεν ειχα νετ εδω.απο το σπιτι δεν εμπαινα ,εκανα δουλειες ξεστρωμα κ πολλα αλλα...τον μικρο θα το παρεις μαζι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειναι μια πονεμενη ιστορια... ημουν 12 μεχρι εχθες και τωρα 13.5,

καλα , 1 1/2 κιλο σε μια μερα , δεν νομιζω.......πινε, πινε νερό , ειναι κ η ζεστη.....

καλα,ειμαι μαγαζι.2 μερες δεν ειχα νετ εδω.απο το σπιτι δεν εμπαινα ,εκανα δουλειες ξεστρωμα κ πολλα αλλα...τον μικρο θα το παρεις μαζι;

όχι. ενταξει τον πηρα 2-3 μερες,μια γιατι ηταν ανησυχος, μετα γκρεμιζαν διπλα και γινοταν χαμος απο θορυβο κ σκονη. αλλα μπαα..κανει ζεστη τωρα για τον βγαζω το πρωι κ να τον γυριζω στις 2 το μεσημερι

Επισης με ζυγισε και εχω χασει 10 κιλα!!! Κοριτσια η τελεια διαιτα καντε 2 ή και 3 παιδια και δεν θα προλαβαινετε να φατε...χαχαχα του πηγα και την μικρη και τρελαθηκε!

μπραβοοοοοο:P:p:p:p

και με ενα δεν προλαβαινουμε............χαχαχαχαχαχχαχαχα:P

αυτο ελπιζω και γω! κατακρατηση.

οταν γεννησε η αννετ εγω ημουν 2 μηνων 8 εβδομαδων περιπου και τωρα ειμαι 30

ουτε που το καταλαβα! πως περασε...ο καιρος φευγει το θεμα ειναι να περναμε καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...