Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες μου. Εγω σημερα πηγα στον γιατρο ολα καμε την μητρα αλλα εχω πολυκυστικες ωοθηκες βασικα μονο η δεξια που δημιουργηθηκαν στην εγκυμοσυνη αφου τονπρωτο μηνα ηταν ενταξει που τις ειχαμε ελεγξει. Οποτε υπαρχει περιπτωση να τις αποβαλει ο οργανισμος απο μονος του βεβαια οσο δεν μου προκαλουν προβληματα δεν τις πειραζουμε. Ισως οταν τελειωσω με τον θηλασμο να παρω καποια φαρμακα αλλα θεμα χειρουργειου δεν τιθεται οσο θα εχω σταθερο κυκλο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης με ζυγισε και εχω χασει 10 κιλα!!! Κοριτσια η τελεια διαιτα καντε 2 ή και 3 παιδια και δεν θα προλαβαινετε να φατε...χαχαχα του πηγα και την μικρη και τρελαθηκε!

Γυναικακι μου να ζησετε!! Με το καλο να ερθει και ο βατραχακος σας να ειναι γερος! Συμπεθερα μου και πως θα σου στηλω την νυφη να την δεις; Ο γαμπρος μου θα καψει πολλες καρδιες!!! Ξανθη μου θα σε παρω κανα τηλ να τα πουμε λιγο. Ερακι μου πως εισαι; Αννια μου χαιρομαι που εισαι καλα εχεις τα ζουζουνια σου γερα και ειναι οτι καλυτερο! Τα ολιπα κοριτσακια τι κανετε;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !!!!

Ερη , σε ευχαριστώ πολύ !!! κι εσυ με το καλο να βαφτισεις την μπουμπουκα σου !!! ωραίο θεματάκι , διαλεξες!!!

Αννετ , το ''ελευθερο'' το ειπες για να γελάσω ? ελα , πες την αλήθεια !!!

κοιτα να δεις σημερα ειχα ''ελευθερο'' . πηγα το πρωι μαγαζι , οπου καθαρισα απο το ΣΚ , εκλεισα στις 3 , πηγα να παρω πανες του μπεμπούκου, ηρθα σπιτι , τον κοιμιζε η μανα μου, επλυνα μια κατσαρόλα , απλωσα ρουχα, και..........ξυπνησε.....αρχισαμε αλλαγμα , ταισμα, κουνημα ....ερχεται ο Θ.... τρωει μονος του , ο μπεμπης κοιμαται , τρωω κι εγω , και συνεχιζω βαζω πλυντηριο , τακτοποιώ σιδερωμενα , διπλώνω ασιδερωτα κ ο μπεμπης ξυπναει.............αλλα κοιμαται αμεσως στην αγκαλια μου....τον παραδιδω στον μπαμπά του και παω να φτιαξω μια σπανακόπιτα. Ανοιγω φυλλο - να το εκτιμήσετε αυτό έτσι? - , την βαζω στο ταψι κλπ , πλενω στα σχετικά. τωρα ειναι ετοιμη κι εγω πρεπει να κανω μπανιο, για να παω να δοκιμασω.

αν θυμαμαι καλα , καποτε εκανα κ σεξ..................

Λοιπον , καθε πρωι ειμαι στο μαγαζί , μπορειτε να ερθετε οποτε θέλετε. τωρα αν προτιμας απογευμα θα παμε μια βολτιτσα στην πλατεια , γιατι το σπιτι ειναι μικρό και με 2 μωρα....αποκλείεται !!! οποτε εσυ αποφασιζεις , εκτος απο Τεταρτη , που θα παμε για το εμβολιο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Παπάκι , να ζησετε παντα ευτχισμενοι !!!!!! και ο μικρός βατραχάκος να συμπληρώσει την ευτυχία σας !!!!

Αννα, δεν εχω λογια για την μικρη !!!!!!!σκετο ζαχαρωτό !!!!!!!!!!

Αννια, Ανδριανη, Τζενη, Αστερία , Αστερίνα και οποια άλλη ξεχναω , φιλιάααα !!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου. Εγω σημερα πηγα στον γιατρο ολα καμε την μητρα αλλα εχω πολυκυστικες ωοθηκες βασικα μονο η δεξια που δημιουργηθηκαν στην εγκυμοσυνη αφου τονπρωτο μηνα ηταν ενταξει που τις ειχαμε ελεγξει. Οποτε υπαρχει περιπτωση να τις αποβαλει ο οργανισμος απο μονος του βεβαια οσο δεν μου προκαλουν προβληματα δεν τις πειραζουμε. Ισως οταν τελειωσω με τον θηλασμο να παρω καποια φαρμακα αλλα θεμα χειρουργειου δεν τιθεται οσο θα εχω σταθερο κυκλο...

ντοινγκ :shock: εγω καθαρισα στην εγκυμοσυνη κι εσυ γεμισες?απαπααααα αναποδη κοπελα εισαι συμπεθερα χαχαχα

αλλα μη σκιαζεσαι, θα φυγουν, θα κανεις θεραπια με αντισυλληπτικα και θα τις φαει ο κακος ο λυκος...η προγεστερονη, εγω ειχα κανει 5 μηνες με αυτη τη κυρια...ενα χρονο ειχε φτιαξει ο κυκλος, τζαστ στον μηνα η ολυμπιακινα, και μολις ξεκινησα να προσπαθω για τον θησαυρουλη μου μανταρα!!!!!!ατιμο αγχος!

Επισης με ζυγισε και εχω χασει 10 κιλα!!! Κοριτσια η τελεια διαιτα καντε 2 ή και 3 παιδια και δεν θα προλαβαινετε να φατε...χαχαχα του πηγα και την μικρη και τρελαθηκε!

ξανα μανα ντοινγκ :shock::shock::shock: μαρη συμπεθερα αη στο καλο σου, να σου στειλω και κανα δικο μου να το χασεις λεμε?εχω κολλησει στα 85 την τυχη μου...και να πεις πως τρωω...μονο το βραδυ κι αυτο λειψο..ε κανα γλυκακι στην μερα :tongue: αλλα ως επι το πληστον προτιμω να ξεραθω στον υπνο παρα να φαω

και εννοειτε πως θα τρελενοταν με τετοια τσουπιτσα!!!ααααααχ θελω φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Γυναικακι μου να ζησετε!! Με το καλο να ερθει και ο βατραχακος σας να ειναι γερος! Συμπεθερα μου και πως θα σου στηλω την νυφη να την δεις; Ο γαμπρος μου θα καψει πολλες καρδιες!!! Ξανθη μου θα σε παρω κανα τηλ να τα πουμε λιγο. Ερακι μου πως εισαι; Αννια μου χαιρομαι που εισαι καλα εχεις τα ζουζουνια σου γερα και ειναι οτι καλυτερο! Τα ολιπα κοριτσακια τι κανετε;

με μειλ ισως?αν δεν μπορεις ταχυδρομικως χιχιχι , θα την βαλω πρωτη μουρη διπλα στον λεβεντη μου!αμ πως!

Καλησπέρα !!!!

Ερη , σε ευχαριστώ πολύ !!! κι εσυ με το καλο να βαφτισεις την μπουμπουκα σου !!! ωραίο θεματάκι , διαλεξες!!!

Αννετ , το ''ελευθερο'' το ειπες για να γελάσω ? ελα , πες την αλήθεια !!!

κοιτα να δεις σημερα ειχα ''ελευθερο'' . πηγα το πρωι μαγαζι , οπου καθαρισα απο το ΣΚ , εκλεισα στις 3 , πηγα να παρω πανες του μπεμπούκου, ηρθα σπιτι , τον κοιμιζε η μανα μου, επλυνα μια κατσαρόλα , απλωσα ρουχα, και..........ξυπνησε.....αρχισαμε αλλαγμα , ταισμα, κουνημα ....ερχεται ο Θ.... τρωει μονος του , ο μπεμπης κοιμαται , τρωω κι εγω , και συνεχιζω βαζω πλυντηριο , τακτοποιώ σιδερωμενα , διπλώνω ασιδερωτα κ ο μπεμπης ξυπναει.............αλλα κοιμαται αμεσως στην αγκαλια μου....τον παραδιδω στον μπαμπά του και παω να φτιαξω μια σπανακόπιτα. Ανοιγω φυλλο - να το εκτιμήσετε αυτό έτσι? - , την βαζω στο ταψι κλπ , πλενω στα σχετικά. τωρα ειναι ετοιμη κι εγω πρεπει να κανω μπανιο, για να παω να δοκιμασω.

αν θυμαμαι καλα , καποτε εκανα κ σεξ..................

Λοιπον , καθε πρωι ειμαι στο μαγαζί , μπορειτε να ερθετε οποτε θέλετε. τωρα αν προτιμας απογευμα θα παμε μια βολτιτσα στην πλατεια , γιατι το σπιτι ειναι μικρό και με 2 μωρα....αποκλείεται !!! οποτε εσυ αποφασιζεις , εκτος απο Τεταρτη , που θα παμε για το εμβολιο

καλε κοπελια ευγε!!!!!τοσα πολλα σε μια μερα?ααααααααα βραβειο θα σου δωσω...εγω λιγα λιγα, δεν προλαβαινω, η μανα μου εχει να ερθει μερες λογω της γιαγιας και ο μικρος εχει τρελαθει με τα ουλακια του, πρεπει να τον τρωνε πολυ, ευτυχως σημερα δεν ειχε πολυ γκρινια..μου ορμησε και μια δοση (τον κρατουσα να ρευτει καθιστο και το χερι μου στο στηθακι του και κανει μια "αααααααα" και μου το αρπαζει σαν ζομπακι ενα πραγμα χαχαχα τρομαξα η δολια!!!χαχαχαα

ασε που πλεον δεν στεκετε με τιποτα...ολο καθιστος θελει να καθεται και να μας εχει στο ενα ποδι...ο σκατουλινος!

και ναι κυρια μου, προτιμω απογευμα...να κανουμε καμια τσαρκα τα αντρακια μας και να πιουμε κι εμεις κανα καφεδακι!

εκανες ε?χμμμμμμμμ :rolleyes: αν θελουμε το πιστευουμε χεχεχε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας τι κάνετε;;;;

Αννούλα μη σκας όλα θα φτιάξουν.Η μικρή βλέπω σούπερ είναι ήσυχη,καλοφαγού μια χαρά.Και -10 κιλά;;;Μπράβο κούκλα να τα 20αρήσεις...

Τζένηηηηηη δώσε παρόν άμεσα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα!!! κοριτσια μιλαμε για πολυ φουσκωμα,και κατακρατηση υγρων,μου επεβαλε ο γιατρος το λιγοτερο 3 λιτρα νερο! εγω δεν επινα και εκανα την γενικη και φανηκε και το καταναλωσα ολο σε 7 μερες και σημερα ξανα κανω εξετασεις. ζυγηστικα και με δειχνει 1.5 κιλο επανω απο χθες... λες να παει καλα? γινετε αυτο?ωχ! ωχ!

εσεις τι κανετε?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα σας τι κάνετε;;;;

Αννούλα μη σκας όλα θα φτιάξουν.Η μικρή βλέπω σούπερ είναι ήσυχη,καλοφαγού μια χαρά.Και -10 κιλά;;;Μπράβο κούκλα να τα 20αρήσεις...

Τζένηηηηηη δώσε παρόν άμεσα.

καλημερα ξανθη! εγινε κατι?????

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...