Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πειράζει βρε όσο πιο πολυ πάρεις τόσο θα μεγαλωνει το αντρακι σου!

καλα μες μαρακι μου καλα να ειναι ο μπεμπουκος μου κι οποτε θελει εκεινος να βγει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

στις 15 ιουνιου εχω παλι γιατρο και θα με βαλει και στον καρδιοτοκογραφο να τσεκαρουμε συσπασεις.

αν και εχουν αρχισει οι καθημερινες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κλείνω παπακι μου για να τελειωνω με τη λίστα πριν ξυπνήσει ο μικρός. Καλό μεσημέρι και κοιτά να απολαμβάνεις τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης και χαλαρωσης γιατί μετα σε περιμένουν τα πιο δύσκολα Αλλά και ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

παπακι μου με το καλο σου ευχομαι και εγω ετσι ημουν ηθελα και θελω να ειναι ολα ετοιμα...αφου οταν ψιλιαστηκα στο μικρο οτι σπασανε τα νερα σηκθηκα να πλυνω τα πιατα για να ειναι ολα ετοιμα χαχαχαχα....γεια σου ερη και μαρια!!!

:-D

Διαφημίσεις

Τώρα που είπες καρδιοτοκογραφο ήταν αυτό που βαρέθηκα να ακούω τη μέρα της γεννας γιατί επί 16 ώρες τον άκουγα πέρα απο κανά δύο διαλείμματα στην αρχή που μπορούσα να σηκωθω και μου τον έβγαζαν για λίγο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

παπακι μου με το καλο σου ευχομαι και εγω ετσι ημουν ηθελα και θελω να ειναι ολα ετοιμα...αφου οταν ψιλιαστηκα στο μικρο οτι σπασανε τα νερα σηκθηκα να πλυνω τα πιατα για να ειναι ολα ετοιμα χαχαχαχα....γεια σου ερη και μαρια!!!

αχαχα καλα εσυ δεν παιζεσαι!

καλα βρε τα πιατα σκεφτηκες;

εγω εκεινη τη στιγμη δε θα σκεφτομαι τιποτα θα εχω κενο στον εγκεφαλο γι αυτο θελω να τα εχω ολα στην εντελεια απο πριν αλλα δεν ξερω αν θα μου κατσει!

φιλακια μαρακι!να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ!

566b716e1f.png?html%22

Τώρα που είπες καρδιοτοκογραφο ήταν αυτό που βαρέθηκα να ακούω τη μέρα της γεννας γιατί επί 16 ώρες τον άκουγα πέρα απο κανά δύο διαλείμματα στην αρχή που μπορούσα να σηκωθω και μου τον έβγαζαν για λίγο.

φανταζομαι λογικο πρεπει να παρακολουθουν το μωρο!τουλαχιστον ηξερες οτι το μωρο ειναι καλα!πολυ σημαντικο για να εισαι ηρεμη.

566b716e1f.png?html%22

κουκλες παω κι εγω να σερβιρω το φαγητο γιατι ερχεται ο αντρουλης μου!σας φιλω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

μαρια εμενα μου αρεσε που ακουγα την καρδουλα του μωρου μου.....ναι παπακι,ακου ηταν βραδυ πρωτοχρονια ςκαι εβλεπα μια κωμοδια και χαχουχα χαχαχουχα νιωθω υγρη παει λεω κατουρηθηκα σηκωνομαι αλλαζω εσωρουχο πλενομαι βαζω σερβιετακι ξανακαθομαι μετα απο λιγο τρεχει παλι αντε λεω κατσ ενα πλυνω τα πιατα ερχετε....παω στο νεροχυτη και ενα σπλατς και μουσκεμα...

:-D

καλησπεραααααααα!

ερηηηηηηηηηη τι κανεις κουκλιτσα μου?μας ελειψες πολυ, βαφτιση διαβαζω, με το καλο να παρει το ονοματακι της η μπεμπουλα σας!κι εμεις στις 28 γιναμε Χριστιανοπουλα και τωρα κανουμε και τον σταυρο μας!αμεεεεεεεεεεεεεε!!!

το θεμα σουπερ και τα βαφτιστικα ακομα πιο σουπερ, λευκο κοκκινο..ολυμπιακαρα η ζουζουνα!!μπραβο της!χιχιχι

ολο λεω θα σε παρω και ολο κατι γινεται και το αμελω, παντως μεχρι να τελειωσουν τα σχολεια θα σου χτυπησω να τα πουμε πιο ανετα!φιλακια πολλα σε ολους σας!

αδερφακι μετραμε αντιστροφα αγαπη, με το καλο κοριτσακι και ψυχραιμια ναι?

αυριο η μεθαυριο παραλαμβανετε τα επιπλακια σας?καλοριζικα!

να ζησετε κοριτσακι μου ευτυχισμενοι!!!

αννια μου, χαιρομαι που εισαι καλα...και για να εχουμε καλο ερωτημα τα πιατα τελικα τα επλυνες με νερο της βρυσης η με τα νερα τα δικα σου χαχαχα

εγω παντως ουτως η αλλως δεν αγγιζα τιποτα...οποτε ποσος με ενδιεφερε ο νεροχυτης και τα υπολοιπα!πωπωωωωω τεμπελχανιοοοοοοοοοοο!!!χαχχαα

μπανακι εκανα και βουρ για την μεγαλη συναντιση!η οποια με ξεγελασε την πρωτη φορα αλλα αξιζε η αναμονη!!!

μινακιιιιιιιιιιιι τι κανεις τσουπα μου?ολα καλα?δεν αδειαζω να σε παρω βρε σκατουλι, μια το ζεβρογερασιμοπουλο μια οταν κοιμαται βρισκω ευκαιρια να πεσω κι εγω, μια οι αλλαγες των ρουχων...ουφ ναι ναι ακομα δεν τα εχω αλλαξει ολα...μου εμεινε η πατησιων να δω ποτε θα ευκαιρισω να τελειωνω.

το φιθτυκι καλα?λουληξε την!

αστεριακο ευχαριστω ευχαριστωωωωωωωωω

και η δικη σου κουκλιτσα θα ειναι μη νομιζεις!

ευζενηηηηηηηηηηη πους καλιεεεεεεεεεεεεε!!!απουσια λεμεεεεεεεεεεεεε!!!χαχαχα

κιττυ μουυυυυυυυυ ζουμπηχτα και ρουφηχτα φιλακια στα μπουτακια του κανακαρι σου, ποτε εχεις ελευθερο να ερθουμε λεγε, απο τεταρτη οποτε θες!

ευτυχως που ειναι μονο δυο μερες τα ζορια, αντε να περασουν γρηγορα

αυριο γεννεθλιαζεστε καλε?δυο μηνακια ποτε περασαν?απαπααααααααα

κι εμεις αυριο 5 μηνων παρακαλω!!!ααααχ να τα χαιρομαστε!

και με το καλο τα νεα μπεμπακια και μετα νεα γκαστρουλακια!!!

συμπεθερααααααααααααα που εισαι παιδι μου?λαμια, στην μαμα?που?

mms δεν παιρνει το τσινητο μου...σνιφ

τι κανουν τα κοριτσια μας???να μου τις φιλησεις γλυκα

ξανθηηηηηηηη σιγα σιγα οι δουλειες ενταξει?βαλε καμια φωτο να δουμε ροζουλι δωματιο!!!καλα να περασει ο μαφιοζος!!!

μαριαθ με το καλο και η δικη σας βαφτιση, φιλακια στον μπεμπουλινο!

ααααααχ φιλια και σε οσες ξεχασα, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι, ειναι και το αιλσχαιμερ..φουντωνω κιολας...φουντωνωωωωωωωωω...λετε να περναω καμια κλιμακτηριο?φτου κακα...περιμενε αλλο ενα θελωωωωωωω!!!

ξυπνησε και ο υιος εφυγααααααα (καλα που προλαβα να γραψω)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ναι μωρε το ειδα οτι γινεται 2 μηνων απιστευτο μου φαινεται ποτε γεννησες ρε συ και περασαν και 2 μηνες;;

ελα ντε.....και μενα ακομη απιστευτο μου φαινεται.το μεσημερι το λαπι τοπι εκλεισε παλι, γι αυτο εξαφανιστηκα.

τωρα κοιμαται το μωρο μου , στην αγκαλια μου !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μόλις κάθισα...Από χθες έχω ξεπατωθεί αλλά δεν άντεχα άλλο τον πανικό.Τα δωμάτια όλων μας έτοιμα καθαρά και μοσχοβοληστά μέχρι και τις κουρτίνες κατέβασα και τις έπλυνα...

Τώρα γίνεται χαμός στο σαλόνι αλλά θα το βάψουμε το σκ οπότε δεν κάνω τίποτα.

Λοιπόν το δωμάτιο της μικρής μου αρέσει πολύ και χωρίς αυτοκόλλητα και ζωγραφιές.Απλά θα κάνετε υπομονή γιατί πρέπει να πλύνω τα πράγματα της μικρής και να στρώσουμε και την κούνια να μας δείτε....

Διαπίστωσα ότι έχουμε άπειρα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες....Ώρες ώρες το παρακάνω και εγώ με τα ψώνια....Δεν τα θυμόμουν με τίποτα τόσα πολλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...