Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Παπάκι από ότι βλέπω ετοιμάζεσαι για μαιευτήριο.....Με το καλό γλυκειά μου!!!!Κίττυ να σου ζήσει!!!!!Και εμείς ετοιμαζόμαστε για βάφτιση τέλη Ιουλίου στο χωριό...Το θέμα μας είναι το αερόστατο και το χρώμα μας είναι το κόκκινο!!!!!!

το σκεφτηκα κι εγω το αεροστατο που εχω την αισθηση οτι για αγορακι ειναι πολυ καλο!

οχι πως για κοριτσακι δεν ειναι απλα οι ιδεες στα αγορακια ειναι πολυ πιο περιορισμενες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ερακι!!!!!!!!!!!

σε περιμενουμε μολις παρεις μια ανασα να μας πεις τα νεα σου!!!!!!

καλη ξεκουραση οσο μπορεις βεβαια!αντε μια βδομαδα εμεινε!

Καλά ...από νέα.....έχω να γεμίσω σελίδες ολόκληρες τόσο καιρό που έχω να σας μιλήσω.....Η Αννέτ είναι καλά;;;;Να της δώσετε πολλά πολλά φιλάκια!Η μανού, η Κίσα, η Ξανθή... όλες καλά;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

το σκεφτηκα κι εγω το αεροστατο που εχω την αισθηση οτι για αγορακι ειναι πολυ καλο!

οχι πως για κοριτσακι δεν ειναι απλα οι ιδεες στα αγορακια ειναι πολυ πιο περιορισμενες.

Είναι πολύ παιχνιδιάρικο...Πήραμε προσκλήσεις με αερόστατο και glitter που μέσα είναι ένα κοριτσάκι και στέλνει φιλάκια, μπομπονιέρες αερόστατο και ντουντούκες που επάνω κρεμάσαμε τη φωτογραφία της μπουμπούς που στέλνει φιλάκια και γλυκό μαστίχα υποβρύχιο και χωνάκια με ζαχαρωτά και γλιφιτζούρια....Όλα σε κόκκινο και τα βαφτιστικά λευκά με λίιγο κόκκινο και είναι τέλεια!!!!Ήθελα να ξεφύγω από το ροζ- φούξια γιατί το είχα στη βάφτιση της Αθηνάς με θέμα τις πριγκίπησες...Ήθελα κάτι διαφορετικό..Νομίζω θα είναι πολύ όμορφα όλα....Αν θέλεις θα σου πω από που τα πήρα...Έχει πολλές ιδέες και καλές τιμές!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι Ερη μου που χρόνος με τα παιδια; Εδώ με ενα και δεν προλαβαίνουμε πόσο μάλλον με τρία...

Έχει πολύ τρέξιμο αλλά δεν το μετανοιώνω....!!!!!Τα λατρεύω και τα τρία!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Παπακι πέρασε ο καιρός! Μάλλον τώρα θα αρχίσει η αγωνία. Κάθε μέρα να σκέφτεσαι μήπως γεννήσω σήμερα, μήπως αυριο...ετοιμασες τη βαλιτσα σου;

εννοειταιαιαιαι οτι την ετοιμασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε εισαι καλα εδω καθε μερα λεω λες να ειναι σημερα η μεγαλη μερα;;;;

αχαχα τα εχω παιξει λεμε!και φοβαμαι ασε ασε μη στα λεω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Λοιπόν κορίτσια πρέπει να βγω γιατί έχω δουλίτσες...Δεν με παίρνει.....Παππάκι η ώρα η καλή!!!!

φιλακια πολλα ερακι να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ!

566b716e1f.png?html%22

εννοειταιαιαιαι οτι την ετοιμασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε εισαι καλα εδω καθε μερα λεω λες να ειναι σημερα η μεγαλη μερα;;;;

αχαχα τα εχω παιξει λεμε!και φοβαμαι ασε ασε μη στα λεω!

Χαχαχα κι εγω όταν μπήκα στον ένατο κάθε μέρα περίμενα και φοβόμουν και επειδή ο μικρός ήταν ήδη χαμηλά και είχε ξεκινήσει η διαστολη έλεγα σήμερα θα είναι η μέρα!και έτσι πέρασε όλος ο μήνας ώσπου την τελευταία βδομάδα άρχισα να σκέφτομαι οτι δεν θα γεννήσω ποτε. Και ειδικά τη μέρα της γεννας μετα απο τόσες ώρες αναμονής έλεγα εγω ποτε θα γενησω; Όσο περίμενα άλλες 2 γέννησαν που ήρθαν στην κλινική μετα απο μένα και εγω τιποτα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χαχαχα κι εγω όταν μπήκα στον ένατο κάθε μέρα περίμενα και φοβόμουν και επειδή ο μικρός ήταν ήδη χαμηλά και είχε ξεκινήσει η διαστολη έλεγα σήμερα θα είναι η μέρα!και έτσι πέρασε όλος ο μήνας ώσπου την τελευταία βδομάδα άρχισα να σκέφτομαι οτι δεν θα γεννήσω ποτε. Και ειδικά τη μέρα της γεννας μετα απο τόσες ώρες αναμονής έλεγα εγω ποτε θα γενησω; Όσο περίμενα άλλες 2 γέννησαν που ήρθαν στην κλινική μετα απο μένα και εγω τιποτα!

αχ λες κι εγω να τον παρω ολο το μηνα;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...