Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

δεν πειραζει βρε αστερινακι μου κακος συγχρονισμος!

πως εισαι;;;

δεν κανω δουλειες καλε περιμενω καθαριστρια την τεταρτη για τρελο σιδερο μιλαμε και μετα θα μου κανει και το σπιτι μονο μπαλκονια δε θα μου κανει που δε με νοιαζουν κι ολας!

ας ειναι καθαρο το σπιτακι μου και τα εξω θα τα κανει η μαμα μου οταν ερθει τελος ιουνιου.

ενα μαγειρεμα εκανα κι αυτο με τα χιλια ζορια και μια εκκαθαριση ψυγειου απο οτι ειχε χαλασει.το απογευμα θα βαλω και ενα τελευταιο πλυντηριακι για να μου το σιδερωσει η γυναικα και τελος.αυριο μαθημα ανωδυνου και τεταρτη καθαριστρια.

και το σαβ/κο ερχονται οι 2 απο τις κουμπαρες μου.η μια μονο για σουκου και η αλλη για 2 εβδομαδες και θα φερει μαζι και το βαφτηστηρι μου αχ θα τρελαθω θα τον ζουμπιξω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε??Εμεις δοξα το θεο ολα καλα..μονο ο μικρος εχει τρελη γκρινια...εγω ειμαι αρκετα καλα ψυχολογικα,ευτυχως...για πειτε μου τα νεα σας...παπακι μπηκες στον μηνα σου ε?

:-D

κοριτσακια μου τι κανετε??Εμεις δοξα το θεο ολα καλα..μονο ο μικρος εχει τρελη γκρινια...εγω ειμαι αρκετα καλα ψυχολογικα,ευτυχως...για πειτε μου τα νεα σας...παπακι μπηκες στον μηνα σου ε?

γεια σου κουκλιτσα μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλα,

ναι εγω μπηκα στο μηνα μου σχεδον την τεταρτη μπαινω για την ακριβεια στις 8 ιουνιου,εχω αγωνια να σου πω αλλα οκ σε φυσιολογικα επιπεδα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσακια!

αννετ παιδαρος!!! πολυ ομορφο μωρο ,ειναι για περιοδικο να τον χαιρεσαι!!!

παπακι μου θελει προσοχη τωρα,οχι δουλειες και οτι κανεις με πολυ προσοχη!οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!

μινακι μπραβο χαιρομαι,ελπιζω αυτη η εγκυμοσυνη να ειναι τυχερη!

ξανθη χαχαχα τι σου ειπε το μικρο?εχει δικιο,χαχαχαχ αντε μπικαμε και στις 30 κοντευουμε και εμεις......

κιττη καλα ειναι τον οκτωβρη και σεπτεμβρη ειναι ωραια να μην εχεις πολλες ζεστες να μην ταλαιπωρηθει κανεις!!!

Γεια σου Αστερινα !!!!!

ολα καλά ?

όπως ειπα , για να κανουμε βαφτιση , πρεπει να μην εχουμε δουλειά το ΣΚ κι επειδη Σεπτέμβρη δεν γινεται , απ οτι βλεπω απο τον καινούριο χρόνο. τοτε βολευει και τις νονές και εμάς !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

μια χαρα παπακι πως αισθανεσε που σε μερικες μερες θα δεις το παιδακι σου? :)

κοιτα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη ανυπομονη κτλ απο την αλλη ομως φοβαμαι και εχω αγωνια.θελω να πανε ολα καλα πρωτα ο θεος και μετα να μπορεσω να θηλασω,μετα λεω θα τα εχω ολα ετοιμα στο σπιτι;;;ξερεις ειναι ο πανικος της τελευταιας στιγμης.ακομα δεν ειναι ετοιμο το δωματιο οχι πως εχει σημασια βεβαια αφου θα αργησει να μπει στο δωματιο του αλλα θα θελα να ειναι ολα ετοιμα μωρε.ειμαι λιγο της οργανωσης και πραγματικα πολλες φορες πνιγομαι σε μια κουταλια νερο.

566b716e1f.png?html%22

κιττακι μου σιγα μωρε μην αγχωνεσαι για τη βαφτιση κι εμεις που λεμε νοεμβριο δεν το δενουμε και κομπο.αν κατσει τοτε αλλιως πιο μετα δε μας βιαζει κανεις.

και μας η νονα μας ειναι αθηνα και ο νονος πατρα οποτε καταλαβαινεις πρεπει να συμπεσουν ημερομηνιες που βολευουν ολους.

566b716e1f.png?html%22

κιττακι μου σιγα μωρε μην αγχωνεσαι για τη βαφτιση κι εμεις που λεμε νοεμβριο δεν το δενουμε και κομπο.αν κατσει τοτε αλλιως πιο μετα δε μας βιαζει κανεις.

και μας η νονα μας ειναι αθηνα και ο νονος πατρα οποτε καταλαβαινεις πρεπει να συμπεσουν ημερομηνιες που βολευουν ολους.

μπααα.....δεν αγχώνομαι , δεν βρισκω τον λόγο να πιεστούμε για Οκτωβριο.

κατα τον Μαρτιο το βλέπω. Θέλω να τα κανω όλα όμορφα και τα καλυτερα για το μωρό μου. και αφου εχω άκρες στον χωρο , θα το ψαξω το θέμα.

το μονο που σκεφτομαι , ειναι πως θα τον σηκώνουν οι νονές , που ειναι και μινιόν. εεεε.....ας παρουν βιταμίνες.............χαχαχαχχαχααχαχα

μπααα.....δεν αγχώνομαι , δεν βρισκω τον λόγο να πιεστούμε για Οκτωβριο.

κατα τον Μαρτιο το βλέπω. Θέλω να τα κανω όλα όμορφα και τα καλυτερα για το μωρό μου. και αφου εχω άκρες στον χωρο , θα το ψαξω το θέμα.

το μονο που σκεφτομαι , ειναι πως θα τον σηκώνουν οι νονές , που ειναι και μινιόν. εεεε.....ας παρουν βιταμίνες.............χαχαχαχχαχααχαχα

αχαχα αμ ολοκληρος παιδαρος τι να κανουμε ας πανε και κανα γυμναστηριο μεχρι τον μαρτιο εστω κανενα βαρακι καθε μερα στο σπιτι!

και μενα ετσι θα ειναι το γλυκουλι μου!

αφου τωρα που πηγαμε στο γιατρο μας εδειχνε το προσωπακι του και μας ελεγε να η μυτουλα,να τα χειλακια,το σαγονακι και αριστερα και δεξια οι μαγουλαρες μας!αχαχαχα!τελεια λεω εχει να πεσει ρουφηγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

βεβαια να σου πω κατι για το βαρος που γεννιουνται τα μωρα που κανεις δεν ξερει ποσο ακριβως θα ειναι;;

μιλουσα τωρα με την κουμπαρα μου στο τηλ και μου ειπε πως το βαφτηστηρι μου στην εβδομαδα που ειμαι εγω ηταν πιο βαρυ ηταν 2600 σχεδον και της ελεγε ο γιατρος οτι θα γεννηθει πανω απο 3200 στον τελευταιο υπερηχο που της εκαναν της τον εβγαλαν 2900 και τελικα στις 38 εβδομαδες που γεννηθηκε ζυγιζε 2640γρ ολο κι ολο.

τωρα τι να πω ξερω οτι εχουν αποκλεισει αλλα ποιος ξερει ποσο θα φτασει;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Έκπληξηηηηηη!!!!!Μου έχετε λείψει πάααααρα πολύ!!!!!!

Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου και ακόμα και τώρα είμαι εντελώς περαστική.....Είμαι μόνη μου χωρίς καμμία βοήθεια από το Πάσχα και τα έχω δει όλα......!!!!!!Την άλλη εβδομάδα θα επιστρέψει επιτέλους η κοπέλα από Φιλιππίνες και τότε θα ξανααρχίσω και δουλειά μετά από έναν χρόνο απουσίας!!!!!!Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!!!!Ανυπομονώ να ξαναπιούμε καφεδάκι όπως παλιά.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αχαχα αμ ολοκληρος παιδαρος τι να κανουμε ας πανε και κανα γυμναστηριο μεχρι τον μαρτιο εστω κανενα βαρακι καθε μερα στο σπιτι!

και μενα ετσι θα ειναι το γλυκουλι μου!

αφου τωρα που πηγαμε στο γιατρο μας εδειχνε το προσωπακι του και μας ελεγε να η μυτουλα,να τα χειλακια,το σαγονακι και αριστερα και δεξια οι μαγουλαρες μας!αχαχαχα!τελεια λεω εχει να πεσει ρουφηγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι. ναι, μεγαλος θα ειναι και ο δικός σου !!! κι εγω ξερεις πως κρατιέμαι να μην του δαγκώσω τα μαγουλάκια ? δεν κανει μωρε να τον φιλαμε στο προσωπάκι , εγω του ριχνω κανα φιλί , αλλά εκει που ρουφάω ειναι μπουτάκια ......κι αυτός γελάει !!!!!

βρε, πως περνάει ο καιρός ...............!!!!!!!!! ποτε ανακοινώναμε τις εγκυμοσύνες , και άρχισαν να ερχονται τα μπεμπάκια.

αυριο , ο μπεμπούκος γινεται 2 μηνών !!!!!

Παπάκι από ότι βλέπω ετοιμάζεσαι για μαιευτήριο.....Με το καλό γλυκειά μου!!!!Κίττυ να σου ζήσει!!!!!Και εμείς ετοιμαζόμαστε για βάφτιση τέλη Ιουλίου στο χωριό...Το θέμα μας είναι το αερόστατο και το χρώμα μας είναι το κόκκινο!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Έκπληξηηηηηη!!!!!Μου έχετε λείψει πάααααρα πολύ!!!!!!

Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου και ακόμα και τώρα είμαι εντελώς περαστική.....Είμαι μόνη μου χωρίς καμμία βοήθεια από το Πάσχα και τα έχω δει όλα......!!!!!!Την άλλη εβδομάδα θα επιστρέψει επιτέλους η κοπέλα από Φιλιππίνες και τότε θα ξανααρχίσω και δουλειά μετά από έναν χρόνο απουσίας!!!!!!Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!!!!Ανυπομονώ να ξαναπιούμε καφεδάκι όπως παλιά.....

γεια σου ερακι!!!!!!!!!!!

σε περιμενουμε μολις παρεις μια ανασα να μας πεις τα νεα σου!!!!!!

καλη ξεκουραση οσο μπορεις βεβαια!αντε μια βδομαδα εμεινε!

566b716e1f.png?html%22

ναι. ναι, μεγαλος θα ειναι και ο δικός σου !!! κι εγω ξερεις πως κρατιέμαι να μην του δαγκώσω τα μαγουλάκια ? δεν κανει μωρε να τον φιλαμε στο προσωπάκι , εγω του ριχνω κανα φιλί , αλλά εκει που ρουφάω ειναι μπουτάκια ......κι αυτός γελάει !!!!!

βρε, πως περνάει ο καιρός ...............!!!!!!!!! ποτε ανακοινώναμε τις εγκυμοσύνες , και άρχισαν να ερχονται τα μπεμπάκια.

αυριο , ο μπεμπούκος γινεται 2 μηνών !!!!!

ναι μωρε το ειδα οτι γινεται 2 μηνων απιστευτο μου φαινεται ποτε γεννησες ρε συ και περασαν και 2 μηνες;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...