Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημέρα σας όμορφες....Τι κάνετε;Εμείς χθες επιτέλους τελειώσαμε τις εργασίες στο δωμάτιο της μικρής και επιτέλους συμμαζεύτηκε το σπίτι και μπορούμε και περπατάμε χωρίς εμπόδια.

Ο γιος μου πήγε διακοπές στο χωριό από το Σάββατο και ο αλήτης όταν έφυγε μου λέει γεια μαμά και μην αρχίσεις να κλαις πάλι θα ξαναγυρίσω σπίτι μας....Του λέω καλά ούτε ένα φιλί, μια αγκαλιά και ήρθε μου έδωσε ένα φιλί υποχρέωσης και μου λέει πάω στο χωριό μου τώρα γεια....Δεν πάμε καλά αν άρχισε από τώρα τέτοια κάηκα....

Κατά τ άλλα στο χωριό τους έχει αλλάξει τα φώτα.Όλη την μέρα πάει στο λάστιχο και βρέχεται, με το νεροπίστολο τους κάνει λούτσα τους παππούδες και μαζεύεται από τις κούνιες 9.30 το βράδυ.Την πεθερά θα την κάνει μοντελάκι....

Σήμερα πρέπει να αρχίσω να καθαρίζω τα δωμάτια γιατί έχουν μαζέψει απίστευτη σκόνη και αργότερα θα πάω για έρευνα αγοράς για πράγματα που θέλω να αλλάξω στο σαλόνι....

Τέλος να σας πω ότι με την διατροφή χάνω συνέχεια κιλά και είμαι τρισευτυχισμένη.Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα γεννήσω και θα είμαι υπερκομψη....Ευτυχώς γιατί λέμε πρώτα ο Θεός την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου να βαφτίσουμε την μικρή και πρέπει να είμαστε κομψοί....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!

αδερφακι οχι βρε σιγα να μην περιμενω να χρονισει το παιδι οχι πολυ νωριτερα κατα το νοεμβριο λεμε να τον βαφτιζουμε!

οσο για το μαλλι τζενακι δε θα ζεσταθω χειμωνας θα ειναι μωρε σσε που πιο πολυ θα τον κραταει η νονα και ο νονος!

α δε σας ειπα!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχω επετειο γαμου!2 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

το αγγλικο σου με πεθαινει!!!

τρελενομαι λεμεεεεεεεεεεε, τελικα αθηνα θα ερθεις η αδικα κανουμε ονειρα?για ποτε υπολογιζεις...κανονισε να ερθεις οσο θα ειμαι στο νησι..σεφαγα και πειναααααααααωωωωωωωω!

τι φτιανς αλλο?

θα εισαι μια κουκλα, εισαι που εισαι αλλα μη κλεψεις τη παρασταση του βατραχουλη μας βρε!!!:tongue:

οταν με το καλο για ποτε λετε?θα κοντευει να χρονισει φανταζομαι ετσι?

εκκλησια ποτε υπολογιζειςνα κλεισεις?ετσι που σε βλεπω μεχρι και την εκκλησια του γαμου του σε βλεπω να κλεινεις χαχαχχαα

σιγα σιγα κοριτσακι, μη βιαζεσαι, απολαυσε την καθε στιγμη γιατι ειναι μοναδικη!

εγω ετοιμαζα σημερα τιςφωτο που θα δωσω στην φωτογραφο για την εναρξη του βιντεο της βαφτισης...πωπω μια σταλια ηταν κοριτσια μου (ολο το κορμακι του ισα με την παλαμη μου) και εγινε ολοκληρο αντρακι!!!αααααααααααχ!

α ξεχασα να πω, σημερα πηγαμε πλατεια που παιζανε τα δευτερα ξαδερφια μας και ενας μπαμπας της παρεας με ειπε "κουκουβαγια" χαχαχχα ντραπηκα η αληθεια ειναι αλλα ναι, το παραδεχομαι ΕΙΜΑΙ!!!

ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!χαχαχαχχα

αμαν βρε κιττυ μου, κριμα το αγορι μας, πολυ στεναχωριεμαι

τι γαλα πινει?δεν υπαρχει της ιδιας μαρκας αντικολικο?για ρωτα τον παιδιατρο να ηρεμισει το μπιζελακι μας

και οσο μπορεις μπρουμητα και πιεζεται η κοιλιτσα και δυναμωνουν αυχενας και χερακια!

να μου το φιλησεις το αγορι γλυκα και τρυφερα!

καλε η συμπεθερα μου που ειναι?συμπεθεραααααααααααααα ολα καλα?να μου προσεχεις την νυφιτσα μου και να μου τις φιλησεις και τις δυο τους!

πολλα φιλακια σε ολες, νινια, εμβρυακια, ταρζανακια και πριγκιπεσσες!

παω να πεσω ταβλα

καλημερα !

almiron πινει , ευτυχως δεν εχει καθε μερα , κανα 2 μερες την εβδομαδα...και κυρίως αυτη την βδομαδα Τριτη κ Κυριακη , ειχε κολικους.Την Τεταρτη θα παμε για εμβολιο, θα τον ρωτησω και παλι...αλλα ξερω γω να αλλαζουμε γαλα , κι αν του κανει δυσκοιλιότητα ? ουφ......θα δουμε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

πω πω....βαφτίσεις βλέπω...

κι εμεις λεμε για Οκτωβριο , αν τα καταφερουμε , για πολλούς κ διάφορους λογους.

Ξανθη, ο μικρός δεν παιζεται ε ? ω ρε....τι μας περιμενει.......................

καλημερα κιττακο ολα καλα;;

οκτωβριο ε;;

μια χαρα ωραιος μηνας!

αλλα εμεις τελη σπεπτεμβριου θα βαφτιζουμε το βαφτηστηρακι μας οποτε εμεις λιγο αργοτερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα κιττακο ολα καλα;;

οκτωβριο ε;;

μια χαρα ωραιος μηνας!

αλλα εμεις τελη σπεπτεμβριου θα βαφτιζουμε το βαφτηστηρακι μας οποτε εμεις λιγο αργοτερα!

καλημερα Παπακι μου !!!

καλά μωρέ , ο μικρός ειναι ανήσυχος ακομη, εγω νυσταζω κ εχω ενα σωρό δουλειές.

εμεις βασικά για να κανουμε την δική μας βαφτιση πρεπει να ειμαστε ελευθεροι απο δουλειά, να μπορει να ερθει η μια απο τις νονες απο Κρητη ,γενικα ειναι πολλα που πρεπει να μπουν σε μια ταξη.

παντως , δεν βλεπω να προλαβαινουμε για Οκτωβριο

εσυ , πως εισαι ?

καλα ειμαι κουκλα μου μια χαρα δοξα το θεο!εχω να μαγειρεψω και βαριεμαι τραγικα!

εχω να βαλω κι ενα πλυντηριο.

και να καθαρισω λιγο το ψυγειο γιατι εχουν χαλασει μερικα πραγματα και αδικα πιανουν χωρο.

και τα βλεπω σα βουνο ολα αυτα!

566b716e1f.png?html%22

να σαι καλα μινακι μου και σε σενα οτι ποθει η ψυχη σου!

να εισαι παντα γερη και δυνατη και συντομα να παρεις το δευτερο παιδακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλε που χαθηκατε ολες πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

μαγειρεψα και εκανα και κατι αλλες δουλιτσες και τωρα παω λιγο να ξαπλωσω και θα ξαναμπω σε λιγο να δω μηπως μπηκε καποια!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσακια!

αννετ παιδαρος!!! πολυ ομορφο μωρο ,ειναι για περιοδικο να τον χαιρεσαι!!!

παπακι μου θελει προσοχη τωρα,οχι δουλειες και οτι κανεις με πολυ προσοχη!οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!

μινακι μπραβο χαιρομαι,ελπιζω αυτη η εγκυμοσυνη να ειναι τυχερη!

ξανθη χαχαχα τι σου ειπε το μικρο?εχει δικιο,χαχαχαχ αντε μπικαμε και στις 30 κοντευουμε και εμεις......

κιττη καλα ειναι τον οκτωβρη και σεπτεμβρη ειναι ωραια να μην εχεις πολλες ζεστες να μην ταλαιπωρηθει κανεις!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσακια!

αννετ παιδαρος!!! πολυ ομορφο μωρο ,ειναι για περιοδικο να τον χαιρεσαι!!!

παπακι μου θελει προσοχη τωρα,οχι δουλειες και οτι κανεις με πολυ προσοχη!οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!

μινακι μπραβο χαιρομαι,ελπιζω αυτη η εγκυμοσυνη να ειναι τυχερη!

ξανθη χαχαχα τι σου ειπε το μικρο?εχει δικιο,χαχαχαχ αντε μπικαμε και στις 30 κοντευουμε και εμεις......

κιττη καλα ειναι τον οκτωβρη και σεπτεμβρη ειναι ωραια να μην εχεις πολλες ζεστες να μην ταλαιπωρηθει κανεις!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...