Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα στο γιατρο χτες,τελειωσε σημερα!!! :(

γεια σου αννια μου τι κανεις;;

τι εννοεις;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ειχε σταματησει η καρδουλα τους πανω απο μια βδομαδα μου ειπε ο γιατρος..πηγα για αποξεση το πρωι!!

οχι ρε συ αννια γαμωτο σοβαρα;;

και στα 2 μωρακια ρε συ;;;

κριμα ρε συ κοριτσακι!πολυ στεναχωρηθηκα.οτι και να σου πω τωρα θα ειναι λιγο βεβαια αλλα τουλαχιστον εχεις τα παιδακια σου να σε παρηγορουν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλησπερα..τωρα μπηκα ,τι εγινε ρε γμτ..ρε αννια τι να πω..να περνεις δυναμη απο τα μικρα σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννια τωρα το ειδα! οχι ρε γαμωτο ....κριμα !!! ρε ειναι τρεις ,μερες στην σειρα που δεν ακουω και τιποτα καλο,δεν σου ειπε γιατι? ετσι απλα παλιδρομησαν?

τι να πω ρε κοριτσακι κουραγιο,

ποιος ξερει τις βουλες του θεου.και παλι κουραγιο...πολυ λυπηθηκα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αννια μου , πολύ λυπάμαι κοριτσάκι μου !!!!! αγκάλιασε τα μικράκια σου κ όλα θα πανε καλά !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα.Καλά Αννετ ο μικρός είναι γκόμενος τέλος.Και εσύ στις φώτο από την βάφτιση δεν φαίνεται να πετάει καμιά κοιλιά πάντως.

Τι κάνετε;Εμείς χθες πήγαμε σε μια ξαδέρφη του άντρα μου που έχει παιδάκια και με γέμισε ρούχα κοριτσίστικα, σεντόνια μέχρι και προίκα για κούνια μου έδωσε.Γενικά ένας χαμός με το ζόρι χωρέσανε στο αμάξι.Αυτή είχε κάνει την κόρη και στον χρόνο γέννησε αγοράκι και έτσι επειδή έχουν κοινό δωμάτιο όλα τα κοριτσίστικα τα έδωσε σε μένα.Ήρθε και η αδερφή της με τα παιδιά της και ο γιος μου ξεσάλωσε έπαιζε 5 ώρες και φύγαμε με κλάματα από όλα τα πιτσιρίκια που 11.30 το βράδυ θέλανε να παίξουν κι άλλο....

πεταει ο κ@λος χαχχαχαχα αφου τον εχω τουρλωσει, ειχα και ενα αγχος μη φενεται το βρακι μου χαχαχχαα

σκιφτη ειμαι ξανθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...κανα γυαλακι μυωπιας μηπως?????/χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

και ξεκιναν τα πλυσιματα πωπωωωωωωωωωω

φιλια στον μαφιοζο μου!!!

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;

αχ σημερα εκλεισα τις 35 εβδομαδες!

αυριο μπαινω στην 36η!

αχ θα τον εχω αγκαλια σε λιγο τι καλα!

α καλε δε σας ειπα οτι στην καλλιεργεια βρηκαμε ενα μικροβιακι και μου εγραψε 5 μερες αντιβιωση ο γιατρος!

και ειναι κατι χαπια τεραστια μπλιαξ!

αλλα δεν πειραζει μωρε!

το ειχα ξαναβγαλει τον αυγουστο αυτο το μικροβιο και ειναι ευτυχως πολυ ευαισθητο.

απλα μου ειπε να παρω αντιβιωση για να ειμαι τελειως καθαρη αφου θα παε για φυσιολογικο τοκετο.ωχ πολυ θα πονεσω μωρε!!!!!!!!!

αδερφακι, περναει ο καιρος σαν νερακι, οι τελευταιες 2-3 εβδομαδες θα σου φανουν αιωνας!

ααααααααχ σε λιγο καιρο θα κρατας τον βατραχακο σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!

το μικροβιακι θα φυγει μην αγχωνεσαι, τωρα για το αν πονεσεις........Ο Κυριος μας δινει ως εκει που αντεχουμε!!!θα τα καταφερεις κι εσυ!!!αλλα το αποτελεσμα μετραει, οι πονοι θα ξεχαστουν...μαλλον θα περασουν...δεν ξεχνιουνται ποτε!!!

θελω να παω διακοπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

αλλα θα παμε ολοι μαζι του χρονου!φετος δε θα παμε διακοπες αντε να παμε για κανενα μπανακι μονο οχι το μωρο εμεις μονο!

φετος θα κανεις τις καλυτερες διακοπες...στα ουρανια κουκλα μου!!!

καλημερα παπακι εχω μερες να μπω δεν εχω διαβασει πιο κατω! μπραβο! 35 αντε να κρατησεις αγκαλια το ζουζουνακι σου..τι εξετασει εκανες? κολπικη καλιεργεια?

σιγα σιγα μπαινω στις 30 τωρα το ακουω ολη μερα, κουνιεται συνεχεια!

ζουλευωωωωωωωω, θελω κι εγω κλωτσιτσεεεεεεεεεεεεες!!!

στειλτα σε εμενα που μου αρεσει το σιδερωμα.

ααααααα που ησουν κιουρια μου προχθες που ειχα τεσσερα το συνολο???εεεεεεε???:P

αννετ θελω και γω να δω φωτο! σου στελνω το mail σε πμ

σου εστειλα με πολυυυυυυυ δυσκολια, ο διακομιστης δεν λειτουργει, η συνδεση διακοπηκε και δεν σημαζευεται...τελικα με υπομονη κι επιμονη τα καταφερα...για τσεκαρε!

α και το μειλ σου θελει μια μικρη διορθωση, καλα που το ειδα αλλιως θα εστελνα στον γαμο του κουτρουλη :D

εσυ πως εισαι?η μπουμπου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ειχε σταματησει η καρδουλα τους πανω απο μια βδομαδα μου ειπε ο γιατρος..πηγα για αποξεση το πρωι!!

αννια κοριτσακι μου γλυκο, πολυ λυπαμαι :-(

παρε αγκαλιτσα τα μικρακια σου να γιατρευτει η πληγη σου

τι αλλο να πω, σε καταλαβαινω απολυτα, ποναει πολυ αλλα σκεψου πως η φυση ισως προλαβε τα χειροτερα.....

ακομα δυο ψυχουλες ψηλα στον ουρανο :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

http://www.thetrendreport.gr/beauty/celebrity-beauty-looks/sissy-christidou-pleksida-sto-plai-me-louloudia/

καλησπερα κουκλιτσες μου τι μου κανετε;;

καλα δεν ειναι τελειο χτενισμα για τη βαφτιση του βατραχιου;;

θα μου πεις απο τωρα καλε το σκεφτεσαι κατσε να γεννηθει το παιδι πρωτα αλλα ενθουσιαστηκα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!

566b716e1f.png?html%22

http://www.thetrendreport.gr/beauty/celebrity-beauty-looks/sissy-christidou-pleksida-sto-plai-me-louloudia/

θα μου πεις απο τωρα καλε το σκεφτεσαι κατσε να γεννηθει το παιδι πρωτα αλλα ενθουσιαστηκα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!

χελοου παπι!!!!!!!

το χτενισμα ειναι σουπερ!αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει.

μην κοιτας τη χριστιδου που καθεται σε εναν καναπε,εσυ με τη βαφτιση θες ενα χτενισμα που να σε βοέυει.σκεψου λιγο..παιδι στην αγκαλια μεσα στην εκκλησια να προσπαθεις να το κανεις να μην κλαψει κ αυτο να σου τραβαει την κοτσιδα..χαχαχαχ....

περα απο αυτο επειδη εχω δοκιμασει τα μαλλια στο πλαι σπασανε τα νευρα μου ,ζεστενομουνα κ δεν μπορουσα να τα γυρισω απο την αλλη η εστω να τα σηκωσω λιγο γιατι θα χαλαγανε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσιααα.............τι κάνετε ? εγω ειμαι λιώμα..............στο πόδι απο τις 7 30 το πρωί , πηγα στο μαγαζι , φτιαξαμε παραγγελιες , γυρισα σπιτι μεσημερακι , ο μπεμπης κοιμηθηκε ελαχιστα και απο το απογευμα ο καυμενος πλάνταξε στο κλάμα...τι βολτες τον πηγαμε , τι μπανιο , τι ζεστα πανακια στην κοιλιτσα..................ουρλιαζε.........κοιμηθηκε κατα τις 10 τελικα ....ακομα αναστεναζει στον υπνο του το μωρό μου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

χαλοου..ιτς ενυ μπαντυ χιαρ;

το αγγλικο σου με πεθαινει!!!

τρελενομαι λεμεεεεεεεεεεε, τελικα αθηνα θα ερθεις η αδικα κανουμε ονειρα?για ποτε υπολογιζεις...κανονισε να ερθεις οσο θα ειμαι στο νησι..σεφαγα και πειναααααααααωωωωωωωω!

τι φτιανς αλλο?

θα εισαι μια κουκλα, εισαι που εισαι αλλα μη κλεψεις τη παρασταση του βατραχουλη μας βρε!!!:tongue:

οταν με το καλο για ποτε λετε?θα κοντευει να χρονισει φανταζομαι ετσι?

εκκλησια ποτε υπολογιζειςνα κλεισεις?ετσι που σε βλεπω μεχρι και την εκκλησια του γαμου του σε βλεπω να κλεινεις χαχαχχαα

σιγα σιγα κοριτσακι, μη βιαζεσαι, απολαυσε την καθε στιγμη γιατι ειναι μοναδικη!

εγω ετοιμαζα σημερα τιςφωτο που θα δωσω στην φωτογραφο για την εναρξη του βιντεο της βαφτισης...πωπω μια σταλια ηταν κοριτσια μου (ολο το κορμακι του ισα με την παλαμη μου) και εγινε ολοκληρο αντρακι!!!αααααααααααχ!

α ξεχασα να πω, σημερα πηγαμε πλατεια που παιζανε τα δευτερα ξαδερφια μας και ενας μπαμπας της παρεας με ειπε "κουκουβαγια" χαχαχχα ντραπηκα η αληθεια ειναι αλλα ναι, το παραδεχομαι ΕΙΜΑΙ!!!

ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!χαχαχαχχα

κοριτσιααα.............τι κάνετε ? εγω ειμαι λιώμα..............στο πόδι απο τις 7 30 το πρωί , πηγα στο μαγαζι , φτιαξαμε παραγγελιες , γυρισα σπιτι μεσημερακι , ο μπεμπης κοιμηθηκε ελαχιστα και απο το απογευμα ο καυμενος πλάνταξε στο κλάμα...τι βολτες τον πηγαμε , τι μπανιο , τι ζεστα πανακια στην κοιλιτσα..................ουρλιαζε.........κοιμηθηκε κατα τις 10 τελικα ....ακομα αναστεναζει στον υπνο του το μωρό μου

αμαν βρε κιττυ μου, κριμα το αγορι μας, πολυ στεναχωριεμαι

τι γαλα πινει?δεν υπαρχει της ιδιας μαρκας αντικολικο?για ρωτα τον παιδιατρο να ηρεμισει το μπιζελακι μας

και οσο μπορεις μπρουμητα και πιεζεται η κοιλιτσα και δυναμωνουν αυχενας και χερακια!

να μου το φιλησεις το αγορι γλυκα και τρυφερα!

καλε η συμπεθερα μου που ειναι?συμπεθεραααααααααααααα ολα καλα?να μου προσεχεις την νυφιτσα μου και να μου τις φιλησεις και τις δυο τους!

πολλα φιλακια σε ολες, νινια, εμβρυακια, ταρζανακια και πριγκιπεσσες!

παω να πεσω ταβλα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...