Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι τόσο ανυπόμονη πλέον που μετράω 2 εβδομάδες να πάω στην γιατρό και μου φαίνονται αιώνας....Που θα πάει θα περάσει...

Επίσης έχω τόσα πράγματα της μικρής για πλύσιμο που σκέφτομαι το σιδέρωμα και αρρωσταίνω....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αν έχεις την δυνατότητα να πας σε δικό σου σπίτι κάπου εξοχή να πας με το μωρό θα σας κάνει γενικά καλό και θα περάσει πιο γρήγορα ο καιρός.Όσο για το μικρόβιο μη σκας θα φύγει.Άντε σε 3-4 εβδομάδες το πολύ θα έχεις το μωρό σου αγκαλιά...

καλημερα ξανθουλι και αστερινα!

ναι καλε δεν εναησυχω για το μικροβιο καθολου το εχω ξαναβγαλει αυτο αλλη μια φορα και φευγει αμεσως!

οσο για διακοπες δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν εχω χειροτερο απο το σιδερωμα!

οτι αλλο θες πες μου εκτος απο αυτο!

γι αυτο περνω γυναικα να μου τα κανει!

εκτος απο του μωρου βεβαια που τα εκανε ολα η γιαγια μας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Και εγώ μια από τα ίδια.Φτάνω στο αμήν για να σιδερώσω και αυτό με βαριά καρδιά...

Παπί μη φοβάσαι τον φυσιολογικό δεν είναι τίποτα στο λέω εγώ ως παθούσα και να ξέρεις σηκώθηκα αμέσως και περπάτησα.Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν τα ράμματα αλλά για μια μέρα μετά όλα όκ...

Παπί βάλε μας το δωμάτιο να καμαρώσουμε και εμείς καλέ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

απο βδομαδα θα ειναι ετοιμο ξανθουλι!ακομα περιμενουμε τα επιπλακια μας τα οποια μαλλον θα ερθουν την τριτη.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

απο πολυ ωραια ειναι!ειδες μωρε ειναι πιο χαριτωμενα τα κοριτσιστικα!

566b716e1f.png?html%22

απο ζεστη πως πατε? εδω πολυυυυ σημερα λεει 32 αυριο 34 και προς θεεου μεθαυριο 36 ....θα παρω και γω μια πλαστικη πισινα και θα μπω μεσα....δεν πιστευω να με φορολογισουν και γιαυτην????

HouVp2.png

oVGVp2.png

κουκλες βγαινω για 15 λεπτα γιατι θελει λιγο το λαπτοπ ο αντρουλης μου και θα ξαναμπω ελπιζω να σας προλαβω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...