Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ωωωωωωωωχ εχω 3 πλυντηρια για σιδερο του μωρου και 1 δικο μας και εγω εχω αραξει και δεν λεω να σηκωσω το κορμι μου ωωωωωωωωωωχ και παλι ωωωωωωωωωχ

καμια εθελοντρια?χιχιχι

αμαν ...αμαν...ατελείωτο αυτο το σιδερο. σιδερωνει η μανα μου οταν προλαβαινει κι εγω επισης.

μην κοιτας προς τα δω για το σιδερο............χαχαχααχχαχαχ

Μου ηρθε περιοδος , σας το ειπα ? αα...ναι το ειπα το πρωί

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρα , παω να βγαλω φακους κλπ , να βαλω κολλυρια και να ξαπλαρω

ρε γμτ....τις τελευταιες μερες δεν τρωει καλα , ο μπεμπης ....συχνα , αλλα λιγο.....

εχει κολικους απ οτι φαινεται

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

σιγα , μην το στελνες και με κουριερ , αν ηταν ρουχο......:tongue::tongue::tongue:

ναι ,μωρε ειχαν ερθει καποιοι φιλοι που δεν ειχαν δει τον μπεμπη και μετα το μαγαζι πηγαμε για καφε. κοιμηθηκε το καλο μου πανω μου:P:p

μπανακι συνηθως κανουμε απογευμα-βραδάκι. σημερα τον εκανα το μεσημερι.ο μπεμπης μεσα στο σπιτι μπορει να ξυπνησει με να ΄τικ΄κ εξω διπλα του να περνανε νταλικες.....χαμπαρι.....χαχαχαχαχχαχα

ααα....εχεις προσωπικό γιατρό ?:mrgreen::mrgreen:να τον γνωρισω, γιατι όχι ?

και τι νακανα μαρη?να το φοραγα στο δικο μου παιδι?μη χειροτερα...οπως βλεπεις τα νινια μεγαλωνουν μερα με τη μερα...ενα μπλουζακι που μου εφερε η ξανθη και ηταν μεχρι τον αστραγαλο του το επλυνα και ειναι ετοιμο για να φορεθει...

α καλαααααααααααα ρε να αναπνευσουμε δεν μπορουμε και οταν βγαινω για δουλειες δεν χαμπαριαζει λεμε, προχθες μια μηχανη μεγαλου κυβισμου μαρσαρε διπλα στο καροτσι και ο μικρος ουτε το βλεφαρο δεν κουνησε...αβυσσος η ψυχη του βρεφους

οι γνωστοι αγνωστοι φιλοι η αλλοι?ειδεε μωρε αφηνονται στην αγκαλια μας, κοιμουνται σαν αγγεδουδακια και μετα εμεις φταιμε που τους κανουμε μαμακιδες χαχαχα

ναι εχω και ειναι και πολυ σωστοοοοοοοοοοοοοοοος χαχαχαχαχαα (βλεπε δρ ζιβαγκο :lol::lol::lol:)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καληνυχτα κιττυ μου τρυφερα φιλακια στα μαγουλακια του!

τα λεμε

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αμαν ...αμαν...ατελείωτο αυτο το σιδερο. σιδερωνει η μανα μου οταν προλαβαινει κι εγω επισης.

μην κοιτας προς τα δω για το σιδερο............χαχαχααχχαχαχ

Μου ηρθε περιοδος , σας το ειπα ? αα...ναι το ειπα το πρωί

δεν το ειδα εγω, συγνωμη...αντε παμε για το δευτερο :D

Κοριτσαρα , παω να βγαλω φακους κλπ , να βαλω κολλυρια και να ξαπλαρω

ρε γμτ....τις τελευταιες μερες δεν τρωει καλα , ο μπεμπης ....συχνα , αλλα λιγο.....

εχει κολικους απ οτι φαινεται

ουτε οδικος μου, τη μια 100, την αλλη 140 την αλλη ολο και γκρινιαζει για περισσοτερο...κανει και ζεστη μωρε...να του πιεζεις τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα να αεριζεται το μωρο και θα ανακουφιζεται καπως

και πολλα χαδακια, να τριβεις τις παλαμες να θερμαινονται και μετα στην κοιλιτσα

αυτααααααααα πολλα φιλια καλο ξημερωμα

IB5Vp2.png

α και κατι αλλο, για τσεκαρετε τα μειλ σας εχετε μνμ χιχιχχι

οσες δεν εχετε λαβει να μου πειτε, μπορει να μη εχω το μειλ σας η να μου εχει διαφυγει

IB5Vp2.png

παω κι εγω γιατι τα ασιδερωτα μου κλεινουν το ματι...φτου

καληνυχτουδια σας!

IB5Vp2.png

Καλημέρα.Καλά Αννετ ο μικρός είναι γκόμενος τέλος.Και εσύ στις φώτο από την βάφτιση δεν φαίνεται να πετάει καμιά κοιλιά πάντως.

Τι κάνετε;Εμείς χθες πήγαμε σε μια ξαδέρφη του άντρα μου που έχει παιδάκια και με γέμισε ρούχα κοριτσίστικα, σεντόνια μέχρι και προίκα για κούνια μου έδωσε.Γενικά ένας χαμός με το ζόρι χωρέσανε στο αμάξι.Αυτή είχε κάνει την κόρη και στον χρόνο γέννησε αγοράκι και έτσι επειδή έχουν κοινό δωμάτιο όλα τα κοριτσίστικα τα έδωσε σε μένα.Ήρθε και η αδερφή της με τα παιδιά της και ο γιος μου ξεσάλωσε έπαιζε 5 ώρες και φύγαμε με κλάματα από όλα τα πιτσιρίκια που 11.30 το βράδυ θέλανε να παίξουν κι άλλο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;

αχ σημερα εκλεισα τις 35 εβδομαδες!

αυριο μπαινω στην 36η!

αχ θα τον εχω αγκαλια σε λιγο τι καλα!

α καλε δε σας ειπα οτι στην καλλιεργεια βρηκαμε ενα μικροβιακι και μου εγραψε 5 μερες αντιβιωση ο γιατρος!

και ειναι κατι χαπια τεραστια μπλιαξ!

αλλα δεν πειραζει μωρε!

το ειχα ξαναβγαλει τον αυγουστο αυτο το μικροβιο και ειναι ευτυχως πολυ ευαισθητο.

απλα μου ειπε να παρω αντιβιωση για να ειμαι τελειως καθαρη αφου θα παε για φυσιολογικο τοκετο.ωχ πολυ θα πονεσω μωρε!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

θελω να παω διακοπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

αλλα θα παμε ολοι μαζι του χρονου!φετος δε θα παμε διακοπες αντε να παμε για κανενα μπανακι μονο οχι το μωρο εμεις μονο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα παπακι εχω μερες να μπω δεν εχω διαβασει πιο κατω! μπραβο! 35 αντε να κρατησεις αγκαλια το ζουζουνακι σου..τι εξετασει εκανες? κολπικη καλιεργεια?

σιγα σιγα μπαινω στις 30 τωρα το ακουω ολη μερα, κουνιεται συνεχεια!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αν έχεις την δυνατότητα να πας σε δικό σου σπίτι κάπου εξοχή να πας με το μωρό θα σας κάνει γενικά καλό και θα περάσει πιο γρήγορα ο καιρός.Όσο για το μικρόβιο μη σκας θα φύγει.Άντε σε 3-4 εβδομάδες το πολύ θα έχεις το μωρό σου αγκαλιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...