Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ξανθη μου καθημερινα θα παω απο τα Ζαρα να της παρω h&m δεν εχουμε και εχουν ωραια ρουχα. Αλλα τα ζαρα για καθε μερα τα λιωνουμε και εχουν βγει και γερα οποτε απο βδομαδα η μπουμπου θα πηγαινει ολο βολτες γιατι θελει και ο αντρας μου ρουχα αλλα και εγω να παρω μια τουνικ για κατι υποχρεωσεις πουεχω το αλλο σουκου θα την παρω κρουαζε να με βολευει και με τον θηλασμο. Παντελονι ευτυχως μπηκα στα περσινα! Ρε συ με τον θηλασμο φευγουν νερο τα κιλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Άννα μεγαλώνει η μπεμπα; Πως τα πανε με το εβελινακι;

Παπακι όντως δεν είναι τίποτα αυτή η εξέταση. Όταν θα πας να γεννήσεις φυσιολογικά μπορεί να χρειαστεί να σε εξετάσουν πολλές φορές μέχρι να βγει ο μπομπιρας... Εκτός κι αν καταφέρεις να πας έτοιμη να γεννήσεις με πλήρη διαστολή...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαρακι ναι αυτην την φορα τα καταφερα και την θηλαζω αποκλειστικα και πηρε μεσα σε ενα μηνα 1300γρ και 5,5 ποντους! Η Εβελινα μια χαρα τα παει με την αδερφουλα της! Ο δικος σου; Κοριτσακι δεν μπορω να κατσω αλλο τωρα που κοιμαται η μικρη πρεπει να κανω καμια δουλεια γιατι μετα πρεπει να ετοιμασω και την Εβελινα για το μπαλετο...

Κανε τις δουλίτσες σου, καταλαβαίνω πολυ καλά. Κι ο δικός μου τώρα κοιμήθηκε οποτε αρχίζω κι εγώ δουλίτσες. Έτσι κι εμείς με αποκλειστικο θηλασμο τον πρώτο μήνα πήραμε 1300γρ, τον δεύτερο 1100 και τώρα σε μια βδομάδα κλείνουμε τον τρίτο για να δούμε πόσο πήρε. Αν και νομίζω τώρα πήρε λιγότερο γιατί έχει αρχίσει και κουναει χέρια,πόδια ασταμάτητα και κοιμάται λιγότερο την ημέρα. Καλό μεσημερι

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

ουουουυου!

τι κανετε;;;

εγω μολις εφαγα μια κρεμα γιωτης sweet balance αχ τελεια ηταν αλλα πολυ λιγη ποσοτητα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

για να μην μιλαω μονη μου θα ξαναμπω σε λιγακι μηπως και εχει μπει καμια σας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ειναι κανεις εδω τοκ τοκ!

α ρε αννουλι δε σε πετυχα δεν πειραζει!

θα περιμενω λιγο και μετα την κανω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεεεερα

αδερφακι, σουπερ ο ανηψουλης μου, χαδακια πολλα απτην θεια

ξανθουλι φιλουρες!ολα καλα?

κιττυ κατσε να τελειωσω με τις αλλαγες και αν δεν προλαβουμε να φυγουμε για καμια βδομαδα στο νησι θα ερθουμε (εχω και το δωρο σας απτην συμπεθερα μου...συγνωμη συμπεθερουλααααααααα, μη μαλωνεις...θα το παω), αλλιως με την επιστροφη μας ...και εννοειται θα ειναι και ο μπιζελοφιλαρακος μας

ευζενη αντε μανα μου ελατε, εμας ο αγαπουλης σου δεν μας πειραζει..εκεινον δεν ξερω χιχιχι...η ρουλα καλα?

παω ξυπνησε ο Γερασιμος, μα μυρουδια με παιρνει αυτο το παιδι?ερχομαι πασααααααααααααααααααα!!!

καλομεσημερι αγαπες

hello !!!!

μολις μαζευτηκαμε απο την απογευματινη μας βόλτα:shock::shock: ο μπεμπης κοιμηθηκε στην αγκαλια της μαμας του , που επινε καφε. ααααχχχχ....οταν κοιμαται πανω μου , δεν θελω να τον αφησωωωωω.............

θα σας περιμενουμε !!!

Αννα , ευχαριστώ πολύ για το δωρο !!!! θα δωσω κι εγω στην Αννετ , να σου το φερει.....αλλά δεν ξερω ποτε.....χαχχαχαχαχα............καλάααα....μην βαράς !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

χαχαχχααχχαχα καλα το τι μαρεσει ο διαλογος με διαφορα 1,5 ωρας δεν λεγεται χαχαχαχα ναστε καλα συμπεθερα και αδερφακι

συμπεθερα αν ηταν ρουχο θα το εστελνα στην τελικη με ταχυδρομειο...ποτε δεν ειμαι ασυνεπης αλλα ας οψεται το τρεξιμο με την βαπτιση..η νυφιτσα μου ουουυυυ μπραβο της 1300..απο μαγουλακια πως παμε?το εβελινακι μας?αυριο ευχουλα ε?με το καλο, καλο σαραντισμα κοπελαρα και προσεξε........ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥΩΤΟ ΚΑΛΣΟΝ χαχαχα

μαρια μου καλα ειστε κουκλα μου?ο μπομπιρακος βλεπω μια χαρα μεγαλωνει...θα εχει αρχισει να σας γελαει κιολας, αν οχι ετοιμασε πανα για σενα!!!

οι αλλες οι τσουπες που ειναι?ευζενηηηηηηηηηηη, ρουλακι που χαθηκες παιδι μου?ολα καλα?μιναααααααααααααααααααααα μπες καλε η αρχισαν οι υπνηλιες?το φυθτικι τι κανει?ξανθουλι τι φτιανετε?βολταρετε ε?

αααααααχ φιλακια σε ολα τα κοριτσια, αννια, φαιη (ποσο σε σκεφτομαι κοπελαρα μου, υπομονη λιγο ακομα)γυναικα ακομα περιμενω αυτο που μου ειπες..κανονισε.

sis περιμενουμε φωτο το δωματιο των θησαυρων..ηδη αργησες!!!:-P:razz::-P

μπουκι μαυρη πετρα εριξες, η μπουμπου καλα?

ζωρζετ ουουυυυυυυυ φατσουλεεεεεεεεεες

ερι μου ελπιζω να εισαι καλα...θα σε παρω καποιο πρωινο πριν ακομα κλεισουν τα σχολεια και δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

hello !!!!

μολις μαζευτηκαμε απο την απογευματινη μας βόλτα:shock::shock: ο μπεμπης κοιμηθηκε στην αγκαλια της μαμας του , που επινε καφε. ααααχχχχ....οταν κοιμαται πανω μου , δεν θελω να τον αφησωωωωω.............

θα σας περιμενουμε !!!

Αννα , ευχαριστώ πολύ για το δωρο !!!! θα δωσω κι εγω στην Αννετ , να σου το φερει.....αλλά δεν ξερω ποτε.....χαχχαχαχαχα............καλάααα....μην βαράς !!!

καλα μαρη αθεοφοβη τωρα γυρισατε?χαχαχαχα το μωρο το κανεις μπανακι την μερα?μηπως πρεπει να το καθιερωσω κι εγω?αλλα ο δικος μου αν δεν ξαπλωσει την κορμαρα του στο κρεβατι μου δεν κλεινει ματι και αν με τα πολλα τον κοιμησω και το κουνουπι στο χιλιομετρο θα τον ξυπνησει

το δωρο που να το παω μαρη?στη λαμια?παλαβωσες μου φενεται..μηπως θες να σου συστησω τον γιατρο μου???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

ωωωωωωωωχ εχω 3 πλυντηρια για σιδερο του μωρου και 1 δικο μας και εγω εχω αραξει και δεν λεω να σηκωσω το κορμι μου ωωωωωωωωωωχ και παλι ωωωωωωωωωχ

καμια εθελοντρια?χιχιχι

IB5Vp2.png

καλα μαρη αθεοφοβη τωρα γυρισατε?χαχαχαχα το μωρο το κανεις μπανακι την μερα?μηπως πρεπει να το καθιερωσω κι εγω?αλλα ο δικος μου αν δεν ξαπλωσει την κορμαρα του στο κρεβατι μου δεν κλεινει ματι και αν με τα πολλα τον κοιμησω και το κουνουπι στο χιλιομετρο θα τον ξυπνησει

το δωρο που να το παω μαρη?στη λαμια?παλαβωσες μου φενεται..μηπως θες να σου συστησω τον γιατρο μου???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σιγα , μην το στελνες και με κουριερ , αν ηταν ρουχο......:tongue::tongue::tongue:

ναι ,μωρε ειχαν ερθει καποιοι φιλοι που δεν ειχαν δει τον μπεμπη και μετα το μαγαζι πηγαμε για καφε. κοιμηθηκε το καλο μου πανω μου:P:p

μπανακι συνηθως κανουμε απογευμα-βραδάκι. σημερα τον εκανα το μεσημερι.ο μπεμπης μεσα στο σπιτι μπορει να ξυπνησει με να ΄τικ΄κ εξω διπλα του να περνανε νταλικες.....χαμπαρι.....χαχαχαχαχχαχα

ααα....εχεις προσωπικό γιατρό ?:mrgreen::mrgreen:να τον γνωρισω, γιατι όχι ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...