Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=188587&page=2

ειδα αυτο το φωτιστικο τοιχου για το δωματιου του βατραχιου μιας και θα ειναι με θεμα το βυθο και ενθουσιαστικα!ειναι τελειο!!!!!!!!!!!

αλλα μετα ειδα και την τιμη και δεν το πιστευα!

σιγα λεω καλε φωτιστικο ειναι δεν ειναι η κουνια!ελεος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αδερφακι αν το νινι ειναι φαγανουλης γιατι να μην ειναι 2800?250 γρ την εβδομαδα ειναι τα φυσιολογικα, οι υπερυχοι πεφτουν και λιγακι εξω οποτε...αλλα γερο να ειναι το μαναρι μας!!!αντε και πλησιαζει ο καιρος σας!!!μεγεια και τα επιπλακια με το καλο να τα δεχτειτε!!!

ααααααααχ ρε κοριτσια ο τζουτζουκος μου με εχει τρελανει...καθε φορα που τον κοιμιζω με χαιδευει...ολο το προσωπο και οχι μια φορα αλλα μεχρι να τον παρει ο υπνος...εγω περιττο να σας πω τι παθαινω...ολοι εχουν παθει πλακα κι εγω την μεγαλυτερη!

ρε συ σκεφτομαι αν ειναι τωρα 2800 και παρω και ολο το μηνα παει 4 κιλα θα μου γινει κι οχι τιποτα αλλο ηθελα να γεννησω και φυσιολογικα.δε θα βγαινει καλε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

που εισαι εσυ καλε μπαινεις βγαινεις αμεσως οριστε μας!

τι κανεις γλυκουλι μου;;;

εγω τωρα περιμενω τον αντρουκο μου να φαμε!

τρεχω σαν την μουρλη...το σπιτι ακομα δεν το εχω συνεφερει...εχω την γιαγια μου στον ευαγγελισμο...επαθε ουρολοιμωξη, εχει και ενα προβληματακι με την καρδια της και της κανουν αγωγη, μαλλον το θεμα με την κολπιτιδα συνεχιζεται, της βρηκανε και οζο στον θυρεοειδη...αστα η μανα μου δουλεια νοσοκομειο κι εγω παλευω εδω μονη μου...ο μεγαλος ο πασας ολα στο χερι μη χεσω και ο μικρος μες στην γκρινια με τα ουλακια του

θες και αλλα?

καλη ορεξη ζουζου, ωραιο φαγακι εχεις μιαμ μιαμ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

παω κουκλι μου ηρθε ο καλος μου και πειναει σα λυκος λεει!κατσε μη φαει εμενα ειναι και στερημενο το αντρακι μου θα γυαλισει το ματι του!

566b716e1f.png?html%22

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=188587&page=2

ειδα αυτο το φωτιστικο τοιχου για το δωματιου του βατραχιου μιας και θα ειναι με θεμα το βυθο και ενθουσιαστικα!ειναι τελειο!!!!!!!!!!!

αλλα μετα ειδα και την τιμη και δεν το πιστευα!

σιγα λεω καλε φωτιστικο ειναι δεν ειναι η κουνια!ελεος!

απλα υπεροχο αλλα η τιμη φαρμακειο...μα καλα εχουν σαλταρει νομιζουν πως μας τρεχουν απτα μπατζακια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

παω κουκλι μου ηρθε ο καλος μου και πειναει σα λυκος λεει!κατσε μη φαει εμενα ειναι και στερημενο το αντρακι μου θα γυαλισει το ματι του!

χαχχχαχαχα τα χαιρετησματα μου, καλη ορεξη και υπομονη λιγο ακομα πες του

IB5Vp2.png

τρεχω σαν την μουρλη...το σπιτι ακομα δεν το εχω συνεφερει...εχω την γιαγια μου στον ευαγγελισμο...επαθε ουρολοιμωξη, εχει και ενα προβληματακι με την καρδια της και της κανουν αγωγη, μαλλον το θεμα με την κολπιτιδα συνεχιζεται, της βρηκανε και οζο στον θυρεοειδη...αστα η μανα μου δουλεια νοσοκομειο κι εγω παλευω εδω μονη μου...ο μεγαλος ο πασας ολα στο χερι μη χεσω και ο μικρος μες στην γκρινια με τα ουλακια του

θες και αλλα?

καλη ορεξη ζουζου, ωραιο φαγακι εχεις μιαμ μιαμ

ωχ σε καταλαβαινω κουκλα μου τι να κανεις;;τουλαχιστον κοντευει η ωρα που θα την κανεις!θα κουραστεις πολυ εννοειται αλλα τουλαχιστον μετα θα περασεις ενα τελειο καλοκαιρακι με το αντρακι σου αγκαλιτσα και που ξερεις μπορει να ερθει και η κορη!χιχιχχι!

566b716e1f.png?html%22

απλα υπεροχο αλλα η τιμη φαρμακειο...μα καλα εχουν σαλταρει νομιζουν πως μας τρεχουν απτα μπατζακια

ελα ντε ρε συ!τι νομιζουν οτι ειμαστε;;;

να εκανε τα μισα θα το σκεφτομουν αλλα οχι και 112 ρε συ!απαραδεκτο!

κριμα και ειναι τελειο τελειο τελειο!

566b716e1f.png?html%22

ρε συ σκεφτομαι αν ειναι τωρα 2800 και παρω και ολο το μηνα παει 4 κιλα θα μου γινει κι οχι τιποτα αλλο ηθελα να γεννησω και φυσιολογικα.δε θα βγαινει καλε!

τα μωρακια ζυγιζουν οσο πρεπει ωστε να καταφερουν να βγουν...η φυση τα κανονιζει ολα μην ανησυχεις

χαδακια στον βατραχακο και θα περιμενουμε νεα το βραδυ φιλακια κοριτσακι μου

IB5Vp2.png

χαχχχαχαχα τα χαιρετησματα μου, καλη ορεξη και υπομονη λιγο ακομα πες του

χχιχιχι το ξερει μωρε δεν παραπονιεται!αντε μπαι!θα μπω το βραδακι να σας πω νεα απο το γιατρο και αποτελεσματα απο τις εξετασεις!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα !!!

καλο μηνα να εχουμε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννετακι μου να ειναι παντα γερος ο νεοφωτιστος,να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

ευχαριστω sis εσεις καλα ειστε?τα αντρακια σου?εσυ πως πας?περπατας?τα καταφερνεις?:tongue:γιατι εγω στις εβδομαδες σου αρχισα να περπαταω με την γλωσσα εξω χαχαχαχα

πολλα φιλακια κουκλιτσα, οποτε μπορεις κανε καμια κληση να σε παρω

IB5Vp2.png

ωχ σε καταλαβαινω κουκλα μου τι να κανεις;;τουλαχιστον κοντευει η ωρα που θα την κανεις!θα κουραστεις πολυ εννοειται αλλα τουλαχιστον μετα θα περασεις ενα τελειο καλοκαιρακι με το αντρακι σου αγκαλιτσα και που ξερεις μπορει να ερθει και η κορη!χιχιχχι!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Καλησπερα κοριτσια !!!

πω πω...ειμαι κομματια σημερα...ο μικρος χθες , κλάααααμα..απο το μεσημερι ως το βραδυ...σε καποια φαση , δεν αντεχα αλλο , τον εβαλα στο καροτσι και πηγαμε στο μαγαζι...ουρλιαχτόοοοοο...μαλλον εχει κολικους ο καυμενος !!!!

Αννετάκι , δεν τον παιρνω καθε μερα στο μαγαζι , τωρα 2 μερες που ηταν παρα πολυ ανησυχος κ τρομαξε η μανα μου με κατι κολπα που εκανε και δεν ηθελα κι εγω να την αφησω μονη με το μωρό. αλλα αν ξερω οτι θα ερθετε θα τον παρω κ μετα θα παμε και βολτα στην πλατεια

Αννα , θα σκασει βρε με το καλσον η μπουμπουκα...αλλα ειπες διχτυωτό....παναγιά μου...θελω φωτο...40 ημερων με διχτυωτό καλσον

Παπάκι , όλα καλά θα πανε βρε...και να σου πω...θες δεν θες θα γεννησεις...χαχχαχαχαχααχ

Αστερία, πως πας με τα αγορια σου ?

Ανδριανη , τι κανει η νταφλουκω ?

Τζενάκι , τι ηθελες να μου πεις ? μωρε δεν πηρα μαζι μου το λαπ τοπ...καροτσι , τσαντα κλ κλπ και τα ψωνια απο την λαικη...μονο το λαπ τοπ μου ελειπε ............

μα που ειστε καλε ? τον μπεμπη τον κραταει ο μπαμπας του κ εχω λιγο χρονο....δεν προκειται να κανω τιποτα σημερα...τον εκανα το μεσημερι μπανιο, εβαλα πλυντηριο , επλυνα πιατα, σφουγγαρισα , πηγα την μανα μου σπιτι ....εεεε...φτανει , νομιζω ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κοριτσια γυρισαμε!ολα καλα 2461γρ. Ο βατραχοσ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...