Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εγω θα κατεβω μετα τις 24 Ιουνιου. 8 η 9 Ιουλιου εχω βαφτισια στην Αθηνα.

δεν σε προλαβαινω..γμτ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εν τω μεταξυ θελω να τις δω ολες να δω πως θα τις προλαβω..μαλλον θα ζητησω κεντρικο σημειο συναντησης..δεν γινεται αλλιως...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ψαροσουπα κοτοσουπα μπλιαχ...τι ειναι αυτα καλε;

Τι να κανω θυσιαζομαι για να τρωει καλα το νινακι μου... Ψαροσουπα ομως την πεθαινω. Ασε δεν κανει να βαζω στα φαγητα καθολου μπαχαρικα,κρεμυδι να μην τα τσιγαριζω οχι πολλες σαλτσες οχι οσπρια οχι πρασινα...

Τι να κανω θυσιαζομαι για να τρωει καλα το νινακι μου... Ψαροσουπα ομως την πεθαινω. Ασε δεν κανει να βαζω στα φαγητα καθολου μπαχαρικα,κρεμυδι να μην τα τσιγαριζω οχι πολλες σαλτσες οχι οσπρια οχι πρασινα...

τα ξερω ρε αννα ...υπομονη τι να κανεις αφου πρεπει να τρωει το νινι....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα !!!

καλο μηνα να εχουμε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννετακι μου να ειναι παντα γερος ο νεοφωτιστος,να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλημερα !!!

καλο μηνα να εχουμε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννετακι μου να ειναι παντα γερος ο νεοφωτιστος,να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

νακι τι κανεις βρε..πως ειναι οι παιδαροι σου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Βασικα θα κατεβω του Α.πνευματος γιατι εχω και γαμο και βαφτισια αλλα θα φυγω Δευτερα γιατι εχω το αλλο Σαββατο βαφτιση εδω και θα κατεβω ξανα Χαλκιδα γιατι εχω στις 25 γαμο... Βασικα ολα τα σουκου του καλοκαιριου ολο και κατι εχω...

Αστερια μου τι κανεις; Τα ζουζουνια σου τα ειδες; Η Εβελινα ειναι μια χαρα ετοιμαζεται για την σχολικη γιορτη θα κανει την δασκαλα και θα πει και τον αποχαιρετηστηριο λογο που θα κλεισει την γιορτη απο χθες τα διαβαζω και κλαιω...Αχ δεν θα αντεξω στην γιορτη θα τα μπιξω δεν θελω και πολυ αφου οι ορμονες ακομα χορευουν...

sorry που εφυγα ετσι αλλα μαγειρεψα τσακα τσακα το ψαρακι μου και τη σαλατα μου!

αννουλι εννοειται μολις επισεψουμε θα μπω να σας πω νεα!ελπιζω να ειναι καλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

α δε σας ειπα εκανα προχτες και μια καλλιεργεια κολπικου που την εγραψε ο γιατρος μου γιατι με παει λεει για φυσιολογικο τοκετο οποτε πρεπει να ειμαι καθαρη απο κατω.

και αιματολογικες εννοειται και ουρων.θα παμε να παρουμε σημερα τα αποτελεσματα και μετα καπακι στο γιατρο και μετα θα σταματησω στο μαγαζι να παρω τη κουρτινα του βατραχιου να την πλυνω και απο βδομαδα θα φωναξω γυναικα για σιδερο και καθαριοτητα σπιτιου.με πηραν και τηλ οτι ηρθαν τα επιπλα μας απο γερμανια και ειναι αθηνα και απο βδομαδα θα τα εχω οποτε μεσα στην αλλη εβδομαδα περιμενετε φωτο του δωματιου!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ΩΩΩΩ ολος ο καλος ο κοσμοοοοοοοοοοοος!!!

εγω δεν προλαβα να αποσυνδεθω και τσουπ...γαριδα το ματι του ζουζουνιου!

ε καναμε παιχνιδακια, φτιαξαμε το γαλα μας, το ειπιαμε και τωρα τον εβαλα με τον μπαμπα του για νανι...θελω να απλωσω, να σιδερωσω 2 πλυντηρια να σημαζεψω λιγο και επιασε και βροχη την τυχη μου...αλλα μαρεσει η βροχη αρκει να μην εχω ρουχα στον απλωμο κι εγω να απουσιαζω γιατι γκρρρρρρρρρρρρ

δεν σας ειπα μου ηρθε το ρευμα και μου ηρθαν απανωτα 10 εγκεφαλικα...435ευρω κρατουσα και το μωρο εκεινη την ωρα και δεν επεσα κατω...βρωμοδεη...161 ευρω παπαροχρεωσεις ουστ κοπριτες θα βαλω cyta

ααααχ να δω πως θα τα πληρωσω γμτ, εχουμε και την μετακομιση

συμπεθερα απο τωρα διχτυωτα καλσον?ε εεεεεεεεεε λογοδοσμενο κοριτσι σεμναααααααααααα χαχαχαχα!!!καλο σαραντισμο κοριτσαρα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

που εισαι εσυ καλε μπαινεις βγαινεις αμεσως οριστε μας!

τι κανεις γλυκουλι μου;;;

εγω τωρα περιμενω τον αντρουκο μου να φαμε!

566b716e1f.png?html%22

αδερφακι αν το νινι ειναι φαγανουλης γιατι να μην ειναι 2800?250 γρ την εβδομαδα ειναι τα φυσιολογικα, οι υπερυχοι πεφτουν και λιγακι εξω οποτε...αλλα γερο να ειναι το μαναρι μας!!!αντε και πλησιαζει ο καιρος σας!!!μεγεια και τα επιπλακια με το καλο να τα δεχτειτε!!!

ααααααααχ ρε κοριτσια ο τζουτζουκος μου με εχει τρελανει...καθε φορα που τον κοιμιζω με χαιδευει...ολο το προσωπο και οχι μια φορα αλλα μεχρι να τον παρει ο υπνος...εγω περιττο να σας πω τι παθαινω...ολοι εχουν παθει πλακα κι εγω την μεγαλυτερη!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...