Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Και τωρα σας θετω την απορια μου την κυριακη παμε εκκλησια και μετα βολτα... Να της βαλω καλοκαιρινα; θα εχει 30 βαθμους λεει εγω σκεφτομαι να της βαλω φουστανακι με καλσονακι και ενα ζακετακι απο πανω και αν ζεσταθει της το βγαζω. Δεν ξερω ποτε να της βαλω τα καλοκαιρινα.... Παπακι να πηγαινεις βολτες και να τον κουβαλας δεν παθαινει τιποτα... Τζενακι χαου μπου γιου μπου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστο παπι..μαγεια ειδικα τωρα που εφτιαξε ο καιρος..μακαρι να μπορουσατε να ερθετε..

το ξερω ρε συ ειναι και ο κουμπαρος μου πατρα και θα θελα να κατεβουμε να τον δουμε κι αυτον λιγο να παμε και για κανα μπανιο καλογρια να θυμηθω τις εποχες που εμενα αραξο διπλα η θαλασσα!αααααααααααααααααχ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Και τωρα σας θετω την απορια μου την κυριακη παμε εκκλησια και μετα βολτα... Να της βαλω καλοκαιρινα; θα εχει 30 βαθμους λεει εγω σκεφτομαι να της βαλω φουστανακι με καλσονακι και ενα ζακετακι απο πανω και αν ζεσταθει της το βγαζω. Δεν ξερω ποτε να της βαλω τα καλοκαιρινα.... Παπακι να πηγαινεις βολτες και να τον κουβαλας δεν παθαινει τιποτα... Τζενακι χαου μπου γιου μπου;

αυτο θα κανω κουκλα μου σιγα να μην αφηνω το παιδι μου!

δεν παθαινουν τιποτα ανθρωπακια ειναι δεν ειναι ζαχαρωτα!

εγω θα σου ελεγα οχι καλσον ρε συ θα σκασει το κακομοιρο τα μπουτακια εξω και μια πικεδενια κουβερτουλα απο πανω και μια χαρα θα ειναι το μωρο!σιγα τι θα παθει;μην το σκασεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω θα σου ελεγα αντι για καλσον καλτσακια μη σκασει το βρεφος..μη φοβασαι ο τζιτζικας θα σκαει...

εγω γκουντ..απλα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το ξερω ρε συ ειναι και ο κουμπαρος μου πατρα και θα θελα να κατεβουμε να τον δουμε κι αυτον λιγο να παμε και για κανα μπανιο καλογρια να θυμηθω τις εποχες που εμενα αραξο διπλα η θαλασσα!αααααααααααααααααχ!

οταν θα ερθεις θα παμε μαζι βραχνεικα..μην εισαι μονοφαγου:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

σε λιγο θα παω να μαγειρεψω τα ψαρακια μου γιατι θα ερθει νωριτερα σημερα ο καλος μου!ενταξει μιση ωριτσα θελουν!

566b716e1f.png?html%22

Χαθηκα γυναικακι εφτοιαχνα τις ντουλαπες με ρυθμους χελωνας αφου επρεπε να ταιζω και την μικρη να ρουφηξω και λιγο μαγουλακι που το χουμε μπολικο πια... Φαινεται παραγω γαλα με φουλ λιπαρα...

οταν θα ερθεις θα παμε μαζι βραχνεικα..μην εισαι μονοφαγου:rolleyes:

εννοειται ρε ετσι θα σε αφησω να μην σε κερασω μια μεριδα καλαμαρακια!χιχιχιχι!

566b716e1f.png?html%22

Χαθηκα γυναικακι εφτοιαχνα τις ντουλαπες με ρυθμους χελωνας αφου επρεπε να ταιζω και την μικρη να ρουφηξω και λιγο μαγουλακι που το χουμε μπολικο πια... Φαινεται παραγω γαλα με φουλ λιπαρα...

καλα αυτο ειναι το καλυτερο!ρουφηξε τωρα που μπορεις!μετα θα σου λεει δε θελω η τσαουσα, σαν τη ξαδερφη μου!

566b716e1f.png?html%22

εννοειται ρε ετσι θα σε αφησω να μην σε κερασω μια μεριδα καλαμαρακια!χιχιχιχι!

για καλαμαρακια δεν ειναι βραχνεικα ειναι πελεκανεικα στον πετρο με το ονομα..

βραχνεικα θα παμε για ποικιλια κ μπυρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Και που θα το βαλουμε το διχτυωτο καλσον; θα της το βαλω το πρωι που κραταει λιγο και μετα θα το βγαλουμε το μεσημερι. Πηραμε και μπαλαρινες για τα πατουσακια μας αλλα και πεδιλα οποτε θα δουμε τι θα βαλουμε... Δεν σας ειπα το ματι μας ειναι γκριζο γαλανο δεν εχει ιχνος καφε οπως της Εβελινας. Παπακι να μπεις το βραδυ να μας πεις τα νεα σου! Τζενακι εσυ θα ανεβεις Αθηνα; να πεις ποτε μηπως ειμαι Χαλκιδα και πεταχτω

Και που θα το βαλουμε το διχτυωτο καλσον; θα της το βαλω το πρωι που κραταει λιγο και μετα θα το βγαλουμε το μεσημερι. Πηραμε και μπαλαρινες για τα πατουσακια μας αλλα και πεδιλα οποτε θα δουμε τι θα βαλουμε... Δεν σας ειπα το ματι μας ειναι γκριζο γαλανο δεν εχει ιχνος καφε οπως της Εβελινας. Παπακι να μπεις το βραδυ να μας πεις τα νεα σου! Τζενακι εσυ θα ανεβεις Αθηνα; να πεις ποτε μηπως ειμαι Χαλκιδα και πεταχτω

αν τα καταφερω μεσα ιουνιου..δεν ειναι σιγουρο γιατι εχω ενα γαμο στις 25 στην πατρα,αν η κουμπαρα φυγει τοτε δεν θα μπορω να παω μαζι της,αυτη θα παει να δει τη μανα της στην αθηνα,μακαρι να παει πιο νωρις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

για καλαμαρακια δεν ειναι βραχνεικα ειναι πελεκανεικα στον πετρο με το ονομα..

βραχνεικα θα παμε για ποικιλια κ μπυρα

Σταματηστε καλε και με το θηλασμο δεν κανει να τρωω και τηγανιτα... Δεν θα με χαλαγαν τα καλαμαρακια... Θα αρκεστω ομως στην κοτοσουπα μπλιαχ αυριο ομως θα φτοιαξω ψαροσουπα που ζηλεψα απο τον Μαμαλακη!

Σταματηστε καλε και με το θηλασμο δεν κανει να τρωω και τηγανιτα... Δεν θα με χαλαγαν τα καλαμαρακια... Θα αρκεστω ομως στην κοτοσουπα μπλιαχ αυριο ομως θα φτοιαξω ψαροσουπα που ζηλεψα απο τον Μαμαλακη!

ψαροσουπα κοτοσουπα μπλιαχ...τι ειναι αυτα καλε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...