Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα τζενιω μου!

μωρε σπρωχνει και με ποναει λιγο απο κατω και δε μπορω να βολευτω πουθενα!

αγχος δεν ξερω απλα φοβαμαι μηπως ερθει νωριτερα και ανυπομωνω να παω στο γιατρο να μας δει να μας πει τη γνωμη του!

κ νωριτερα να ερθει εσυ εισαι ετοιμη..εχεις μπει στον 9το ετσι δεν ειναι;οποτε μη φοβασαι τπτ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ νωριτερα να ερθει εσυ εισαι ετοιμη..εχεις μπει στον 9το ετσι δεν ειναι;οποτε μη φοβασαι τπτ

ε δεν εχω μπει ακομα στις 8 μπαινω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ε δεν εχω μπει ακομα στις 8 μπαινω.

μια χαρα..μια εβδομαδα δεν ειναι τπτ..αλλα δεν νομιζω να εχεις απροοπτα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μια χαρα..μια εβδομαδα δεν ειναι τπτ..αλλα δεν νομιζω να εχεις απροοπτα

κοιτα κι εγω δε νομιζω αλλα μια ανασφαλεια την εχω,κατσε να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος σημερα,εσυ τι νεα;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλε που ειναι το παρεακι μας;;;

που χαθηκατε ολες σας;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπεεεεεεεεεες, καλο μηνα για ακομα μια φορα!

ο γερασιμακης μου κοιμαται ελπιζω για καμια ωρα ακομα τουλαχιστον και ειπα να μπω μην αρχισετε να μου βαζετε απουσιες και μεινω στην ιδια ταξη!!!χαχαχα

αδερφακι με το καλο κουκλα μου να δειτε τον βατραχακο σας, 2800 θα ειναι οπωσδηποτε το πουλακι μου

ααααααχ ποσο μου εχει λειψει η περιοδος της εγκυμοσυνης...αγχος σουβλιες πονακια δυσφορια..ειμαι μαζοχα ε?χαχαχα

ευζενακιιιιιιιιιιι ποτε ερχεσαι αθηνα παιδι μου?εμεις απο βδομαδα ετοιμαζομαστε για νησι ξανα, οποτε ισως να τα πουμε αυτη τη φορα

για τον ανηψιο δεν εχω να σχολιασω...ευγε του...αααααχ το φχαριστηθηκα χαχαχαχα

συμπεθερα το ελαβα το μνμ μη νομιζεις πως σε ξεχασα, απλα καρτα γιοκ και δεν προλαβαινω να σε παρω...ο γαμπρος σου μου εχει αλλαξει τα φωτα λεμε...για σπικαρε του κανα φωνηεντο χαχαχχα

φιλακια σε λινακι και νυφιτσα!και μανιτσα οκκκκκκκκκκκκκκκ!!!

κιττυ τον παιρνεις και στο μαγαζι τον μπεμπαρο?σουπερ, με την πρωτη ευκαιρια θα σας ερθουμε!!!!

μινακι με το καλο κοριτσι μου

αννια μου υπομονη κοπελα μου, χαιρομαι που εισαι καλυτερα

γυναικα απο σενα δεν περιμενα και αλλη απαντηση στον γολγοθα που περασα χαχαχαχα

πολλα φιλια σε ολες και ιδιαιτερως σε αυτες που δεν ανεφερα γιατι πρεπει να βγω λιγο, θα ξαναμπω αργοτερα καλως εχοντων των πραγματων..δλδ του Γερασιμακη χιχιχι

μακια κοριτσακια, μπεμπακια και εμβρυακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αδερφι 2800 λες;;καλε πριν 14 μερες ηταν 2000γρ τωρα 2800;;πωπω,εγω ελεγα 2500

566b716e1f.png?html%22

καλε που ειναι το παρεακι μας;;;

που χαθηκατε ολες σας;;;

ρε συ ειχα προμηθευτη κ πελατη μαζι..ασε..

εγω απο νεα γιοκ..λιγη διαιτιτσα αρχισα λογω καλοκαιριου καταλαβαινεις..

ειναι λιγο πικρα γιατι τα εκοψα ολα..πατατες τηγανιτες που ειναι κ η αδυναμια μου κοκκινιστα αναψυκτικα ψωμι γλυκα κ πασης φυσεως μπινελικια..αστα μεγαλο ζορι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ ειχα προμηθευτη κ πελατη μαζι..ασε..

εγω απο νεα γιοκ..λιγη διαιτιτσα αρχισα λογω καλοκαιριου καταλαβαινεις..

ειναι λιγο πικρα γιατι τα εκοψα ολα..πατατες τηγανιτες που ειναι κ η αδυναμια μου κοκκινιστα αναψυκτικα ψωμι γλυκα κ πασης φυσεως μπινελικια..αστα μεγαλο ζορι

αχ ρε συ κι εμενα μου αρεσουν οι τηγανιτες πατατες πααααααααααααρα πολυ αλλα δεν φτιαχνω ποτε σπιτι!οτι μπορω να αποφυγω το βγαζω εξω απο το σπιτι!ειδικα τωρα που προσεχω λογω διατροφης για το ζαχαρο αδειο το ψυγειο!και θα το ακολουθησω και μετα τη γεννα!

566b716e1f.png?html%22

αχ ρε συ κι εμενα μου αρεσουν οι τηγανιτες πατατες πααααααααααααρα πολυ αλλα δεν φτιαχνω ποτε σπιτι!οτι μπορω να αποφυγω το βγαζω εξω απο το σπιτι!ειδικα τωρα που προσεχω λογω διατροφης για το ζαχαρο αδειο το ψυγειο!και θα το ακολουθησω και μετα τη γεννα!

κ ο αντρας σου τι λεει γιαυτο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κ ο αντρας σου τι λεει γιαυτο;

α δεν εχει προβλημα ο καλος μου τρωει τα παντα

αλλα κοιτα τον προσεχω εκεινον λιγο παραπανω του κανω και φαγητα που δεν τα τρωω εγω.ας πουμε εχτες του εκανα μακαρονια με κιμα κι εγω δεν εφαγα.

εφτιαξα μια ομελετα.

566b716e1f.png?html%22

α δεν εχει προβλημα ο καλος μου τρωει τα παντα

αλλα κοιτα τον προσεχω εκεινον λιγο παραπανω του κανω και φαγητα που δεν τα τρωω εγω.ας πουμε εχτες του εκανα μακαρονια με κιμα κι εγω δεν εφαγα.

εφτιαξα μια ομελετα.

ο αντρας μου δεν εχει τετοια...κ πατατες θελει κ κοκκινιστα κ τσιγαριστα κ λαδερα..κ μπολικο ψωμι πανω στο τραπεζι..εγω καιω 2000 θερμιδες την ημερα μου λεει αλλα πρεπει να τρωω 3000 ....τι να μου κανει μια τσιπουρα με σαλατα η μια ντοματα γεμιστη..ΦΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ..ΦΑΙΙΙΙΙΙ

τι να κανω..μαγειρευω γιαυτον κ γω τρωω σαλατες ψαρια κλπ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και τι δε θα δινα τωρα να ημουν σε μια παραλια και να επινα ενα φυσικο χυμο φραουλα...αχ τι καλα!

566b716e1f.png?html%22

και τι δε θα δινα τωρα να ημουν σε μια παραλια και να επινα ενα φυσικο χυμο φραουλα...αχ τι καλα!

η μερα εκεινη δεν θα αργησει κυνηγημενο μου πουλι..αχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ο αντρας μου δεν εχει τετοια...κ πατατες θελει κ κοκκινιστα κ τσιγαριστα κ λαδερα..κ μπολικο ψωμι πανω στο τραπεζι..εγω καιω 2000 θερμιδες την ημερα μου λεει αλλα πρεπει να τρωω 3000 ....τι να μου κανει μια τσιπουρα με σαλατα η μια ντοματα γεμιστη..ΦΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ..ΦΑΙΙΙΙΙΙ

τι να κανω..μαγειρευω γιαυτον κ γω τρωω σαλατες ψαρια κλπ..

κοιτα και μενα τρωει πολυ αλλα τον προσεχω κι ολας να μην τρωει λιπαρα συνεχεια!

θα του κανω ομως και το παστιτσιο,και τα γεμιστα,και το κοκκινιστο του το γιουβετσι και ολα.απλα εγω τρωω αλλο φαγητο εκεινη τη μερα.αν και σου λεω εκεινος μου λεει να μη φτιαχνω πολλα και οτι θα τρωει οτι τρωω κι εγω αλλα ενταξει δε μπορει να τρωει ολο ψαρια επειδη εγω τρελαινομαι για ψαρι.

σημερα ας πουμε θα φτιαξω σαρδελες με μπροκολο.τελειο για μενα αλλα εχω κοιταξει να εχω περισευμα και απο τα χτεσινα μακαρονια με κιμα για τον αντρα μου αν δεν χορτασει.

γιατι ολη μερα στη δουλεια και με τη δουλεια που κανει λογικο ειναι να θελει 2 πιατα φαι.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...