Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

που εισαι καλιεεεεεεεε....

εν τω μεταξυ 15 ιουνιου θα ερθουν κατι γνωστοι μου επανω για μια συναυλια αλλα θα ερθουν απογευμα κ θα φυγουν βραδυ..πια να πρωτοδω..εσενα;την αννετ;,την κιττυ;..δεν προλαβαινω λεμε .εκτος κ αν μαζευτητε ολες σε ενα μερος..τι να πω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες μου γλυκειες καλησπερουδια σας, χαθηκα ε?

Ο Γερασιμακης με τρεχει σαν (τον συχωρεμενο) τον βεγγο και δεν παιρνω ανασα…μονο όταν τον βγαζουμε καροτσαδα η αμαξαδα ησυχαζει!

Ουφ τα χω παιξει η γυναικα….πολυ σαλιο κοριτσια και πολυυυυυυυ γκρινιααααααα

Λοιπον λεπτομερειες τωρα…

Καταρχας να ευχαριστησω πολύ για τις ευχες και στα δικα σας οι μπεμπομανουλες!

Αχ μου καηκε το λαμπακι νυχτος και δεν θυμαμαι που εχω βαλει το άλλο (ασχετο) χαχαχα

Λοιπον, όπως ειπαμε 11:00 ηταν η βαπτιση, 8:30 ο νεαρος ξυπναει μεσα στα χαμογελα κανουμε λιγα παιχνιδακια και τρωμε…ωχ σκεφτομαι…στις 11 θα εχουμε σοου…μες στο αγχος λοιπον εχω την κοπελα που με χτενιζει να της πριζω τα σηκωτια να τελειωνουμε γιατι εχουμε και βαψιμο…η μανα μου να μη φενεται και να εχω τρελαθει…ετοιμη να την παρω να μπινελικωσω…τελος παντων και τσουπ..νασουτην…ο μικρος μες στην τρελη χαρα…άλλες φορες με το που τρωει ξαναξερενεται στον υπνο…10:30 και φευγουν μπαμπας μπομπο γιαγια και προγιαγια…εγω να ωρύομαι στο κοριτσακι

- «ακομα μαρηηηηηηηη?βλεπεις τι ωρα είναι?και ηθελες να μου φτιαξεις και νυχια τρομαρα σου»

κατεβαινουμε κατω να περιμενουμε τον μπαμπα μας…με πιανει ξερετε τι…θελω τουαλετα ντεεεεεεεεε…νασου ο καλος μου…τωρα ειν αργαααααααααααααααα…

«Ο Θεος βοηθος» λεω τωρα και ξεκιναμε…φτανουμε εκκλησια τιγκα στο μπαλονι πιπιλα (εκει τα πηρα λιγο γιατι θυμηθηκα πως οι κουμπαροι με εξεθεσαν...αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια)

μας φωναζει ο παπας παμε κατω..νομιζε ειμασταν οι νονοι…οι νονοι αφαντοι…ειχαν πασει σε κινηση…εγω σε αναμενα καρβουνα…φυσούσα ξεφυσουσα…να σκασω…

οι φωτογραφοι αρχισαν να βγαζουν φωτο με καποιους του σογιου (μακρινοι) και αυτοι που ηθελα να τους βαλω και στο αλμπουμ δεν προλαβαν…μας ριχνει και μια σιγυρισμενη ρουκετα ο μικρος να τρεχω εγω να ψαχνω την κομμωτρια να παρω λαβετα..την τυχη μου μεσα…η πιπιλα μας μες στα πήγματα και η ξαδερφη μου αλαφιασμενη να βρει την βρυση..πλενει την πιπιλα αλλα η τρυπα μες στο γαλα το κερατο μου…εγω να ειμαι ετοιμη να ταμολησω και η κοιλια τουμπανο…την τουρλωνα κι εγω και μοιαζω 8 μηνων…φωτογραφιζομουν και στο πλαι και δεν ειχα έναν ανθρωπο να μου πει γυρνα αμφαζ να ψευτοκαλυφθει…δεν εφτανε αυτό παθαινει ζημια ένα μηχανημα της φωτογραφου και ειχε φυγει… αν ηταν εκει θα μου ελεγε

- «γυρνα ετσι…πιο κατω το κεφαλι…κτλ κτλ»

η μανα μου στην κοσμαρα της…

- μιλα κυρια μου και δεν ξερω ποια φωτο να διαλεξω για το αλμπουμ την τρελα μου μεσα..θα με ρωταει το παιδι μου μετα από χρονια

- « μαμα εγκυος ησουν στην βαπτιση μου?»

κι εγω τι θα του λεω του παιδιου?

- «Όχι αγορι μου απλα της μανουλας της αρεσει η μασαμπουκα και δεν προλαβε να χασει κανα κιλακι να καμαρωνεις κι εσυ όταν θα δειχνεις το αλμπουμ» ουφ

anyway……ξεκιναει Το μυστηριο…ο ζεβρακος ΚΥΡΙΟΣ

εμενα με περνουν τα ζουμια και να μην εχω χαρτομαντηλο (μεσα στη τσαντα του μωρου ειχα δυο πακετα) και να σκουπιζομαι με την εμετοβρεγμενη λαβετα χαχαχα

προχωραμε στην κολιμπιθρα…παω να γδυσω το ζουζουνι, μολις αντιλαβανεται πως θα βγαλουμε τα μανικια (εχουμε θεματακι) τα μπήγει και μας ακουει οοοοοολη η εκκλησια…μολις τον γδυνω ηρεμιιιιιιιιια, γαληηηηηηηηη, χαμοοοοοογελα…μπαινει στην κολυμπιθρα…..αααααααααχ μπανακι….τελεια, όταν τον βγαζει ο παπας δυσανασχετει…μολις τον ξαναβαζει πασαααααααααας, με λιγα λογια κιχ δεν εβγαλε, μονο γκρινιαζε για την πιπιλα του..και σκεφτειτε πως ηταν ηδη 12:00 και ειχε να φαει απτις 08:30…όταν λαδωνανε οι νονοι με κοιταει ο παπας και με ναζι ελεγε

- «παντου βαλτε…μαμα για μιλα»…….

- «και στο πουλακι» να προσθετω εγω…

- «βαλαμε» να απαντουν οι ανθρωποι

- «ξανα…βαλτε καλα» χαχαχχαα

τέλος παντων , τον ντυνω…τα βαφτιστικα μας τελεια…κοντομανικο πουκαμισακι, γαλαζιο γιλεκακι και γραβατουλα, παντελονι που τα μπατζακια τα διπλωσα εις διπλουν, ζωνη και τα παπουτσια ισα που τα φορεσαμε…ηταν τεραστια για το λιλιπουτιο ποδαρακι μας, σκεφτικα να κανω καμια πλακα να του βαλω και τα δυο ποδια σε ένα παπουτσι (μη γελατε..χωρουσαν ανετα χαχαχα) αλλα εκεινη την ωρα με κοιταξε ο παπας……..το μπουφαν ουτε κατά διανοια εκανε πολύ ζεστη στην εκκλησια, τον ξαναδινω στους νονους…τελειωνει Το μυστηριο και με καλει ο πατερ και μου λεει

- «τωρα ξερεις τι θα κανεις?»

- γκλουπ εγω…ξερω πατερ»

- «κανε λοιπον τρεις μετανοιες μεχρι κατω και μετα φιλας το χερι των νονων»

μετα κοπων και πολλων ξεφυσηματων γιατι με τις τακουνες δεν μπορουσα να σηκωθω, κανω τις μετανοιες…επαναλαμβανει τα λογια του παπα η κουμπαρα…

«σου παραδιδω το τεκνο σου κτλ κτλ και το ονομα αυτου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και κλααααααααμα η κυρια…περιττο να σας πω πως δεν σταματησα να κλαιω παρα μονο όταν οι φωτογραφοι ηταν γυρισμενοι προς τα μενα …φιλαω το χερι της κουμπαρας και μετα του κουμπαρου ο οποιος είναι ΤΟ νουμερο…μου δινει επιδεικτικα το χερι του γυριζει το κεφαλι απτην άλλη κι εγω μετα το φιλι κανω πως δαγκωνω…(υπαρχουν κα ντοκουμεντα) σοου ο τυπος αν δεν αστειευτει θα σκασει…αφηστε που πριν ξεκινησει Το μυστηριο εκανε

- «φου φου..ενα..τεστ τεστ» στο μικροφωνο χαχχαχαχα

ο παπας γελουσε χαχαχα

ο Γερασιμακης μολις ξεκιναει η χαιρετουρα ριχνει κατι υπνους…ουτε το κεφαλακι του δεν προλαβε να ακουμπησει στον ωμο μου το αγορακι μου!

Λεπτομερειες δεν θελατε?καλα να παθετε !!!χαχαχχα

Ααααααααχ πονεσε το χερακι μου χαχαχα

Μετα πηγαμε σπιτι, εφαγε ο νεοφώτιστος, πηραμε κουμπαρους και γονεις και βουρ για φαγητο, σκασαμε και μετα πεσαμε ταβλα για σχεδον 4 ωρες…

Ο παππους μα χ@σμενος απτην χαρα του και ολο καμαρι τον φωναζε με το ονομα του!!!

Φωτο ειχα δωσει παραγγελια στην μικρη κομμωτρια αλλα τραβηξε καποιες από μακρια και την καραφλα ενός καλεσμενου οποτε φωτο θα εχετε στο τραπεζι τον ωραιο κοιμισμένο και μετα τον χαμογελαστο βαφτισμενο!!!

Τα δειγματα είναι στα χερια μου αλλα μου την εκανε η σκ@τουλα η φωτογραφος και δεν μπορω να κανω αντιγραφη απτο σι ντι…ουτε καν να μεγενθυνω για να δω καθαροτερα αυτές που με ενδιαφερουν..τεσπα..πονεσαν τα ματακια σας ε?

Καλα να παθετε χαχαχαχα…

Το μονο που αναρωτιεμαι αν θα πιασει ολοκληρη σελιδα το ποστ μου…ειδομεν

σας φιλω γλυκααααααααααααααααα, ολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με πολλες (τι πολλες..ολες) γεματες και στρουμπουλες κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα!!

αννετ τι περασες κ συ ρε κοριτσι μου..αυτο με την κοιλια λεω..επρεπε να πας απο την ωρα που σηκωθηκες,επειδη ξερω πως ειναι ..σε καθε γαμο με πιανει αυτο[απο τους δικους μας εννοω]

ο ζευρακος τσιμουδια ε;το καλο μου ειναι ηρεμο σαν τη μανουλα..αλλα ρε συ αυτα θα εχεις να θυμασαι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με πολλες (τι πολλες..ολες) γεματες και στρουμπουλες κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα ειδα οτι πηγε 1η ο μηνας..χου χου χουι.....

καλη μηνα τσουπρες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημεραααα............ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ !!!!!!!!!

Αννετακι , δεν επιασες ολοκληρη σελίδα , γράψε κι άλλα...!!!

μια χαρα ηταν, μικρά ευτράπελα παντα συμβαινουν......

ο μπεμπης χθες ουρλιαζεεεεεεε.................................την νυχτα ξεραθηκα

τωρα πρεπει να παω λαικη....αααχχχχχχχχχχ να κοιμηθει το μεσημερι , να κοιμηθουμε κι εμεις λιγο. χθες ολο το πρωι στο μαγαζι κοιμοταν μια χαρα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κιττυ!!!!!ειδες οτι μπορεις να τον εχεις κ στο μαγ;..

ενταξει , χθες ηταν ησυχος , αλλα αν αρχισει να ουρλιαζει τι κανουμε ? μπορει να εχω κοσμο , να φτιαξω παραγγελιες και τα μηχανηματα κανουν φασαρια

πω πω...παλι περασε η ωρα ...παω λαικη λεμεεε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ενταξει , χθες ηταν ησυχος , αλλα αν αρχισει να ουρλιαζει τι κανουμε ? μπορει να εχω κοσμο , να φτιαξω παραγγελιες και τα μηχανηματα κανουν φασαρια

πω πω...παλι περασε η ωρα ...παω λαικη λεμεεε

πααινε κ γυρνα να σου πω κατι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γλυκειες καλησπερουδια σας, χαθηκα ε?

Ο Γερασιμακης με τρεχει σαν (τον συχωρεμενο) τον βεγγο και δεν παιρνω ανασα…μονο όταν τον βγαζουμε καροτσαδα η αμαξαδα ησυχαζει!

Ουφ τα χω παιξει η γυναικα….πολυ σαλιο κοριτσια και πολυυυυυυυ γκρινιααααααα

Λοιπον λεπτομερειες τωρα…

Καταρχας να ευχαριστησω πολύ για τις ευχες και στα δικα σας οι μπεμπομανουλες!

Αχ μου καηκε το λαμπακι νυχτος και δεν θυμαμαι που εχω βαλει το άλλο (ασχετο) χαχαχα

Λοιπον, όπως ειπαμε 11:00 ηταν η βαπτιση, 8:30 ο νεαρος ξυπναει μεσα στα χαμογελα κανουμε λιγα παιχνιδακια και τρωμε…ωχ σκεφτομαι…στις 11 θα εχουμε σοου…μες στο αγχος λοιπον εχω την κοπελα που με χτενιζει να της πριζω τα σηκωτια να τελειωνουμε γιατι εχουμε και βαψιμο…η μανα μου να μη φενεται και να εχω τρελαθει…ετοιμη να την παρω να μπινελικωσω…τελος παντων και τσουπ..νασουτην…ο μικρος μες στην τρελη χαρα…άλλες φορες με το που τρωει ξαναξερενεται στον υπνο…10:30 και φευγουν μπαμπας μπομπο γιαγια και προγιαγια…εγω να ωρύομαι στο κοριτσακι

- «ακομα μαρηηηηηηηη?βλεπεις τι ωρα είναι?και ηθελες να μου φτιαξεις και νυχια τρομαρα σου»

κατεβαινουμε κατω να περιμενουμε τον μπαμπα μας…με πιανει ξερετε τι…θελω τουαλετα ντεεεεεεεεε…νασου ο καλος μου…τωρα ειν αργαααααααααααααααα…

«Ο Θεος βοηθος» λεω τωρα και ξεκιναμε…φτανουμε εκκλησια τιγκα στο μπαλονι πιπιλα (εκει τα πηρα λιγο γιατι θυμηθηκα πως οι κουμπαροι με εξεθεσαν...αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια)

μας φωναζει ο παπας παμε κατω..νομιζε ειμασταν οι νονοι…οι νονοι αφαντοι…ειχαν πασει σε κινηση…εγω σε αναμενα καρβουνα…φυσούσα ξεφυσουσα…να σκασω…

οι φωτογραφοι αρχισαν να βγαζουν φωτο με καποιους του σογιου (μακρινοι) και αυτοι που ηθελα να τους βαλω και στο αλμπουμ δεν προλαβαν…μας ριχνει και μια σιγυρισμενη ρουκετα ο μικρος να τρεχω εγω να ψαχνω την κομμωτρια να παρω λαβετα..την τυχη μου μεσα…η πιπιλα μας μες στα πήγματα και η ξαδερφη μου αλαφιασμενη να βρει την βρυση..πλενει την πιπιλα αλλα η τρυπα μες στο γαλα το κερατο μου…εγω να ειμαι ετοιμη να ταμολησω και η κοιλια τουμπανο…την τουρλωνα κι εγω και μοιαζω 8 μηνων…φωτογραφιζομουν και στο πλαι και δεν ειχα έναν ανθρωπο να μου πει γυρνα αμφαζ να ψευτοκαλυφθει…δεν εφτανε αυτό παθαινει ζημια ένα μηχανημα της φωτογραφου και ειχε φυγει… αν ηταν εκει θα μου ελεγε

- «γυρνα ετσι…πιο κατω το κεφαλι…κτλ κτλ»

η μανα μου στην κοσμαρα της…

- μιλα κυρια μου και δεν ξερω ποια φωτο να διαλεξω για το αλμπουμ την τρελα μου μεσα..θα με ρωταει το παιδι μου μετα από χρονια

- « μαμα εγκυος ησουν στην βαπτιση μου?»

κι εγω τι θα του λεω του παιδιου?

- «Όχι αγορι μου απλα της μανουλας της αρεσει η μασαμπουκα και δεν προλαβε να χασει κανα κιλακι να καμαρωνεις κι εσυ όταν θα δειχνεις το αλμπουμ» ουφ

anyway……ξεκιναει Το μυστηριο…ο ζεβρακος ΚΥΡΙΟΣ

εμενα με περνουν τα ζουμια και να μην εχω χαρτομαντηλο (μεσα στη τσαντα του μωρου ειχα δυο πακετα) και να σκουπιζομαι με την εμετοβρεγμενη λαβετα χαχαχα

προχωραμε στην κολιμπιθρα…παω να γδυσω το ζουζουνι, μολις αντιλαβανεται πως θα βγαλουμε τα μανικια (εχουμε θεματακι) τα μπήγει και μας ακουει οοοοοολη η εκκλησια…μολις τον γδυνω ηρεμιιιιιιιιια, γαληηηηηηηηη, χαμοοοοοογελα…μπαινει στην κολυμπιθρα…..αααααααααχ μπανακι….τελεια, όταν τον βγαζει ο παπας δυσανασχετει…μολις τον ξαναβαζει πασαααααααααας, με λιγα λογια κιχ δεν εβγαλε, μονο γκρινιαζε για την πιπιλα του..και σκεφτειτε πως ηταν ηδη 12:00 και ειχε να φαει απτις 08:30…όταν λαδωνανε οι νονοι με κοιταει ο παπας και με ναζι ελεγε

- «παντου βαλτε…μαμα για μιλα»…….

- «και στο πουλακι» να προσθετω εγω…

- «βαλαμε» να απαντουν οι ανθρωποι

- «ξανα…βαλτε καλα» χαχαχχαα

τέλος παντων , τον ντυνω…τα βαφτιστικα μας τελεια…κοντομανικο πουκαμισακι, γαλαζιο γιλεκακι και γραβατουλα, παντελονι που τα μπατζακια τα διπλωσα εις διπλουν, ζωνη και τα παπουτσια ισα που τα φορεσαμε…ηταν τεραστια για το λιλιπουτιο ποδαρακι μας, σκεφτικα να κανω καμια πλακα να του βαλω και τα δυο ποδια σε ένα παπουτσι (μη γελατε..χωρουσαν ανετα χαχαχα) αλλα εκεινη την ωρα με κοιταξε ο παπας……..το μπουφαν ουτε κατά διανοια εκανε πολύ ζεστη στην εκκλησια, τον ξαναδινω στους νονους…τελειωνει Το μυστηριο και με καλει ο πατερ και μου λεει

- «τωρα ξερεις τι θα κανεις?»

- γκλουπ εγω…ξερω πατερ»

- «κανε λοιπον τρεις μετανοιες μεχρι κατω και μετα φιλας το χερι των νονων»

μετα κοπων και πολλων ξεφυσηματων γιατι με τις τακουνες δεν μπορουσα να σηκωθω, κανω τις μετανοιες…επαναλαμβανει τα λογια του παπα η κουμπαρα…

«σου παραδιδω το τεκνο σου κτλ κτλ και το ονομα αυτου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και κλααααααααμα η κυρια…περιττο να σας πω πως δεν σταματησα να κλαιω παρα μονο όταν οι φωτογραφοι ηταν γυρισμενοι προς τα μενα …φιλαω το χερι της κουμπαρας και μετα του κουμπαρου ο οποιος είναι ΤΟ νουμερο…μου δινει επιδεικτικα το χερι του γυριζει το κεφαλι απτην άλλη κι εγω μετα το φιλι κανω πως δαγκωνω…(υπαρχουν κα ντοκουμεντα) σοου ο τυπος αν δεν αστειευτει θα σκασει…αφηστε που πριν ξεκινησει Το μυστηριο εκανε

- «φου φου..ενα..τεστ τεστ» στο μικροφωνο χαχχαχαχα

ο παπας γελουσε χαχαχα

ο Γερασιμακης μολις ξεκιναει η χαιρετουρα ριχνει κατι υπνους…ουτε το κεφαλακι του δεν προλαβε να ακουμπησει στον ωμο μου το αγορακι μου!

Λεπτομερειες δεν θελατε?καλα να παθετε !!!χαχαχχα

Ααααααααχ πονεσε το χερακι μου χαχαχα

Μετα πηγαμε σπιτι, εφαγε ο νεοφώτιστος, πηραμε κουμπαρους και γονεις και βουρ για φαγητο, σκασαμε και μετα πεσαμε ταβλα για σχεδον 4 ωρες…

Ο παππους μα χ@σμενος απτην χαρα του και ολο καμαρι τον φωναζε με το ονομα του!!!

Φωτο ειχα δωσει παραγγελια στην μικρη κομμωτρια αλλα τραβηξε καποιες από μακρια και την καραφλα ενός καλεσμενου οποτε φωτο θα εχετε στο τραπεζι τον ωραιο κοιμισμένο και μετα τον χαμογελαστο βαφτισμενο!!!

Τα δειγματα είναι στα χερια μου αλλα μου την εκανε η σκ@τουλα η φωτογραφος και δεν μπορω να κανω αντιγραφη απτο σι ντι…ουτε καν να μεγενθυνω για να δω καθαροτερα αυτές που με ενδιαφερουν..τεσπα..πονεσαν τα ματακια σας ε?

Καλα να παθετε χαχαχαχα…

Το μονο που αναρωτιεμαι αν θα πιασει ολοκληρη σελιδα το ποστ μου…ειδομεν

σας φιλω γλυκααααααααααααααααα, ολες!!!

ναι αλλα δεν μας ειπες λεπτομεριες!:lol::lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω παλι αν ειναι να παω τουαλετα δεν κρατιεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

το πολυ πολυ να τα κανα πανω μου χαχαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα και καλο μηνα σε οοοοολες!

και καλο καλοκαιρι!

αδερφακι μια χαρα ολα ε;;θα εχεις να θυμασαι παντως δε μπορεις να πεις!

αχ κοριτσια σημερα εχω γιατρο και δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια αγωνια αλλο πραγμα!δεν ξερω γιατι!

εχτες με επιασε μια νευρικοτητα ρε σεις αλλο πραγμα!δεν ξερω δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα λεμε!ζεσταινομουν τοοοσο πολυ με επιανε μια δυσφορια αφηστε!εμπηξα και λιγο τα κλαματα γιατι δεν ηξερα τι να κανω για να ξεκουραστω μονο ορθια βολευομουν!

κι ολο το βραδυ ο βατραχακος κουνιοταν τοοοοοοσο πολυ που αργησα πολυ να κοιμηθω!

αχ αντε να ερθει η ωρα να παω στο γιατρο να δω πως θα μας βρει γιατι εχω αγχος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα παπι τι επαθες παιδι μου σε παιδευει το μικρουλι σου;

αγχος γιατι εχεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα παπι τι επαθες παιδι μου σε παιδευει το μικρουλι σου;

αγχος γιατι εχεις;

καλημερα τζενιω μου!

μωρε σπρωχνει και με ποναει λιγο απο κατω και δε μπορω να βολευτω πουθενα!

αγχος δεν ξερω απλα φοβαμαι μηπως ερθει νωριτερα και ανυπομωνω να παω στο γιατρο να μας δει να μας πει τη γνωμη του!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...