Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

με πηρε τηλ η μαμα κ μου ειπε οτι εχτες ο μικρος της διαλεχτης καρφωσε τον γιατρο με τη βελονα που του εκανε το εμβολιο

καλημερα !!!!

εεε ? πως το εκανε αυτό ?χαχαχαχχαχαα..............καλά του έκανε, να μάθει να το τσιμπαει το παιδί.

κι εμεις την επόμενη φορα εμβόλιο

τι να σου πω κι εγω , τι εχει ? και ανησυχο ύπνο έκανε...κουναγε τα χερια του συνεχεια , ετριβε τα μουτρα του, τον πηρα αγκαλιά και κοιμηθηκαμε κ ετσι ηρεμησε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα !!!!

εεε ? πως το εκανε αυτό ? κι εμεις την επόμενη φορα εμβόλιο

τι να σου πω κι εγω , τι εχει ? και ανησυχο ύπνο έκανε...κουναγε τα χερια του συνεχεια , ετριβε τα μουτρα του, τον πηρα αγκαλιά και κοιμηθηκαμε κ ετσι ηρεμησε

ηθελε την αγκαλια της μανουλας του καλε.....

τωρα για τον αλλο τι να σου πω..ο γιατρος φταιει..του εκανε το εμβολιο κ αφηνει τη συριγγα διπλα να του γυρισει τα ποδια..κ λογικα θα σκευτηκε το παιδι..ετσι εισαι παλιοπ....θα σου δειξω εγω θα δεις τι θα παθεις..πιανει τη συριγγα κ του δινει μια..χαχαχαχαχαχα...κ θα ελεγε ο μικρος απο μεσα του..ααααχχχχ σου αρεσε;...χαχαχαχαχαχ..παντως το ειπε ο γιατρος..1η φορα στην καριερα μου μου συνεβη αυτο..

μετα λεει ..να τον προσεχετε τον μικρο ειναι λιγο ζωηρος..αχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ηθελε την αγκαλια της μανουλας του καλε.....

τωρα για τον αλλο τι να σου πω..ο γιατρος φταιει..του εκανε το εμβολιο κ αφηνει τη συριγγα διπλα να του γυρισει τα ποδια..κ λογικα θα σκευτηκε το παιδι..ετσι εισαι παλιοπ....θα σου δειξω εγω θα δεις τι θα παθεις..πιανει τη συριγγα κ του δινει μια..χαχαχαχαχαχα...κ θα ελεγε ο μικρος απο μεσα του..ααααχχχχ σου αρεσε;...χαχαχαχαχαχ..παντως το ειπε ο γιατρος..1η φορα στην καριερα μου μου συνεβη αυτο..

μετα λεει ..να τον προσεχετε τον μικρο ειναι λιγο ζωηρος..αχαχαχαχ

εμ , τα ηθελε ο κ@λος του......χαχαχαχχαα

.σημερα θα παμε ολοι μαζι μαγαζι με το μωρο. χθες εκανε πολλά κολπα στην μανα μου , κ ανυσηχε πολυ. με πηρε να γυρισω αρον αρον...κι επειδη ολη μερα χθες εκλαιγε κλπ , δεν θελω κι εγω να τον αφησω

περασε παλι η ωρα....παω να ετοιμαζω να φυγουμε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εμ , τα ηθελε ο κ@λος του......χαχαχαχχαα

.σημερα θα παμε ολοι μαζι μαγαζι με το μωρο. χθες εκανε πολλά κολπα στην μανα μου , κ ανυσηχε πολυ. με πηρε να γυρισω αρον αρον...κι επειδη ολη μερα χθες εκλαιγε κλπ , δεν θελω κι εγω να τον αφησω

περασε παλι η ωρα....παω να ετοιμαζω να φυγουμε

οκ κοριτσι μου..πηγαινε κ αν μπορεσεις μπες απο μαγ να τα πουμε..μπαααιιι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??Ελπιζω ολες να ειστε καλα...εγω εχω ψιλοχαθει χτες ηρθε μια κοπελα και μου εκανε γενικη μαζεψε τα χαλια και εγω πασας την κοιτουσα χεχεχεχεχε!!!Την πεμπτη παω να δω τα σπορακια μου!!!Αυριο εχω και τον μικρο για εμβολιο,φτιαχνω και τα χαρτια της μεγαλης για τα νηπια!!!

:-D

Διαφημίσεις

Είναι καμιά εδώ η φύγατε όλες;

φυγαμε ολες...χαχχααχχ..μαρη οταν βγαινουμε μπαινεις;

τωρα να ρωτησω εγω;...

ειναι καμια εδω η φυγατε ολες;:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλά είμαι τελείωσα τα τρεχάματα.εσύ έχεις δουλίτσα;

μμμμμμ..ετσι κ ετσι..το πρωι ειχε τωρα εκοψε..

μεσα στον ιουνιο υπαρχει περιπτωση να ανεβω Αθηνα..

μου ειπε ο αγαπουλης αν θελω να ερθω θα κατσει αυτος στο μαγαζι ,το μονο που με κολαει ειναι που εφυγε η ξαδελφη μου απο πανω κ δεν ξερω που να κοιμηθω..θα μπορουσα βεβαια να παω σε μια θεια μου η στο πατρικο της κουμπαρας μου αλλα δεν θελω να υποχρεωνομαι..το πολυ πολυ να μεινω σε ξενοδοχειο..ενα βραδυ ειναι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...