Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια !!!!

Αννετάκι , να σας ζησει ο νεφωτιστος Γερασιμάκος !!!!!!!!!!! το ξερω , δεν σε πηρα ...καταλαβαινεις ποιος με απασχολούσε.....χαχχαχαχαχαα

Μινάκι , συγχαρητήριαααααα !!!!!!!!!! μπράβο βρε...τσακ μπαμ , το σποράκι !!!! μια τελειόμηνη κ εύκολη εγκυμοσύνη, να εχεις !!!!!!!

Αννια , πως ειστε ? συνήλθατε ?

Αστερίνα, με εχασες ε? θα δεις κι εσύ......χαχαχχαχαχαχ

Παπάκι , σιγά σιγά μετράμε μέρες !!!!! με το καλόοοοοοοο !!!!!!!!!

Ανδριανή , πως παει η νταφλούκω ?

Τζενη, πως εισαι κοπελιά ?

Φαιη, πηζεις στην δουλειά?

Αννα , τι κανουν οι κοριτσαρες σου ?

Ξανθή , τελείωσε το δωμάτιο της μικρής ? Ο Σωτηράκος καλά ειναι ?

εμεις βολτάραμε το ΣΚ. το σαββατο ειμασταν εξω απο τις 11 το πρωι , εως τις 5. κοιμοταν ο μπεμπάκος στο καρότσι , εφαγε, και εμεινε και ξυπνιος και χαζευε γυρω-γυρω. και χθες για καφεδάκι με φιλους , που περίμεναν πως κ πως τα αγορακια τους , να δουν τον μπέμπη.Σημερα θα παμε παιδίατρο κ εγω μετα οφθαλμιατρο , να δουμε τι γινεται με τα μάτια μου.

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερες κι απο μενα!

αντε ρε συ ξανθουλι λες να εχουν μαζι γενεθλια τα αγορια μας;;

αν και η πεθερα μου εχει λυσαξει οτι θα γεννησω μεσα στον ιουνιο(καλα δεν αποκλειεται κι ολας).

αχ και μου ανακοινωσε πως μαζι με τη μαμα μου θα κατσει κι αυτη λιγες μερες.....ωωωωωχ λεω ας κατσει οσο θελει αρκει να μην ανακατευεται στο παιδι εκει θα μου γυρισει το ματι!

καλε που χαθηκατε ολες μπαινω να σας διαβασω και τιποτα;;;α για να οργανωθουμε λιγο!

εγω αυριο εχω το δευτερο μαθημα ανωδυνου τοκετου το οποιο θα ειναι παλι γυμναστικουλα καλο αυτο μαρεσει γιατι εδω και κανα δυο μερες εχω αρχισει και παθαινω ψιλοκραμπουλες στις γαμπες μου.

σημερα ειμασταν ολη μερα εξω ψωνισαμε κατι αυτοκολλητα για το παιδικο,φωτιστικο οροφης και μπανακι για το βατραχακι(πηραμε μεγαλο σχετικα για να μην αλλαζουμε καθε τρεις και λιγο μεγεθος).

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λικνο-κουνια

παντα

καροτσι x 3 (πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου,καροτσι κανονικο,βαση isofix)

12 εσωρουχακια κοντομανικα

3 φορμακια κοντομανικα

3 φορμακια ολοσωμα

15 λαβετες(πανακια για τις γουλιτσες)

10 πανες αγκαλιας

2 κουβερτακια φλις μικρα

2κατωσεντονα για το πορτ μπεμπε με λαστιχο

4 σελτεδακια 2 πολυ μικρα για το πορτ μπεμπε και 2 για αλλαγμα

2 σκουφακια

1 ζευγαρι γαντακια

1κουβερτουλα πολυ λεπτη αγκαλιας οχι πικε αλλα πολυ δροσερη

1 σετ περιποιησης μπανιου απο τα Mothercare (ψαλιδακι,νυχοκοπτη,χτενουλα,θερμομετρο κτλ)

και την προικα που περιλαμβανει

2 πετσετες

1 μπουρνουζακι χωρις χερακια

1 γαντακι για να το τριβεις οταν το κανεις μπανιο

1 πικε κουβερτουλα για το πορτ μπεμπε

1 πικε κουβερτα για την κουνια

1 σετ σεντονια για την κουνια(πανω κατω και μαξιλαροθηκη)

1 παπλωματακι για την κουνια

3 μπουρνουζακια ακομα

5 ζευγαρια καλτσακια

μπιμπερο

θηλαστρο

επιθεματα στηθους

απορρυπαντικο για βρεφη(λεω το αρκαδι με πρασινο σαπουνι)

κουνουπιερα

πιπιλες

πετσετες

μερικα φορμακια ακομα

σεντονια κατω-πανω

μπανακι

σελτεδακια εξτρα

καλλυντικα weleda

κουρτινα για το δωματιο

ενα φωτιστικο

μωρομαντηλα

νυχτικα και πυζαμακια για μενα για θηλασμο

κουρτινα για το δωματιο

ενα φωτιστικο

μωρομαντηλα

νυχτικα και πυζαμακια για μενα για θηλασμο

σαλιαρες

αυτα ειναι τα νεα μου ψωνια και τα εχω σβησει απο κατω!

προς το παρον αυτα εχω παρει αλλα μου λειπουν ακομα αρκετα οπως:

αποστειρωτης

βραστηρας (μπορει και να μην παρω και να παρω γκαζακι τελικα θα ρωτησω την παιδιατρο)

αποφρακτηρας για τις μυξουλες

ορος

γαζες

μπεντατιν

σφουγγαρακι φυσικο

παρκοκρεβατο(η νονα και ο νονος μας)

ριλαξ(ο αδερφος μου)αυτο που σας εβαλα να δειτε τις fisher price

μαρσιπος(η κουμπαρα μου)

στρωματακι για την αλλαξιερα(θα παρουμε μολις ερθουν τα επιπλα για να δω διαστασεις αλλαξιερες)

οινοπνευμα

αντιηλιακο

αντικουνουπικο

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπερα κουκλες με χασατε ε; Ειχα την μαμα μου σουκου και ηταν ευκαιρια να κανω καποιες εξωτερικες δουλειες και να κατεβασω καλοκαιρινα για να φτοιαξω τις ντουλαπες...οποτε εχτες το βραδυ επεσα ξερη... Ξανθη μου να μας βαλεις φωτο απο το δωματιο της μικρης. Ο Σωτηρακης τι κανει που ειναι ολη μερα με την μανουλα; Γυναικακι μου αντε παει ο γαιδαρος μην αγχωνεσαι ομως ειναι λογικες οι συσπασεις που εχεις και ισως γινουν και λιγο πιο εντονες, οσο για τις κραμπες υπομονη... Κιτυ μου πως ειναι το μπιζελακι; Βλεπω ριχνεται πολυ βολτα εμεις θα την βγαλουμε την κυριακη να παρουμε ευχουλα και μετα βολτα! Αστερινα μου και εμενα μου λειπετε αλλα μεχρι να ξεπεταχτει η μικρη ειμαι στο τρεξιμο.... Ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα και με την δικη σου μπουμπου! Τζενακι, Ανδριανουλα, Φαιη, Μαρακι και Αννια (και οσες ξεχασα) σας στελνουμε πολλα φιλακια!

Διαφημίσεις

Συμπεθερουλα μου τις καλυτερες ευχες μου και απο εδω. Να ειναι γερος ο Γερασιμακος και να εχει μονο χαρες στην ζωη του!!! Κανε αναπαντητη οταν ξεκουραστεις να τα πουμε.

Καλησπέρα κοριτσια !!

τι κάνετε καλε ?

ο μπεμπούκος σημερα γκρίνιααααααα.......................πηγαμε παιδίατρο το απογευμα , εκει δεν εβγαλε κιχ !!

5420 κιλάκια κ 60,5 ποντάκια !!!!

Αννα , Παπάκι, Αστερίνα , επαναλαμβάνω οτι εχω πολλά επιθέματα τα οποία βεβαια δεν χρειάζομαι. το ενα ειναι το κουτι που ειχε φερει το Αννετακι, και τα υπόλοιπα σε ατομικη συσκευασία απο το ΜΗΤΕΡΑ , απο κοπελα που γεννησε λιγο πριν απο εμενα (αλλα τωρα εφτασαν στα χερια μου).οποια θελει τις τα στελνω

Παπάκι , για αντηλιακό ρωτησα κι εγω τον παιδίατρο σημερα και μου ειπε τιποτα μεχρι 6 μηνων. Για αντικουνουπικό , μας εδωσε μια αλοιφη , να βαζουμε σε ενα πανακι σχετικά κοντα στο μωρό , όχι πανω στο μωρό

Διαφημίσεις

που εισαι μαρηηηηη εφυγες;

έφυγαααα............τρωω κατι και παω για υπνο...απο τις 2 το μεησημερι γκρινια...ποσο να αντέξω ??????

καληνύχταααα !!!!!!!

Καλημέρα σας.

Ο Σωτήρης περνάει τις καλύτερες του μέρες.Όλη μέρα μαμά στο σπίτι και περνάμε καλά βγαίνουμε στο μπαλκόνι και έχει κάτι αυτοκινητόδρομους με νερά και κάνει πάρτι κάθε μέρα...

Αλλά αν με δει να φοράω ρούχα αμέσως με ρωτάει αν θα πάω στη δουλειά το έχει έννοια το μωρό μου.

Το δωμάτιο μας έχει ακόμα πολύ δουλειά...Χαχαχα επειδή κάναμε μια προσθήκη και το μεγαλώσαμε τόσο καιρό είχαμε χτισίματα,σοβατίσματα, βάλαμε πλακάκια και τώρα αφού το στοκάραμε είμαστε στη φάση που σήμερα ο άντρας μου θα το τρίψει αύριο θα ασταρώσει και το Σάββατο με το καλό θα το βάψουμε να τελειώνουμε...Μόλις το ετοιμάσω θα σας βάλω φωτογραφία εννοείται.

Παπί και εγώ σου εύχομαι να γεννήσεις νωρίτερα.Θα δεις μόλις πας 38 μετά δεν κρατιέσαι με τίποτα λέμε....Έτσι κι αλλιώς τελειόμηνο θα είναι οπότε πολύ πιθανό τέλη Ιουνίου να έχετε γεννήσει.Δεν πειράζει θα έχουν κοντά γενέθλια.

Κιττάκο μια χαρά ο μικρούλης σου φτου του του αγοριού μας....

Αννούλα 40αντίζετε και εσείς άντε μια χαρά.

Μινάκι συγχαρητήρια αυτή την φορά να πάνε όλα καλά με το μωράκι σας.

Αστερίνα δεν περνάνε οι μέρες λέμε με τίποτα.....

Τζενάκο τι κάνεις;

Ανδριανή πήρες τον αέρα της μικρής και χαλάρωσες λίγο βλέπω.

Άσχετο αντηλιακό μην βάζετε στα μωρά δεν κάνει και παπί στρωματάκι για την αλαξιέρα έχει ένα ωραίο στο ικεα να έχεις το νου σου αν πας να κοιτάξεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα..

κιττυ μου γιατι γκρινια;τι επαθε το μικρουλι σου;

ξανθη καλα ειμαι εχω αρχισει διαιτα κ μου κακοφαινεται που δεν μπορω να φαω οτι θελω..εχω κ τον αγαπουλη που φερνει στο σπιτι συνεχεια λιχουδιες κ με χτυπαει εγκεφαλικο..αυτος να τρωει κρουασαν κ γω γιαουρτι ;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερααααααααααααααααααα

ξανθη μου μαλλον αυτη μου πηρε τον αερα χαχαχαχαχαχ

ανετακο μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος γερασιμακος!!!να ναι γερος κ δυνατος

τωρα θα λεω στην τσουπα μου οτι ο γκομενος εχει ονομα δεν ειναι μπεμπης πλεον εγινε αντρας κ εκανε κ τις βουτιες του χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

με πηρε τηλ η μαμα κ μου ειπε οτι εχτες ο μικρος της διαλεχτης καρφωσε τον γιατρο με τη βελονα που του εκανε το εμβολιο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...